SYTESYTESYTE

Hei! Jeg har så mye jeg vil blogge om for tiden, har mange innlegg på lur, så følg med! Jeg har tenkt på å skrive et innlegg om hvordan jeg pleier huden min, eller hvordan jeg sminker meg, noe sånt hvertfall. Jeg har ikke så mye tid til blogging egentlig, jeg jobber jo og danser etter skolen. Så jeg har i grunnen èn fridag og det er på søndag. Får se hvordan dette går i lengden, jeg er ikke så sikker på at jeg klarer å balansere alt dette. 

Jeg har jo vært syk mye i det siste, nå begynner det å gå over. Jeg hadde både kyssesyken og luftveisinfeksjon, så det gjorde at jeg ble en smule dårlig. Men heldigvis er det over nå (håper jeg). Er så utrolig kjipt å være syk, går glipp av utrolig mye skole og aktiviteter. 

Forresten, dere vet de barberbladene alle snakker om og sier er så utrolig bra? Vel, jeg bestilte noen og stolte så godt på de at jeg tok vekk holderen til den gamle barberhøvelen min på badet. Så gledde jeg meg til å prøve dem, og gjett hva? De sugde. Jeg er ganske sikker på at Dorco Shai er den verste barberhøvelen jeg har prøvd. Ble utrolig skuffet, hvertfall etter å ha hørt så mye godt om dem på andre blogger osv. Derfor har jeg trust issues.......!! Jeg glemte jo såklart å avbestille de etter å ha fått prøvepakken, så jeg fikk 8 nye barberblader. Hva skal jeg med de da? Noen som vil ha? Heldigvis hadde jeg karameller å trøste meg med etter den store smellen. En venninne av meg solgte slike for klassen sin og jeg måtte kapre med meg noen! Elsker virkelig slike karameller, Lillebrors og Lillesøsters hekseblanding. Jeg vil forresten introdusere dere for mine nye bestevenner! Ba-dum-tsssss........


 

Lorraine Engen.

06.11.2013 kl.14:14

Huff så kjedelig at produktene ikke var så gode som de har sagt! Jeg har også fått lese mye skryt om de, men holdt meg i nakken og bestilte aldri. Det var kanskje et lurt valg :-)
Annika ☯

07.11.2013 kl.20:38

elsker de karamellene!
Skriv en ny kommentar
hits