HELLO SPRING

Hei! 

I dag har det vært så utrolig fint vær her. Helt klar blå himmel og masse sol! Det er så deilig, og det er faktisk varmt óg. Jeg var ute og tok noen bilder i bare en kjole og jeg synst ikke det var kaldt! Skulle bare ønske det var slik hver dag. Det er jo den første dagen det faktisk føles ut som det er vår her. 

Skal straks på jobb nå, er litt kjipt å være innestengt i en butikk når det er så fint vær ute. Men helt ærlig så hadde jeg nok ikke gjort noe bedre om jeg ikke hadde jobb i dag. 

Vel, denne kjolen her som dere ser under, kjøpte jeg for noen år siden på Vero Moda og jeg synst den er så utrolig søt. Har aldri fått brukt den før, noe som er litt synd med tanke på hvor utrolig sommerlig og pen den er. Jeg har så mye sommerklær i skapet mitt som aldri har blitt brukt før...men så bor jeg på Sunnmøre. Kan egentlig ikke forvente noe annet, med tanke på at det regner hele tiden her og ikke er noe særlig varmt her om sommeren. Anyhow, jeg elsker slike kjoler! Hva synst du?

I dag er en av de dagene der jeg ikke klarer å få et eneste fint bilde av meg selv. Bildene ble jeg utrolig fornøyd med, men så kommer selveste Karolina og ødelegger alt. Argh! Så ikke vær slem i dag. 
Suzanne

25.03.2014 kl.15:50

Så fin, den er utrolig søt :)
Jasmin Eileen Stafseth

25.03.2014 kl.16:06

Fikk sikkelig sommerfølelse :D Du er utrolig pen :)
Edel Kristina

25.03.2014 kl.16:51

Wow, ser herlig ut der nå da! Kledde deg :)
camilovesalmosteverything

25.03.2014 kl.17:22

Bildene er kjempe fine:)
Karolina Maria Griciute

25.03.2014 kl.20:59

tusen takk!! :D virkelig! alle,jegj blir så glad av å lese kommentarene!
Skriv en ny kommentar
hits