NYTTÅRSFORSETT

Nå har ny året kommer og jeg som alle andre har noen nyttårsforsett for 2014. Jeg har aldri brukt å hatt nyttårsforsett for meg selv før, tenkte jeg skulle skrive noen ned denne gangen. De fleste klare aldri å holde nyttårsforsettene sine og jeg tror ikke jeg klarer å holde alle mine heller, men jeg skal prøve. Hvertfall i januar, haha. Her er mine nyttårsforsett: Jeg er så utrolig dårlig på å spare penger, bruker opp lønningen med en gang jeg får den, så er jeg fattiglus resten av måneden. Skal prøve å sette opp budsjett for hver måned og ikke bruke alt på en gang. Spare er viktig akkurat nå, siden jeg skal reise rundt Europa når Terrell kommer på besøk, vi skal country jumping! 

Det siste halvåret, siden jeg kom hjem fra USA har jeg vært syk hele tiden. Har hatt kyssesyken og andre sykdommer som legene ikke klarer å finne ut av. Så i 2014 håper jeg på å bli helt frisk. Må huske på å ta alle vitaminene mine slik immunforsvaret blir sterkere. 


Når er jeg ikke den personen som er mest negativ, jeg er glad mesteparten av tiden. Kun fordi jeg ikke har noen ting å være lei meg for. Jeg har det veldig fint, og hadde det veldig fint i 2013 óg, har en jobb som jeg elsker, en kjæreste som elsker meg, venner og familie som er helt fantastiske, penger og et tak over hodet. Så jeg har absolutt ingenting å syte over, men syte gjør jeg uansett og det er det jeg skal slutte med! Vanligvis er det små ting som ''lei av skole'' , ''sliten'' , ''jeg føler meg ikke bra'' osv. Det blir litt vanskelig å fortsette å være positiv hele tiden når jeg er syk HELE tiden. Er ganske flink med å være postitv for andre folk enn meg selv. Haha. I år skal jeg ha et fint og positivt år, der jeg oppmuntrer meg selv istedenfor å rakke ned på meg selv. 

Uff, jeg er ikke flink med å gjøre leksene mine. Jeg er faktisk ganske flink på skolen når jeg vil, det er bare det at jeg haaaater lekser og finner andre ting å gjøre som er mye mer spennende når jeg skal gjøre lekser.  Men jeg vil og jeg skal bli flink på dette! 

Jeg er ikke typen til å feste hver helg, men når jeg først er ute så drikker jeg som regel alltid litt for mye. Tåler veldig lite alkohol og må lære meg grensene mine. Dette sier jeg hver gang etter jeg har ryddet, men jeg får det bare ikke til. Er jeg litt sent ute til skolen eller noe sånt, så havner hele klesskapet mitt på gulvet og det blir ikke ryddet opp heller. 

Jaa, denne er litt kritisk. Tenker hver gang ''Nå skal jeg blogge hver dag og være flink blogger!!'', men så glemmer jeg helt av bloggen i en måned og det skjer ingenting. Kan kanskje begynne litt rolig og bare ta det en gang i uken og se om det blir mer og mer senere. 

Jeg elsker jo å ta bilder og eksperimentere med kameraet, er bare at jeg har så lite tid og nå som det er vinter så blir det mørkt så tidelig. Men så har jeg fått litt nytt kamerautstyr både til bursdagen min og jul, så nå blir det kanskje litt mer. Så har jeg noen jenter som ville bli tatt bilder av, så det må jeg følge opp. Gleder meg til det blir lysere, er så kjipt når jeg kommer hjem fra skolen så er det mørkt allerede, slik jeg ikke får gått ut for å ta bilder. 

Jeg har så lyst å bare gjøre ting uten å tenke alt for mye på det først. Når jeg skal gjøre noe, så må jeg planlegge i flere dager før jeg gjør det. Jeg vil bare begynne å gjøre ting med engang jeg tenker på det. 

Jeg bruker veldig mye penger på å spise ute, enten det er kebab, hamburger eller noe litt finere. Det må det bli slutt på, som det øverste nyttårsforsettet sier ''SPARE PENGER'', så da må jeg bare kutte vekk den kjære kebaben. 

Jeg eeeeeelskeeeeeer å reise! Mer enn noe annet. Hadde planlagt en tur til Gdansk i høst, men det ble ikke noe av, siden jeg var syk og kunne ikke gå glipp av skole. Og jeg vil bli mer spontan på dette òg, at jeg bare bestiller meg en flybillett og ser hvor veien tar meg. Har en reiseliste, kan legge den ut her en annen gang. Har du noen nyttårsforsett?

Lykke til med forsettene! :) Du kan lese mine her! :) : http://camillall.blogg.no/1388490434_mine_nyttrsforsetter.html
Skriv en ny kommentar
hits