HJEMMELAGET SMOOTHIE OG EN GOD BOK

Jeg elsker lange morninger, å sove lenge, våkne å bare ligge i sengen å gjøre absolutt ingenting. Jeg har så og si ikke hatt noe som helst fritid i det siste, har vært på jobb, dratt fra jobb for å så dra til min andre jobb rett etter på. Blir godt med en uke ferie neste uke. Så begynner skolen, og da er det vel slutt på all den lille fritiden jeg hadde igjen óg.

Men jeg klager ikke, det er godt å tjene sine egne penger og jeg gleder meg faktisk til skolen begynner. Har allerede kjøpt meg nye penner og permer, det tror jeg er det beste ved skolestart, å kjøpe inn nye freshe skoleting. Det er bare noe motiverende ved å ha fargerike og nye penner, blyanter og skrivebøker. 

Vel, neste uke har jeg ferie og da skal jeg og Audun på roadtrip til Sverige, vi skal telte og kanskje leige ei hytte. Jeg gleder meg så sykt, helt siden vi var i Tyskland så har jeg bare cravet etter en ny tur. Vi skulle hovedsakelig til syden, men siden det var så vanskelig for begge å få fri på de samme dagene, var det litt vanskelig. Så da bestemte vi oss for å dra på roadtrip i stede. 

Anyway, I dag laget jeg meg en nydelig smoothie til frokost og har bare lest bøker. Har nesten glemt hvor mye jeg elsker å lese. Det er nesten trist når man fullfører en bok, da er det som om man har mistet en god venn, haha. Tenk at jeg sa dette. Nei, uff..glem det. 
Ingrid

07.08.2014 kl.15:03

Høres ut som en herlig dag :) Fine bilder
Skriv en ny kommentar
hits