KLØNETE OG UHELDIG

Hei! Vel, som de som følger meg på instagram har sikkert fått med seg så har jeg knust mobilen min. Min knapt tre måneder gamle iPhone 5. Jeg har óg skrevet på bloggen om hav som skjedde med min gamle, vel...den også ble knust. Men da mistet jeg den ned fra trappen hos kjæresten og rett ned på flisegulv. Denne gangen så var det faktisk en parfyme sin skyld. Mobilen min låg helt stille og rolig på benken på badet, i menst Naomi Campbell parfymen min på øverste hylle bestemte seg for å være dust og falle rett ned på skjermen på iPhonen og knuse den i tusen millioner biter (er det et realistisk nummer?). 

Men det går fint da, jeg er vandt med at slike ting skjer med meg hele tiden. Jeg faller, knuser ting, skader meg, er dum, osv.....hele tiden. Hvorfor måtte JEG bli så sykt kønete og uheldig?! 

Jeg dro inn på en av kioskene til NetCom og sendte inn mobilen min til reperasjon. Det viser seg at jeg kommer bare til å få ny, Apple reparere ikke iPhone og bare erstatter de med en ny. Noe som er egentlig ganske greit, jeg får en helt ny til halve prisen. Det som hadde vært enda bedre er at jeg ikke hadde ødelagt denne i det hele tatt, men uhell skjer (litt for mange ganger i mitt tilfelle). 

Akkurat nå bruker jeg en gammel bitteliten Nokia som er som en legokloss. Fikk låne gamle telefonen til broren til kjæresten min. Forhåpentligvis klarer jeg ikke å knuse denne (fingers crossed). 
nicio99

12.03.2014 kl.00:09

Hvis du ikke er modell bør det vurderes du er sykt pen på bildene! Modell next. Uheldig med telefonen ja ...shit happens! Ha en fin dag videre :)
Camilla Gilja

12.03.2014 kl.00:11

Det suger.. fine bilder :)
Karolina Maria Griciute

12.03.2014 kl.18:05

nicio99: Hahah, jeg er nok ikke modell nei og er alt for lav til å bli det. Men takk, jeg er smigret :D
Skriv en ny kommentar
hits