IPHONE 5 OG SNAPCHAT?!

Hei hallo alle fine mennesker som har klikket seg inn på min blogg, det er bra noen har klart å finne frem til den. Før jul så kjøpte jeg meg en tidelig julegave, i begynnelsen av desember faktisk. Men jeg trengte det! 

Okei.....nå skal jeg være ærlig. Det er litt flaut, men grunnen til at jeg måtte kjøpe meg en ny mobil var faktisk på grunn av at jeg først klarte å knuse min kjære iPhone 4 og deretter prøvde å skifte skjerm selv. Jeg var så selvsikkker og tenkte at dette klarer jeg LETT! Jeg fant en tutorial på YouTube og hadde bestilt alt jeg trengte for å skifte skjermen. Så begynte jeg, skrudde av bakdelen og begynte å skru opp masse skruer inn i selve telefonen. Så kom det til at jeg måtte ta ut batteriet og der var det en slags plastikk greier duppedings som stakk ut slik jeg skulle drage i den og batteriet skulle følge med. Batteriet følgte ikke med når jeg drog i den og den rivnet. Er jeg for sterk eller?! Så begynte jeg å lirke i batteriet for å prøve å få det ut (det satt veldig godt fast) og plutselig så kom det ut en sky med røyk ut av batteriet. Jeg fikk hull i det. MEN, det stoppet ikke meg! Jeg skulle nemmelig fullføre dette! Fortsatte med å ta ut alle innvollene på mobilen og skruene. Må det være så utrolig vanskelig å skifte en forbanna skjerm som er på forsiden? Jeg måtte ta ut kameraet? Skjønte ikke noen ting da, men så lydig som jeg er hørte jeg på stemmene inne i hodet mitt om at jeg ikke skulle stoppe og fortsette med det tullet jeg holdt på med. Det gikk veldig bra å ta ut resten og skifte selve skjermen og putte alt sammen. Eller, jeg trodde det gjorde det.....jeg satt til slutt igjen med en iPhone 4 som var satt helt fint sammen og såg helt ny ut, 5-6 skruer som jeg hadde glemt å sette tilbake og en skjerm på iPhonen som ikke funket engang. Den skrudde seg på og var helt fin, men touch skjermen ville IKKE funke. Så ja....nå har jeg en iPhone 5. Har mistet minnebrikken som bildene av denne prosessen låg på....så dere får ikke se. Kanskje like greit. 

Jeg har jo Snapchat som de fleste har på mobilene sine, jeg synst det er relativt kjedelig og finner gleden med Snapchat ved å tegne. Synes det er så mye morsommere å se morsomme tegninger enn å se et ansikt og ''hey''. MEN, min Snapchat er karolinagric, add meg for a good time! Her noen av mine Snapchat moments som jeg har husket å lagre: 
 


09.01.2014  ·  blogg  ·  1 kommentar

BACK TO SCHOOL

Hei! I morgen begynner skolen igjen og jeg både gleder meg og gruer meg. Det med å glede seg går nok over allerede denne uken. Men det blir jo òg ganske kjekt å ha noe å gjøre, kanskje ikke akkurat klokken 8 på morgonen, men dagene går. Jeg har også kjøpt litt skoleting osv som jeg trengte. Det er det gøyeste med skole, å kjøpe nye bøker, penal og skrivesaker. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle fikse håret og få vekk gulskjæret i håret, så da spurte jeg mamma om hun kunne farge over det. Skulle farge lilla over det for å fjerne gulskjæret. Det er ikke sånn at håret blir lilla, men hvis et blir for lyst blir det litt lyselilla. Og ja....jeg har litt lilla hår nær tinningen nå....Men det går ut når jeg vasker det 2-3 ganger. Får bare håpe ingen merker det. Hahah, jeg klarer aldri å ta seriøse bilder, må alltid gå full retardation-mode. 18.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

