KAROLINAMARIA.FEMELLE.NO

Har nå begynt å blogge for Femelle, så jeg håper alle de som har fulgt meg her fortsetter å følge meg på den nye bloggen. Takk for meg, blogg.no! 

KAROLINAMARIA.FEMELLE.NO 

20.08.2014  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

HJEMMELAGET SMOOTHIE OG EN GOD BOK

Jeg elsker lange morninger, å sove lenge, våkne å bare ligge i sengen å gjøre absolutt ingenting. Jeg har så og si ikke hatt noe som helst fritid i det siste, har vært på jobb, dratt fra jobb for å så dra til min andre jobb rett etter på. Blir godt med en uke ferie neste uke. Så begynner skolen, og da er det vel slutt på all den lille fritiden jeg hadde igjen óg.

Men jeg klager ikke, det er godt å tjene sine egne penger og jeg gleder meg faktisk til skolen begynner. Har allerede kjøpt meg nye penner og permer, det tror jeg er det beste ved skolestart, å kjøpe inn nye freshe skoleting. Det er bare noe motiverende ved å ha fargerike og nye penner, blyanter og skrivebøker. 

Vel, neste uke har jeg ferie og da skal jeg og Audun på roadtrip til Sverige, vi skal telte og kanskje leige ei hytte. Jeg gleder meg så sykt, helt siden vi var i Tyskland så har jeg bare cravet etter en ny tur. Vi skulle hovedsakelig til syden, men siden det var så vanskelig for begge å få fri på de samme dagene, var det litt vanskelig. Så da bestemte vi oss for å dra på roadtrip i stede. 

Anyway, I dag laget jeg meg en nydelig smoothie til frokost og har bare lest bøker. Har nesten glemt hvor mye jeg elsker å lese. Det er nesten trist når man fullfører en bok, da er det som om man har mistet en god venn, haha. Tenk at jeg sa dette. Nei, uff..glem det. 

07.08.2014  ·  ukategorisert  ·  1 kommentar

WAFFLES AND ROSES

 

Hei! Jeg prøver egentlig ganske hardt å finne på noe å skrive på dette innlegget, men hjernen min er helt tom. Jeg prøver desperat å finne på noe å skrive på alle innleggene mine, uten å egentlig skrive noe interressant i det hele tatt og det ender opp i total katastrofe (legger det fortsatt ut). Jeg føler bloggen min er mer en ''bilde-blogg'' og jeg vil egentlig bare la bildene snakke for seg selv fra nå av, istedenfor å skrive ''I dag var jeg på bowling'' og deretter legge ut bilder av kjegler og baller. Det er hvertfall vært slik med meg at jeg kun orker å se på bilder på bloggene jeg leser og bryr meg egentlig fint lite om hva som står over. Noen andre som er slik? Eventuelt, vil folk at jeg skal skrive litt mer eller bare fokusere mer på bilder? 

16.04.2014  ·  ukategorisert  ·  4 kommentarer

PANNELUGG/SIDELUGG/INGENLUGG

Nå sitter jeg her å sipper til meg litt te før jeg skal straks til å sette meg på sykkelen og dra på jobb. I dag hadde jeg håp for en fin vår dag. Jeg våknet til at solen traff ansiktet mitt og tenkte ''I dag skal jeg ut å ta fine bilder, for det er så fint vær osvosvosv.'' Nei. Rett etter den tanken slo meg begynte det å regne som bare rakkern. Himmelen forandret seg på 0.2 sekund og alt ble bare til en grå sørpe. Æsj. 

Jeg skal ta å lage et innlegg om håret mitt når jeg kommer hjem fra jobb, har jo forandret det en hel del i det siste året. Jeg hadde pannelugg for litt siden og klipte den til en sidelugg, det likte jeg ikke så godt. Siden har jeg gått med luggen oppsatt. Det har dere kanskje lagt merke til i bildene mine, at dere ser aldri luggen min lenger. Vel, det er en grunn til det. Jeg liker den ikke og venter på at den skal vokse ut. Men, i dag tenkte jeg at dere kanskje skulle få se den. Så jeg hadde luggen frem. 


 


21.03.2014  ·  ukategorisert  ·  4 kommentarer

KJÆRE HELG, ER DU HER?

