INNER PEACE

Inner peace (or peace of mind) refers to a state of being mentally or spiritually at peace, with enough knowledge and understanding to keep oneself strong in the face of discord or stress. Being ''at peace'' is considered by many to be healthy and the oposite of being stressed or anxious. Peace of mind is generally associated with bliss, happiness and contentment. 

Noen her vet vel den følelsen etter at du har vært nede og snudd hjernen rundt og rundt for å prøve å finne svar. Den følelsen av stillhet. Når alle bekymringene blir borte og du tenker ikke. Jeg er typen til å overanalysere hver eneste lille ting. Når noen misforstår det jeg sier for eksempel. Jeg kan gå i dagesvis og tenke på om jeg fikk dem til å føle seg dårlig eller om det jeg sa kan bli tatt som frekt eller spydig. Jeg får dårlig samvittighet veldig fort med andre ord og av ting som ikke betyr noen ting egentlig. Jeg er veldig veldig opptatt med at alle rundt meg skal føle seg bra og ha det godt. Det er klart at det er noen få mennesker som har fått meg til å føle meg dårlig som jeg i hemmelighet vil at ikke skal ha det så utrolig godt heeele tiden, det er litt dårlig av meg å tenke sånn, jeg har vel en indre demon der en plass. I de fleste tilfeller ordner karma slikt, ja...jeg tror på karma. Jeg tror på at hvis du gjør godt, så får du godt tilbake. Og det er sant, jeg har opplevd det så mange ganger.

Det finnes så mange gode mennesker der ute og de vet det ikke engang. Det var en dag på jobb, jeg var kanskje i dårlig humør og var ikke på mitt beste. Det kom inn en mann, han så på meg og gikk bort for å ta en bukett med knallrosa roser, betalte og ga de til meg og sa ''Håper du føler deg litt bedre nå.'' og han bare gikk. Han kjente ikke meg og jeg kjente ikke han. Han spurte meg ikke om jeg var lei meg eller noen ting, ga meg blomster og gikk sin vei. Hvor flott er ikke det? Kan ikke vi alle være sånn? Når vi ser en person som ikke føler seg bra, hvorfor gir vi ikke dem en grunn til å smile? Hvorfor viser vi ikke dem at de er verdt noe når de føler de ikke betyr noen ting i denne store verden? Alle fortjener en bukett med roser når de er lei seg. Alle fortjener å smile. Alle fortjener å vite at de er verdt noe. 

Anyhow, jeg elsker å få andre til å føle seg bra og det er slik jeg får denne ''inner peace''. Alle bekymringene mine går bort, fordi akkurat jeg fikk en person til å føle seg bedre i dag, men de kommer i massevis om jeg får noen til å føle seg dårlig.  Det er litt vanskelig å forklare. Jeg liker veldig godt å hjelpe andre óg, de som ikke klarer seg helt selv eller de som ikke får nok hjelp. For eksempel, når jeg var i USA så drev jeg med å hjelpe funksjonshemmende barn. Det var så givende og gøy ikke minst. Det var nesten høydepunktet med dagen min, å kunne se de smile og være glad. Først så visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle oppføre meg, det var litt rart i starten. Man vet ikke helt hvordan de komme til å reagere og slikt, men til slutt så ble det helt naturlig for meg å være der. Anbefaler alle å være der for noen som trenger noen. Man lærer så utrolig mye om seg selv og andre. Jeg klarer ikke å gå rundt å bare være, jeg må gjøre noe ut av livet og kanskje gjøre et annet liv bedre. 

Jeg vet ikke helt hvor dette innlegget var på vei, klarte ikke helt å holde den røde tråden her, så det kan bli litt rart for folk å lese.  Det startet vel med at jeg føler meg så utrolig glad i dag og gi litt av min glade boble til dere. I det siste har jeg faktisk tenkt utrolig mye på hvor heldig jeg er og hva jeg har gjort for å fortjene alt dette. Jeg klarer ikke helt å fatte det. Håper alle føler seg bra i dag og er gjør det beste ut av dagen sin.
Skriv en ny kommentar
hits