SOMMERFESTEN PÅ GISKE

Heihei! Nå er det lenge siden sist. Har vært crazy opptatt med alt forskjellig i det siste. Har hengt mye med venner og har egentlig bare hatt en super sommer hittil! I helgen var jeg på Sommerfesten, som er verdens største spleisefest. Du spleiser hvor mye du vil ved inngangen om du vil, men de fleste gjør det regner jeg med. 

Jeg koste meg mye! Vi dro dit ganske sent, fikk akkurat ikke med oss Laleh, som jeg hadde gledet meg til å se. Synes det er kjempe koslig med slike lokale festivaler, der alle samler seg på en plass og man kjenner de fleste. Selv om det var en del folk fra andre kanter i Norge. Men ellers var det en super kveld, elsker sommer og festival! Gleder meg allerede til neste festival. 

Noen bilder fra kvelden: 
 


08.07.2014  ·  helg  ·  1 kommentar

CIRQUE DES REVES

Hei! I helgen hadde jeg danse opptreden på Parken Kulturhus i Ålesund. Temaet var sirkus og jeg danset til Flying with the Birds fra Cirque des Soleil. Skulle i grunn danse sammen med balletten òg, men jeg hadde ikke tid til å både danse på moderne og ballett. Jeg hadde så utrolig lyst til å danse ballett! Var helt utslitt etter denne uken, hadde øvinger og generalprøver etter skolen og kom hjem sent. Så det resulterte i at jeg fikk utrolig lite søvn. Men det var kjempe artig uansett!

Vi hadde en duet, vi danset som sagt moderne og var fugler. Jeg selv synes dansen er utrolig fin. Det var utrolig kjekt å være med på og se på alle flinke danserene på scenen. Haha, jeg har i grunn helt sykt sceneskrekk og blir svimmel og kvalm på scenen. Første forestillingen så måtte jeg bare springe av scenen på slutten av dansen for jeg trodde jeg skulle spy, andre gangen gikk det mye bedre og da var det faktisk ganske gøy. Jeg har prøvd å komt meg over sceneskrekken utrolig lenge, har vært med på forestillinger og så videre bare for å skrekken sin skyld og fordi jeg vil så sykt komme meg over det. Jeg klarer aldri å prestere på scenen...jeg glemmer alt, blir helt stiv og unaturlig. Hater det virkelig, men det stopper meg ikke fra å gjøre det jeg elsker. Jeg vet jeg er en mye bedre danser enn det jeg klarer å være på en scene, alt føles så unaturlig på en scene, men alene så er det jeg og musikken. Alt kommer naturlig og jeg svever. Jeg har ingen bekymringer og ingen som dømmer meg. 

Etter siste forestillingen så dro familien på Egon for å spise. Jeg er så opptatt hele tiden at jeg ikke får tilbringe tid med familien min på denne måten så ofte, så jeg setter virkelig pris på tiden med dem. Jeg elsker familien min mer enn noe annet og de betyr utrolig mye for meg. 26.11.2013  ·  helg  ·  Ingen kommentarer

PERFECT SUNDAY

Denne søndagen har vært den beste på lenge. Jeg, Audun, Jonas og Justus startet med å ta en søndagstur opp til Skjonghellaren, som er ei hule slags greier i fjellet på Valderøya. Måtte først ta oss en liten tur til butikken for å kjøpe litt turmat, kjeks og lignende. Var så utrolig fint vær òg, så det var veldig koselig å ta seg en tur i fineværet. Først klatrer vi inn i Skjonghellaren, kiket litt rundt der og utforsket hulen, så klatret vi såklart ned igjen og hadde piknik. Var så koselig å tilbringe dagen med de beste guttene jeg kjenner. 

Senere på dagen grillet vi sammen med familien, god mat og fint vær er noe jeg kunne blitt vandt til. Mamma lager verdens beste kylling, tror hun kommer til å berømt for kyllingen sin når hun dør. Eller lever, vet ikke hvordan dette funker. 