Hola chicas/chicos(?) ! I dag sto jeg opp tidligere enn det jeg bruker, tok bussen til byen, leverte inn noen bøker på skolen og tok solarium for en gangs skyld. Synes det er så chill å ligge i solarium. Føles litt ut som man ligger på stranden. Jeg hadde valgt standen ovenfor solarium any day, men man tar det man får! Hvertfall når det pissregner og blåser som bare rakkern. 

Kjøpte meg ny sminke i dag óg, elsker ny sminke! Har alltid brukt Clinique sine flytende foundation, så prøvde jeg en Bobbi Brown foundation og likte ikke den i det hele tatt, føltes ut som jeg bare smørte på en krem som var litt brun tint i. Så nå har jeg gått tilbake til min favoritt Clinique. Kjøpte meg en foundation kost som har vært så mye snakk om, så jeg gleder meg til å prøve den ut! 

I dag er det kun mobilbilder som gjelder, har vært på jobb og vært litt for opptatt for å ta frem kameraet, ta bilder og redigere. God helg, søte sjeler!

 07.03.2014  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

WALKING NEWSPAPER

Hola! Denne helgen har vært så bra, jeg blir bare glad av å tenke på den. Trengte virkelig en koselig og glad helg! Ord kan ikke beskrive den, så jeg skal la være og bare holde lykken min for meg selv. 

For å være helt ærlig, så er jeg ræva på å blogge. Livet mitt er ikke interresant. Liker ikke å drive å ramse opp ting jeg gjør hver dag, det er liksom...så personlig? Alt jeg gjør er å sove, spise, jobbe, være syk og ta bilder, danse og tegne litt i ny og ne. Så jeg blir litt glad om jeg får noen tips av dere. 02.03.2014  ·  ukategorisert  ·  2 kommentarer

NYTTÅRSFORSETT

Nå har ny året kommer og jeg som alle andre har noen nyttårsforsett for 2014. Jeg har aldri brukt å hatt nyttårsforsett for meg selv før, tenkte jeg skulle skrive noen ned denne gangen. De fleste klare aldri å holde nyttårsforsettene sine og jeg tror ikke jeg klarer å holde alle mine heller, men jeg skal prøve. Hvertfall i januar, haha. Her er mine nyttårsforsett: Jeg er så utrolig dårlig på å spare penger, bruker opp lønningen med en gang jeg får den, så er jeg fattiglus resten av måneden. Skal prøve å sette opp budsjett for hver måned og ikke bruke alt på en gang. Spare er viktig akkurat nå, siden jeg skal reise rundt Europa når Terrell kommer på besøk, vi skal country jumping! 

Det siste halvåret, siden jeg kom hjem fra USA har jeg vært syk hele tiden. Har hatt kyssesyken og andre sykdommer som legene ikke klarer å finne ut av. Så i 2014 håper jeg på å bli helt frisk. Må huske på å ta alle vitaminene mine slik immunforsvaret blir sterkere. 


Når er jeg ikke den personen som er mest negativ, jeg er glad mesteparten av tiden. Kun fordi jeg ikke har noen ting å være lei meg for. Jeg har det veldig fint, og hadde det veldig fint i 2013 óg, har en jobb som jeg elsker, en kjæreste som elsker meg, venner og familie som er helt fantastiske, penger og et tak over hodet. Så jeg har absolutt ingenting å syte over, men syte gjør jeg uansett og det er det jeg skal slutte med! Vanligvis er det små ting som ''lei av skole'' , ''sliten'' , ''jeg føler meg ikke bra'' osv. Det blir litt vanskelig å fortsette å være positiv hele tiden når jeg er syk HELE tiden. Er ganske flink med å være postitv for andre folk enn meg selv. Haha. I år skal jeg ha et fint og positivt år, der jeg oppmuntrer meg selv istedenfor å rakke ned på meg selv. 

Uff, jeg er ikke flink med å gjøre leksene mine. Jeg er faktisk ganske flink på skolen når jeg vil, det er bare det at jeg haaaater lekser og finner andre ting å gjøre som er mye mer spennende når jeg skal gjøre lekser.  Men jeg vil og jeg skal bli flink på dette! 

Jeg er ikke typen til å feste hver helg, men når jeg først er ute så drikker jeg som regel alltid litt for mye. Tåler veldig lite alkohol og må lære meg grensene mine. Dette sier jeg hver gang etter jeg har ryddet, men jeg får det bare ikke til. Er jeg litt sent ute til skolen eller noe sånt, så havner hele klesskapet mitt på gulvet og det blir ikke ryddet opp heller. 