AQUARIUM

Her om dagen så fant vi ut at vi skulle lage til et akvariet i stuen min her. Audun hadde et akvariet han ikke brukte så vi tenkte vi skulle fylle det opp med meg og la det stå her. Vi har tenkt på å få fisker lenge og endelig ble det noe av. Brødrene mine var helt i ekstase og kunne ikke vente på å få fisker når vi holdt på å fylle det opp. Det tok ikke lenge før vi kjørte til byen og kjøpte noen fisker og planter. Vi kjøpte 5 forskjellige fisker, men noen var stimfisk så vi trengte 6 av bare den sorten. Vi kjøpte en del fisker, selv om det ser litt lite ut når akvariet er så stort. Akvariet tror jeg er 120 liters. Når vi først tok oppi grusen osv, ble hele akvariet helt hvitt, burde kanskje ha skyllet grusen først da...men det gikk bra, nå er vannet helt klart. 

Nå kommer den dårlige nyheten...det var 2 døde fisker i dag tidlig. Jeg og Audun var bortreist og ga ansvaret av matingen til lillebrødrene mine og de trodde at de ikke fikk lov å mate de. Så ja..konklusjonen er..to døde fisker. Men det var neon tetra så de var såpass billige og små at det ikke gjør så mye, får bare kjøpt nye. 

Så nå har vi fått oss en ny hobby! Håper på at den blir vellykket og ingen flere fisker dør. 

12.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

SOMMERFERIE JA

Hey there! I dag har jeg vært på jobb til tre, det er deilig å ha noe å gjøre på hverdagene. Hvis jeg ikke hadde hatt jobb hadde dagene mine vært litt tomme og uten menig. Nå får jo jeg muligheten til å tjene penger og jeg har noe å gjøre. Denne uken og neste uke skal jeg jobbe nesten hver dag og jeg slutter nesten hver dag klokken tre, så det er også bra at jeg får fortsatt finne på noe ''sommerferie-aktig''. Glem det jeg sa, jeg skal være inne og spise is og sjokolade. Jeg har serriøst ikke noe å gjøre, jeg har gått fra å ha noe å gjøre hver eneste dag og hatt dagene helt fulle til å ikke ha noen ting å gjøre! Jeg får hvertfall begynne å danse igjen til høsten, er litt kjedelig å danse helt for meg selv i kjellerstuen. Men jeg klager ikke, jeg elsker å danse selv om jeg er helt alene. 

Jeg får prøve å legge meg litt tidligere i dag, slik det ikke er så vanskelig å stå opp i morgen. 


06.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

MANDAG IGJEN

Selv om mandager har et veldig dårlig rykte og er ikke likt av en eneste sjel på jord, så var denne mandagen ganske bra. Jeg fikk gjort en del, fikk ryddet hele første etasjen som jeg bor på. Har ennå ikke fått meg til å støvsuge, men det tar meg 2 minutter å gjøre. Etter mangel på ting å gjøre, eller rettere sagt så prøvde jeg å finne noe annet å gjøre istedenfor å rydde rommet mitt, og som alle som jeg kjenner meg vet er en katastrofe. Men når er det fint da. Jeg fikk òg snakket med noen folk fra USA, med engang jeg begynte å snakke engelsk så ommøblerte jeg hele hjernen. Nå går jeg rundt å snakker halvt engelsk halvt norsk, som skjer hver eneste gang jeg sier noe på engelsk. Noen andre som har dette problemet? Det er hvertfall utrolig irriterende. 

I går kveld dro jeg og kjæresten til stranda og skulle overnatte der. Vi tok med oss alle dynene og putene vi kunne finne og stappet de i bagasjerommet og sov der. Det var utrolig koselig, hvertfall ettersom det begynte å regne. Var ikke fult så koselig når vi holdt på å grille da, vi måtte holde en paraply foran grillen slik at den ikke skulle slukke. Grillen laget vi med å grave et hull i sanden, kaste kull i hullet og putte en rist over det. Hjemmelaget grill. Vi varmet opp lapskaus på boks, som var den fæleste lapskausen smaksløkene mine noen gang har opplevd. Heldigvis hadde vi kylling òg. 