På kvelden dro jeg og Audun på kino for å se The Conjuring. Kan lett si at det var den verste filmen jeg noen gang har sett! Var veldig godt laget til og alt det der, filmen var bra, det skal den ha. Men fy så skummel den var. Hvis du er veldig lettskremt så IKKE se filmen! Jeg hylte nesten hele filmen jeg, eller...bare når noe brått kom på eller når jeg så den skumle demonen. Stakkars Audun som ble sikkert døv i den ene øra for jeg hylte sånn. På veien hjem fra kinoen kunne jeg ikke tenke på noe annet at en demon skulle komme frem og ta over sjelen min og få meg til å drepe noen. Uff, nei...aldri igjen. Skjønner ikke hvorfor jeg ville se den i det hele tatt. Kan si jeg hadde en skikkelig skrekkfilm-opplevelse hvertfall. Ikke en veldig fin ending på dagen...skulle legge meg med engang jeg kom hjem :( 

Blir litt overload av bilder, men la gå! Jeg tok mange bilder og vil vise dere hvor fin søndagen min var! 
09.09.2013  ·  helg  ·  Ingen kommentarer

JENTEKVELD

På lørdag ble jentene i klassen samlet for jentekveld, det var noe de gjorde i fjor og, men da var jo jeg ikke der. Vi hadde tapas til mat, alle tok med en rett hver slik at det ikke ble så mye å lage på en person da. Synes det er egentlig utrolig greit, på den måten tar man med noen man liker og. Jeg møtte opp med asparges rullet i spekeskinke, det er så godt! Tok og med ei krukke med oliven, den ble altså ikke spist....Jeg er vldig glad i oliven, men det er ikke de andre tydeligvis. Det var hvertfall utrolig koselig, vi snakket, danset, tullet og koste oss mye! 

Senere på kvelden førte veien til golf banen og der var det litt golf spilling. Jeg har jo aldri spillet golf i hele mitt liv, så det gikk ikke så sykt bra som jeg håpte. Får ta turen dit litt oftere slik jeg blir flinkere og klarer å slå kjæresten i golf (hihi). 

Var på jobb før jeg dro dit, så jeg var allerede litt sliten, men etter kvelden var jeg helt ute. Sovnet nesten med engang hodet slo puten. 09.09.2013  ·  helg  ·  1 kommentar

MIDDAGSSELSKAP

Siden jeg snart reiser, så føler jeg at jeg må være sammen med de fleste vennene mine, så da laget jeg middagsselskap for jentegjengen fra gamleklassen. Det var utrolig koslig å være sammen med de igjen, vi ser ikke hverandra så ofte. Siden vi går på forskjellige skoler osv.  

Det ble lasagne til middag og jordbær til dessert.  Jeg er extraordinary på kjøkkenet (not), klarte nesten å brenne lasagnen for jeg glemte hvor lenge den skulle være inn i ovnen.  Menmen, det var hvertfall veldig godt og de likte maten, så jeg er fornøyd. Det var hvertfall en utrolig koslig kveld sammen med de beste jentene! 14.07.2012  ·  helg  ·  1 kommentar

AVSKJEDSFEST/SURPRISE-PARTY

Hei! For noen dager siden hadde 2 av venninnene mine laget til surprise party til meg.  Det blir så sykt vanskelig å forlate de, kommer til å savne de som fy! 

 

Jeg har jo visst at de skulle ha avskjedsfest for meg, men jeg trodde det va dagen etter den egentlige dagen! Så jeg var forberedt på en koslig middag bare med Adriana og Ruth Anna, men neida... Jeg kommer inn døren og plutselig står hele gjengen og roper ''SURPRISEEE!!''. Jeg skvatt så sykt at jeg nesten sprang ut døren igjen! Jeg har faktisk verdensbeste venner, gratulerer til de som klarte å lure meg.  Jeg elsker dere mer enn noe annet ♥

  

 

 


14.07.2012  ·  helg  ·  1 kommentar

04 JUNI/ TOGAPARTY

Jeg skulle altså på togaparty, det var ingen som gjettet det da, desverre. Men hvertfall, jeg hadde det utrolig koselig. Først spiste vi verdensbeste lasagne, så gikk vi på skattejakt, som vi desverre tapte (delvis fordi vi var alle late og orket ikke å springe i hytt og pine), så satt vi og snakket , spiste kake og til slutt så vi på en film som heter Snarveien, kan vel forsåvidt si at jeg så kun halve filmen, og harikketenkt å se resten! 

 

Hva gjorde du på lørdag?

 

-karolina


05.06.2011  ·  helg  ·  4 kommentarer

SJALABAIS

Hei! Veldig oppfinnsom overskrift? Heh, kan vel forsåvidt si at jeg har vært et vandrende vrak denne helgen. Ikke har jeg noe som helst form for inspirasjon eller lyst til å blogge.. Men jeg prøver likevel, selv om dette innlegget kommer til å havne i kategorien ''katastrofe''.  