Jaa, denne er litt kritisk. Tenker hver gang ''Nå skal jeg blogge hver dag og være flink blogger!!'', men så glemmer jeg helt av bloggen i en måned og det skjer ingenting. Kan kanskje begynne litt rolig og bare ta det en gang i uken og se om det blir mer og mer senere. 

Jeg elsker jo å ta bilder og eksperimentere med kameraet, er bare at jeg har så lite tid og nå som det er vinter så blir det mørkt så tidelig. Men så har jeg fått litt nytt kamerautstyr både til bursdagen min og jul, så nå blir det kanskje litt mer. Så har jeg noen jenter som ville bli tatt bilder av, så det må jeg følge opp. Gleder meg til det blir lysere, er så kjipt når jeg kommer hjem fra skolen så er det mørkt allerede, slik jeg ikke får gått ut for å ta bilder. 

Jeg har så lyst å bare gjøre ting uten å tenke alt for mye på det først. Når jeg skal gjøre noe, så må jeg planlegge i flere dager før jeg gjør det. Jeg vil bare begynne å gjøre ting med engang jeg tenker på det. 

Jeg bruker veldig mye penger på å spise ute, enten det er kebab, hamburger eller noe litt finere. Det må det bli slutt på, som det øverste nyttårsforsettet sier ''SPARE PENGER'', så da må jeg bare kutte vekk den kjære kebaben. 

Jeg eeeeeelskeeeeeer å reise! Mer enn noe annet. Hadde planlagt en tur til Gdansk i høst, men det ble ikke noe av, siden jeg var syk og kunne ikke gå glipp av skole. Og jeg vil bli mer spontan på dette òg, at jeg bare bestiller meg en flybillett og ser hvor veien tar meg. Har en reiseliste, kan legge den ut her en annen gang. Har du noen nyttårsforsett?


05.01.2014  ·  ukategorisert  ·  1 kommentar

JEG GIR OPP

Jeg gir opp 365 days prosjektet, jeg orker ikke og har ikke tid, siden jeg har skole, lekse og ++. Men jeg kommer fortsatt til å legge ut bilder jeg har tatt osv. av og til, jeg egner meg ikke til ''blogglivet'', jeg orker ikke å blogge hver eneste dag, om hva jeg har på meg, hva jeg spiser og hva jeg gjør på. Så jeg kommer mest sannsynlig til å blogge mindre og når jeg får lyst til, for hallo, jeg har bedre ting å gjøre enn å sitte å blogge! No offence.  

 

Ja, jeg har egentlig lyst å slette hele bloggen, men skal ikke gjøre det, siden jeg kommer til å bruke denne bloggen når jeg drar til USA, sann at de hjemme kan følge med på hvordan jeg har det der. 

 
 

 


05.09.2011  ·  ukategorisert  ·  4 kommentarer

TRALALA

Å herregud, denne helgen har gått så fort og jeg har ikke gjort noe fornuftig ut av denne helgen! Jeg har så mange ting jeg må gjøre før mandagen, men har så lite lyst til å gjøre noe som helst idag. Idag når jeg sto opp, så jeg på klokka og såg på feil visere så jeg trodde klokken var fire, istedenfor ti på halv ett. Herregud, så frustrert jeg ble når jeg trodde den var fire! 

 

Å, jeg har så lyst ut å reise! Jeg har jo egentlig akkurat kommet hjem, men uansett.. vil dra på tur! I det siste har jeg hatt kjempe lyst til å dra til Frankrike igjen, det er så fint og koselig der! Men skal prøve å få med noen venner til en plass i Norge i høstferien eller noe sånt. 

 

Kanskje jeg skal ta meg en joggetur? Jeg må komme meg i form, jeg har så dårlig kondis at det er flaut! 

 

day 6 - flowers

 28.08.2011  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

STRAWBERRIES OG SNIKK SNAKK

 

 

day 5 - strawberries, hva synst du om bildet?