05.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

HELLO AND GOODBYE

Så ja...jeg er tilbake i Norge, kalde og regnfulle Sunnmøre for å være mer eksakt. Jeg har ikke oppdatert bloggen på en stund nå, siste tiden i USA var jeg veldig opptatt med å være sammen med venner og prøve å få gjort mest mulig ut av den siste tiden jeg hadde der borte. Jeg var jo der i et helt år, men den siste måneden føltes det ut som jeg hadde akkurat kommet og måtte dra med engang. Det var grusomt. Etter at man har møtt og blitt kjent med så mange utrolig hyggelige mennesker, så er det vanskelig å dra fra dem. Jeg synes at den siste tiden var verst, å si farvel til alle du har blitt så utrolig glad i det året. Det verste var vel vertsfamilien min og bestevenninnen min Terrell. Selv om jeg fikk bare knappe 4 måneder med vertsfamilien, så var å si farvel til dem det verste jeg har opplevd hele dette året. Vi sto alle og hulket før jeg måtte gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Så sto jeg der alene....å hylgråt. På flyet så var det noen som prøvde å trøste meg, verdens snilleste dame som snakket med meg og prøvde å oppmuntre meg i 3,5 time. Jeg SKAL tilbake igjen snart, det er helt sikkert. 

Reisen gikk egentlig veldig greit, selv om den var veldig lang. Flyturen til Oslo fra Newark tok 8-9 timer, og jeg var våken hele tiden og klarte ikke å få sove. Det var så utrolig kjedelig. Så kom jeg til Oslo, og der var selveste Ruth Anna og ventet på meg, det var så godt å se henne. Så tok vi flyet til Vigra og der var nesten alle vennene mine og møtte meg, det var så utrolig herlig å se alle igjen. Jeg hadde ikke ord. Så dro vi alle hjem til meg og spiste middag som min kjære mamma hadde forberedt. 

 Nok om det! Jeg har jo vært i Norge lenge nå, ca. 2 måneder nå. Har vært på ferie i Litauen i 2 uker, det var så herlig. Sol og varme hver dag er noe jeg aldri kan gå lei av. Sommer er det beste jeg vet, synd at det ikke er så mye av det her på Sunnmøre. Jeg skal prøve å få lastet opp noen bilder fra ferien min en annen dag. Har fått meg jobb og, på den lokale Jokerbutikken. Jeg trives veldig godt der, jeg jobber sammen med utrolig hyggelige mennesker der. Det er også veldig greit at jeg kan bare gå eller sykle dit, gjør det veldig enkelt for meg. 

 Det er jo søndag idag, og det er ikke så mye å gjøre på søndager. Så jeg velger å bare ligge i sengen min og se på rotet mitt på gulvet og håpe på at det rydder seg selv. Jeg trodde at en stor garderobe skulle hjelpe meg i å være litt ryddigere, jeg tok feil. Det gjorde alt verre. Menmen, jeg finner nok husmoren inni meg en eller annen gang. Jeg kjøpte meg en fresh shorts her om dagen, på salg til og med for 29 kroner...whaaat??Men jeg vet ikke om jeg får brukt den siden der er så utrolig kort! Kan vise dere innkjøpt og andre skatter jeg har funnet en dag om noen er interresert. 
 Fikk også en gammel veske av farmoren min som jeg likte veldig godt! 

 Ha en fin søndag alle sammen!

 


04.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

argh!

Endelig klarte jeg å komme meg inn på blogsoft.no! Føste gang på 3 dager! Det er så utrolig irriterende, når jeg faktisk vil blogge! noen andre som hadde problemer med å logge inn?Tror kanskje vurderingene kommer opp i løpet av dagen, forhåpentligvis. Jeg har hatt sann ca. 3 konkurranser som jeg ikke har fullført, eller trekt noen vinner.. så kanskje vurderingene kommer neste år?

(visst du ennå ikke har meldt deg på vurderingstullet mitt , så kan du gjøre det her - LINK)

karolina


22.02.2011  ·  blogg  ·  1 kommentar
hits