TANKER OG MENINGER

I det siste har jeg bare vært fylt av tanker og meninger, det har blitt synlig på bloggen òg med litt mer seriøse innlegg enn bare antrekk og hverdag. Jeg liker veldig godt å utrykke meg og si hva jeg mener, men òg litt redd for å slippe folk inn i hjernen min. Hvis dere skjønner? Jeg tenker mye. Det er sånn at jeg ikke får sove på natten for jeg ligger våken og bare tenker. Tenker kanskje litt for mye. 

Jeg trenger litt nytt musikk å høre på, så om noen har noen gode sanger å komme med så hadde jeg blitt glad! Hører på bare på de samme sangene hele tiden jeg. Sååååå.....musikktips?

Her er hvertfall en veldig fin sang som jeg liker utrolig godt. Sara Bareilles - Bright Lights and Cityscapes

Dagene går i ett for tiden, skole, spise, sove, spise litt til. Nå har jo Audun reist til militæret, det er nå jeg innser hvor mye vi er sammen hver dag. Dagene blir så tomme nå og jeg har så mye tid til meg selv og andre ting. Savner han litt da, men begynner å venne meg til avstanden igjen. Klarte jo ett helt år uten hverandre, så dette blir barnemat. 

Hva er det folk vil lese om egentlig? Vil dere jeg skal ha slike ''seriøse'' innlegg som jeg har hatt de to siste innleggene eller slik jeg har pleid å blogge? Eller noe nytt som jeg ikke vet om? Gi meg tips! 
Natalie Glesnes

08.01.2014 kl.19:49

jeg forstår deg godt !
camilovesalmosteverything

09.01.2014 kl.02:20

Forstår deg.

Så fin sang.

Bra bilder.
Skriv en ny kommentar
hits