 

Bah! Jeg er lei av skole, de samme fagene. Men året kommer sikkert til å gå fort og vips så sitter jeg på flyet til USA! Det er alt jeg tenker på, det er lenge til og jeg gleder meg allerede som et lite barn til julaften. Jeg tror at vennene mine er nå veldig lei av å høre om USA, jeg sier jeg gleder meg hvert eneste sekund. Og etter USA er det kun et år igjen på videregående og etter videregående da skal jeg (kanskje) studere i utlandet! Det var forresten noen som spurte meg om hvorfor jeg reiser så mye og hvorfor jeg ikke bare holder meg på en plass. Vel, fordi jeg elsker å reise, jeg elsker å oppleve nye ting (JEG VIL SE HELE VERDEN!), og håper på å jobbe internasjonalt (og såklart tjene mye penger). Det er drømmen! Holder forresten på å lære fransk (det er det nye favorittfaget mitt), så kanskje jeg tar en tur til Frankrike snart igjen?Haha, mamma sier/vil jeg skal bli au pair i Frankrike eller studere i England. Får se hva fremtiden vil bringe, det kan jo hende ikke noe av det jeg vil skjer og kanskje jeg ender opp som en boms, alkoholiker eller uteligger? Hva er din drøm?

 

Jaja, det er mye snakk om skole på denne bloggen, men skole, det er nesten det eneste jeg gjør, står opp, går på skole, kommer hjem fra skolen, sitter på dataen og legger meg igjen. Men på helgene, da er det andre saker. Jeg tror jeg må begynne å snakke om noe mer interresangt på bloggen. Hva vil dere ha mer av? 

 

 


25.08.2011  ·  ukategorisert  ·  4 kommentarer

VEGGEN MIN
Dette er den ene veggen på soverommet mitt, jeg tror jeg har holdt på med den veggen alt for lenge .. Dere har sikkert sett den veggen på noen av bildene mine, siden den har blitt brukt til outfit-vegg også .     
                          
Hva synst du om veggen min?
                        
-karolina
          

26.05.2011  ·  ukategorisert  ·  2 kommentarer

JEG? SPREK?

Hei! Off, jeg er så latterlig dårlig i gym og alt det der. Idag så var vi på valdervoll og skulle springe 3000 meteren, 60 meteren, hoppe og kaste ball. Alt gikk dårlig uten om hoppingen, der fikk jeg hvertfall ikke dårligst, men jeg fikk jo ikke dårligest i det andre tingene heller, men det var så dårlig at det er til å spy av. Jeg har bare ikke nok viljestyrke til å drive med idrett osv. Jeg er lat og liker å spise godteri og søppelmat, så enkelt er det. I fjor så brukte jeg å jogge litt, men jeg gadd ikke mer. Er du sprek?

 

Imorgen har jeg fri forresten, parallell klassen min skal ha eksamen så da skal ikke vi være der for å forstyrre eller noe sånt. Klassen min kom forresten opp i Norsk. Jeg ble så glad for at vi ikke kom opp i matte! Vi må jo ha 2 eksamen da, en sidemål og en hovedmål, men alt er bedre enn matte. Hva kom du opp i?

 

Hvordan har dagen din vært?

 

-karolina


18.05.2011  ·  ukategorisert  ·  6 kommentarer

SNIKK SNAKK

Heihei! Først så må jeg beklage for at jeg har vært helt ræva på å blogge den siste tiden, føler egentlig at jeg starter hvert eneste blogg innlegg med den setningen. Jeg er helt tom for ideer om hva jeg kan blogge om og har vært helt borte den siste tiden. Idag så satt jeg i flere timer å prøvde å finne ut hvorfor passordet mitt ikke funket på facebook, jeg var sint og trodde noen hadde hacket meg og endret passordet mitt! Så fant jeg ut at jeg hadde endret passordet mitt dagen før.. 

 

Jeg er så lei av skole og eksamen snakk, og ikke nok med det så gir lærerene oss tusenvis av prosjekt, innleveringer og prøver. Her om dagen fikk jeg vite at vi kom opp i eksamen fredag den 13! Hvis jeg kommer opp i matte eller spansk så tror jeg at jeg skyter meg selv, da er fremtiden min ødelagt. Overdramatisk much? Ja, en smule.

 

Men jeg får nøye meg med at det er snart påskeferie og at om 9 dager er jeg i London! Det blir så deilig å komme seg vekk fra alt en liten stund. No offence kjære venner, jeg er glad i dere alle sammen.

