IPHONE 5 OG SNAPCHAT?!

Hei hallo alle fine mennesker som har klikket seg inn på min blogg, det er bra noen har klart å finne frem til den. Før jul så kjøpte jeg meg en tidelig julegave, i begynnelsen av desember faktisk. Men jeg trengte det! 

Okei.....nå skal jeg være ærlig. Det er litt flaut, men grunnen til at jeg måtte kjøpe meg en ny mobil var faktisk på grunn av at jeg først klarte å knuse min kjære iPhone 4 og deretter prøvde å skifte skjerm selv. Jeg var så selvsikkker og tenkte at dette klarer jeg LETT! Jeg fant en tutorial på YouTube og hadde bestilt alt jeg trengte for å skifte skjermen. Så begynte jeg, skrudde av bakdelen og begynte å skru opp masse skruer inn i selve telefonen. Så kom det til at jeg måtte ta ut batteriet og der var det en slags plastikk greier duppedings som stakk ut slik jeg skulle drage i den og batteriet skulle følge med. Batteriet følgte ikke med når jeg drog i den og den rivnet. Er jeg for sterk eller?! Så begynte jeg å lirke i batteriet for å prøve å få det ut (det satt veldig godt fast) og plutselig så kom det ut en sky med røyk ut av batteriet. Jeg fikk hull i det. MEN, det stoppet ikke meg! Jeg skulle nemmelig fullføre dette! Fortsatte med å ta ut alle innvollene på mobilen og skruene. Må det være så utrolig vanskelig å skifte en forbanna skjerm som er på forsiden? Jeg måtte ta ut kameraet? Skjønte ikke noen ting da, men så lydig som jeg er hørte jeg på stemmene inne i hodet mitt om at jeg ikke skulle stoppe og fortsette med det tullet jeg holdt på med. Det gikk veldig bra å ta ut resten og skifte selve skjermen og putte alt sammen. Eller, jeg trodde det gjorde det.....jeg satt til slutt igjen med en iPhone 4 som var satt helt fint sammen og såg helt ny ut, 5-6 skruer som jeg hadde glemt å sette tilbake og en skjerm på iPhonen som ikke funket engang. Den skrudde seg på og var helt fin, men touch skjermen ville IKKE funke. Så ja....nå har jeg en iPhone 5. Har mistet minnebrikken som bildene av denne prosessen låg på....så dere får ikke se. Kanskje like greit. 

Jeg har jo Snapchat som de fleste har på mobilene sine, jeg synst det er relativt kjedelig og finner gleden med Snapchat ved å tegne. Synes det er så mye morsommere å se morsomme tegninger enn å se et ansikt og ''hey''. MEN, min Snapchat er karolinagric, add meg for a good time! Her noen av mine Snapchat moments som jeg har husket å lagre: 
 

Katrine Nielsen

10.01.2014 kl.21:38

fin blogg du har!
Skriv en ny kommentar
hits