CIRQUE DES REVES

Hei! I helgen hadde jeg danse opptreden på Parken Kulturhus i Ålesund. Temaet var sirkus og jeg danset til Flying with the Birds fra Cirque des Soleil. Skulle i grunn danse sammen med balletten òg, men jeg hadde ikke tid til å både danse på moderne og ballett. Jeg hadde så utrolig lyst til å danse ballett! Var helt utslitt etter denne uken, hadde øvinger og generalprøver etter skolen og kom hjem sent. Så det resulterte i at jeg fikk utrolig lite søvn. Men det var kjempe artig uansett!

Vi hadde en duet, vi danset som sagt moderne og var fugler. Jeg selv synes dansen er utrolig fin. Det var utrolig kjekt å være med på og se på alle flinke danserene på scenen. Haha, jeg har i grunn helt sykt sceneskrekk og blir svimmel og kvalm på scenen. Første forestillingen så måtte jeg bare springe av scenen på slutten av dansen for jeg trodde jeg skulle spy, andre gangen gikk det mye bedre og da var det faktisk ganske gøy. Jeg har prøvd å komt meg over sceneskrekken utrolig lenge, har vært med på forestillinger og så videre bare for å skrekken sin skyld og fordi jeg vil så sykt komme meg over det. Jeg klarer aldri å prestere på scenen...jeg glemmer alt, blir helt stiv og unaturlig. Hater det virkelig, men det stopper meg ikke fra å gjøre det jeg elsker. Jeg vet jeg er en mye bedre danser enn det jeg klarer å være på en scene, alt føles så unaturlig på en scene, men alene så er det jeg og musikken. Alt kommer naturlig og jeg svever. Jeg har ingen bekymringer og ingen som dømmer meg. 

Etter siste forestillingen så dro familien på Egon for å spise. Jeg er så opptatt hele tiden at jeg ikke får tilbringe tid med familien min på denne måten så ofte, så jeg setter virkelig pris på tiden med dem. Jeg elsker familien min mer enn noe annet og de betyr utrolig mye for meg. 


Skriv en ny kommentar
hits