 

Jeg har forresten farget håret, nå har jeg min naturlige hårfarge. Har ikke noe skikkelig ''før'' bilde, så dere får nøye dere med ''etter'' bilde. Ignorer rotet, takk.

 

 

Fikset tennene har jeg også gjort, så nå tør jeg å smile igjen. 

 

Hva vil du lese på min blogg?

 

-karolina


10.04.2011  ·  ukategorisert  ·  2 kommentarer

DET SNØR

Åh gode gud, nå snør det igjen, i slutten av mars! Det er jo nå våren skulle komme. Det var slik ifjor også, det snødde hele våren. Snør det hos deg?

 

Jeg er utrolig lei av vinteren og snøen, det er nå jeg skulle ønske jeg bodde i syden!

 

Men heldigvis så er det ikke såå lenge til sommeren, hehe, eller ikke. Off, jeg gleder meg som en liten unge til sommeren, har så mange planer. Noen andre som gleder seg til sommeren?

 

 

Jeg har vært syk hele uken og jeg kjenner at jeg ikke er helt frisk ennå. Halsen min dreper meg, klarer nesten ikke å snakke uten å hoste mellom hvert ord. Men det skal ikke ødelegge helgen min, for idag skal jeg ha det gøy og glemme alt som heter sykdom!

 

-karolina26.03.2011  ·  ukategorisert  ·  5 kommentarer

heihallo!

Hei! Nå er det lenge siden jeg har blogget skikkelig, jeg har vært så lat i det siste. Så er det musikal og mye annet som foregår da. Så denne gangen har jeg faktisk en unnskyldning.

Vi har løvenes konge som musikal forresten og jeg er hyene (Banzai), jeg synes det er kjempe vanskelig å leve seg inn i rolla og føler ikke at jeg passer så godt til den rollen. Jeg vurderte å bytte med noen andre, men ombestemte meg.

Angående konkurransen, vinneren får et antrekk som vi laget og viste frem på UKM, men vi må vente til etter 28 februar med å gi vekk antrekket pga. det er da vi får vite om vi har gått videre til fylkesmønstringa (noe som er tvilsomt). Vinneren har jeg trekt og det kommer et eget innlegg om det snart. er det noen som har bilder fra UKM forresten (Giske) ?

Det er sikkert ikke så interresant å lese om hva jeg gjør hver dag så jeg lurer på : hva skal jeg blogge om / hva vil dere lese om?RETARD


karolina08.02.2011  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

ny data!

Hei! Nå har jeg endelig fått macen som jeg har ventet så lenge på, så nå skal det bli mer blogging (forhåpentligvis).

fail!

peace out!

Er det bare meg eller er headeren min veldig mørk?

Imorgen skal jeg forresten besøke en skole, er så utrolig usikker på hva jeg skal velge neste år!

karolina


31.01.2011  ·  ukategorisert  ·  8 kommentarer

jeg tar en pause

til mandag, for da kommer datan min og jeg gidder ikke å blogge på denne datan lenger. det er såå mange bilder på den stasjonære macen at jeg nesten ikke klarer å finne frem bildene mine.

Snakkes på mandag!

karolina


25.01.2011  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

jobb, mobil og vurdering!

Hei! idag har jeg vært på jobb, jeg liker faktisk å jobbe, selv om det ikke er den beste jobben, men når jeg kommer hjem så er jeg sliten og vil bare gå og legge meg. Jeg liker å faktisk å vite at jeg er sliten og kan klare å sovne med en gang jeg treffer sengen for jeg klarer aldri å sove skikkelig om natten. Jeg våkner midt på natten og klarer ikke å sovne igjen, jeg har prøvd noe urte te tull , men tror dere det funket?(nei) har du det slik ?

Men jeg skal slutte å syte, jeg har faktisk fått meg ny mobil idag!

Sony Ericsson x10 mini pro!

Så har jeg blitt vurdert på to blogger, jeg ble kjempe glad når jeg logget på!

Jeg likte bloggene dems veldig godt, jeg anbefaler å ta en titt!

caass.blogg.no og mku.blogg.no

karolina

 


24.11.2010  ·  ukategorisert  ·  2 kommentarer

skrivesperre

HEI! Jeg har altså ikke en dritt å blogge om, helt tomt oppe i hodet mitt idag!

Jeg har forresten hatt tentamen idag også, engelsk.

Kan dere være så snill og fortelle meg hva jeg skal blogge om?Bildet tatt for lenge siden, haha. Slik føler jeg meg akkurat nå!

karolina


18.11.2010  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

pels

Jeg skrev mange artikler igår, til tentamen. Den ene av dem var om pelsindustrien. Jeg såg noe greier på tv-en en dag , der det var 2 voksne damer som skjelte ut kjendiser fordi de brukte pels, blant annet kronprinsesse Mette Marit. Jeg synst det er litt overdrivent, hun mishandler jo ikke dyret ved å bruke pelsen dens. Jeg selv synst det er litt ekkelt, å bruke pelsen til et dyr som har blitt mishandlet og flådd men alle er jo ikke som meg. Men hva vet de 2 damene om kåpen til Mette Marit, det kan være hun har ei kåpe fra ett dyr som har hatt en naturlig død. Jeg sier absolutt ikke at det er greit at de lager pels(ting), men at folk skal sjelle ut folk som bruker pelsen er bare for dumt. Du har sikkert hørt masse om folk som ikke liker pels og slikt, men hva med skinn, der er jo like gale det som pels.. De kan heller bruke energien sin på å stoppe pelsindustrien spørr du meg. hva syns du om pelsindustrien ?

Jeg hadde på en falsk pelsvest en dag i byen, så plutselig hører jeg noen jenter som roper til meg «Jævla dyremishandler, vet du hva dyrene har opplevd for at du skal gå med den vesten der ?!» Jeg brydde meg ikke noe særlig om det, for det viser jo bare hvor dumme de er. har du opplevd noe lignende?

Jeg går heller med en fakepels enn med ekte, det ser helt sammeledes ut og er mye billigere!

bilde_google

karolina

 


16.11.2010  ·  ukategorisert  ·  1 kommentar

gaver

PENGER

SJOKOLADE,TOPP ,2 T-SKJORTER, PARFYME OG TRUSESMYKKE

ARMEBÅND

LIPBALM

LEPPESTIFT


ØREDOBBER

karolina


06.11.2010  ·  ukategorisert  ·  1 kommentar

sporty!

eller ikke.. Heisann alle mine kjære lesere, nå har jeg akkurat vært ute og jogget! Jeg jogget i 20 minutter, men skal prøve å jogge lenger en annen dag, jeg har verdens dårligeste kondis!

Det ble et langt innleg gitt!♥ Har du dårlig kondis ?

karolina


02.11.2010  ·  ukategorisert  ·  4 kommentarer

sliten!

Hei!  Jeg har tatt vaksine idag og nå er handen min låk (poliovaksine, tror jeg) ! Vaksinen var ikke låk, men etter noen timer så kjente jeg at handen min ble litt slapp. Jeg trodde den var kjempe låk og jeg snudde meg vekk og skulle prøve å ikke hyle, men så kjente jeg ikke stikket..

I skrivende stund sitter jeg og spiser nudler og er utrolig sliten og trøtt. Jeg har vært på jobb i 4 timer idag+ jeg har vært på skolen. Jeg hadde egentlig tenkt å ta meg en joggetur, men siden det regner og jeg er så sliten så orker jeg ikke det.

Nå tror jeg det er nok syting for idag ...Litt rotete og usaklig innlegg, men la gå!

⁍ Har du tatt eller skal ta vaksine ?

karolina

 


27.10.2010  ·  ukategorisert  ·  1 kommentar

ingenting å blogge om!

Hei! Vet dere hva? Det snør her! Jeg trodde at det ikke kom til å begynne å snø før den siste dagen i februar. Jeg elsker vinteren og høsten, så jeg synst at det er helt tipp topp! Jeg synst vinteren og høsten er så koselig, man kan pakke seg inn med masse klær, huer, skjerf og votter. Men jeg kan helt ærlig si at når vinteren er i gang for fullt så vil jeg ha sommer som bare det!

Idag hadde jeg spanksprøve og den gikk helt strålende! Jeg klarte å svare på alt og jeg som trodde den kom til å bli kjempe vanskelig, hadde øvet kjempe masse!

Men til overskriften, jeg har absolutt ingenting å blogge om, vertfall ikke noe interresant.  Så da skal dere komme med forslag til hva jeg skal blogge om, og jeg skal prøve å bruke alle forslagene og siden det ikke er så mange som leser bloggen min så blir det ikke et stort problem!

⁍ Liker du vinteren?
⁍ Har du noen forslag om hva jeg kan blogge om ?

karolina


19.10.2010  ·  ukategorisert  ·  6 kommentarer

bitching

Nå har jeg lånt en bok på biblioteket på skolen om jenter og mobbing, om hvordan det er å bli utfryst, stengt ute av vennegjengen og hvordan det er å bli mobbet.

Vi jenter er utrolig sårbare og tar oss veldig nært av småting. De fleste jentene har vell opplevd en krangel med vennene sine, det kan føre til falske rykter, baksnakking, drittslenging og stygge blikk. Det er aldri gøy å bli utfryst fra venneflokken. Gutter slåss, jenter slåss også bare de slåss med ord,blikk og baksnakking.

Å bli mobbet tror jeg ødelegger litt av sjelen til den som blir mobbet ''skrubbsår på sjelen'', tenk å grue seg til å gå på skolen,møte blikkene, høre fnisingen og hviskringen. Slikt ødelegger selvtilliten og selvfølelsen.

 

 


bilde - google

⁍ Har du opplevd noe av dette ?

karolina

 


14.10.2010  ·  ukategorisert  ·  5 kommentarer

ingen overskrift

Hei! Nå har jeg fått igjen speilrefleksen, de tok sin tid og jeg var sååå utrolig lei av å vente på ei melding fra elkjøp. Så nå blir det blogging for fullt, kanskje.

igår var jeg i byen og hentet speilrefleksen og kjøpte meg noen ting (klær og sko). Dere skal få se de etterpå, for nå er kameraet utladet og jeg må lade det.

Vi hadde RLE - prøve idag og den hadde jeg absolutt ikke øvet på, men jeg fikk til alle spørsmålene untatt ett. Jeg trodde prøven var skikkelig vanskelig og gruet meg noe sykt, men så viste det seg å være ei kjempe enkel prøve.

Klassen min holder på å samle inn penger til klassetur og vi selger forskjellige ting, kakebokser og tennbrikketer. Så visst det er noen som har lyst på kaker så er det bare å si ifra! Kakeboksene koster 50,- og tennbrikketene koster 150,-.
karolina


14.10.2010  ·  ukategorisert  ·  2 kommentarer

hei på deg

Hei! Nå er jeg lei av å vente på at speilrefleksen skal bli ferdig på reperasjon, nå vil jeg blogge! 
Det har altså gått hele 5 uker siden jeg leverte speilrekfleksen på reperasjon. Nå er jeg dritt lei av å vente, jeg vil ta bilder og blogge! 

Jeg kan ikke si at den eneste grunen for at jeg ikke har blogget er fordi kameraet mitt er på reperasjon, jeg har bare ikke orket , det har skjedd så mye som jeg ikke vil snakke om her på bloggen.

Men helt serriøst så har jeg savnet å blogge, det er så mye som jeg har lyst å blogge om! Så da skal jeg prøve å blogge litt selv om jeg ikke har et bra kamera, da kan det bli litt dårlige og litt uklare bilder og av og til kan det være at dere ikke ser hva som er på bildene. Nei, nå skriver jeg bare tull!

Så må jeg bare slenge med et bilde av meg, tatt med cameroid.com , fordi noen har klart å slette photobooth på dataen.karolina

 


27.09.2010  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

KAROLINA GRICIUTE

Hei! Jeg er klønete 17 år gammel (95-modell)  brunette fra regnfulle sunnmøre. Jeg har en lidenskap for fotografi og elsker å ta bilder. Jeg tar nesten ingenting serriøst, jeg ler mye og jeg elsker mat.

 

Jeg ble født om høsten den 4 november, jeg hadde kullsvart hår som ble til blondt som igjen ble til brunt. Etter det har jeg hatt alle slags hårfarger.

 

Jeg er utvekslingsstudent i USA, Utah for å være mer presis. Jeg er der skoleåret 2012/2013. Jeg har opplevd utrolig mye og har mer i vente. 

  

Har du noen spørsmål så er det bare å spørr! 


21.08.2010  ·  ukategorisert  ·  1 kommentar

KONTAKT

Du kan kontakte meg på - karolinag_95@hotmail.com eller bare sette igjen en kommentar på bloggen! 


-karolina

19.08.2010  ·  ukategorisert  ·  5 kommentarer
hits