 

Denne helgen, eller denne ''superlange'' helgen, har jeg slappet av med venner.  

 

Idag har jeg og mamma vært en tur i byen, der vi balnt annet møtte noen slektninger som vi ikkje hadde sett på flere år. Litt koselig og sette seg på kafé, drikke cappuccino,spise kake og snakke. Skal ikke si så mye om det, siden det ikke er så spennende å lese om akkurat det. Kjøpte meg litt klær og slikt, ellers så har jeg ikke gjort så mye. 

  

Senere idag skal jeg på temaparty til Kornelia,her er et lite hint på hva tema det er, klarer du å gjette hvilket?Hva har du gjort denne helgen?

 

Sjakkalakka, peace out!

 

-karolina


04.06.2011  ·  helg  ·  4 kommentarer

EARTH HOUR KVELD MED JENTENE

Hei! Kom akkurat hjem fra den tradisjonelle earth hour kvelden med Ruth Anna, Adriana, Martine og Martine. Vi spilte Kokkelimonke og spiste oss feite på potetgull og dip. Tror jeg aldri har ledd så mye i hele mitt liv som jeg gjorde i kveld. Skal si at man kommer i godt humør av Kokkelimonke, alltid noen som kommer med dumme svar. Slukte du lyset ikveld?

Også til dagens (største) latterkrampe. Martine skulle ta potetgull men tok handen i feil skål!
Bruker du å ha slike kvelder med venner?

 

-karolina


26.03.2011  ·  helg  ·  3 kommentarer

HELGEN ER NÆR

Hei! Tenkte jeg skulle ha en sann liten oppdatering om hva jeg har gjort i det siste. Har vært en litt stressendes uke, mange prøver, jobb, lekser, trent (litt)  gått og spradet rundt hele øya fordi ingen gidder å kjøre meg noen plasser. Jeg kjenner jeg er helt utslitt, men det er jo jeg etter hver eneste uke, man kan jo ikke unngå det når man må stå opp klokken halv 7 hver dag, deretter være på skolen i 6 timer.  Har bare lyst til å legge meg ned og sove i tusen år.

 

Ja, et syte innlegg må jo man poste av og til.

 

Jeg venter kun på at kofferten skal pakke seg selv for imorgen tidlig reiser jeg vekk, vekk fra den søte øya jeg bor på. Så da blir det ingen blogging, ikke at det hadde blitt noe blogging om jeg hadde vært hjemme da.

 

Jeg får gå å legge meg slik jeg klarer å stå opp til imorgen, hadde vært litt kjipt hvis jeg ikke hadde rukket flyet.. Bye everyone!

 

 


Og for at det ikke skal bli et for kjedlig innlegg slenger jeg med en sang.  The Airborne Toxic Event - Changing

 

 

-karolina


17.03.2011  ·  helg  ·  3 kommentarer

da stakk jeg

Da stakk jeg på jentekveld til Ida! Bilder og slikt kommer senere eller imorgen.

kveldens look!

håper alle får en fin fredagskveld/ hva skal du ikveld?

karolina


11.02.2011  ·  helg  ·  2 kommentarer

fredagen

Hei! På fredag var jeg på jentekveld/selskap med Trine Lise, hun fylte 15 år den 30 oktober. Vi spiste verdensbeste pizza og såg film (she's out of my league).

photos_meg,adriana og kornelia

karolina


28.11.2010  ·  helg  ·  9 kommentarer

kosekveld med ruth anna og adriana

Hei! Nå sitter jeg hjemme med Ruth Anna og prøver å blogge, men så kommer Adriana bort hele tiden og da klarer jeg ikke å blogge, for jeg hater når folk ser på meg når jeg skriver.

Idag har jeg bare tuslet rundt hjemme i pysjen, til jeg fant ut at jeg måtte komme meg ut å gjøre noe. Så jeg gikk kledde på meg masse klær og gikk til Ruth Anna,

Nå sitter vi og koser oss med potetgull, julebrus og skal vi danse.

Saklig innlegg!

Hvorfor liker dere meg ikke ? :(

karolina

 


06.11.2010  ·  helg  ·  3 kommentarer

jentekveld/selskap

Hei, igår hadde jeg jentekveld/selskap! Vi spiste taco som jeg, bare jeg hadde lager, vi såg filmen sex and the city 2 og tok mange rare bilder.

Kvelden min i bilderHanne er kjempe flink til å ta bilder av seg selv!

Bilder tatt fra meg og adriana .

karolina


06.11.2010  ·  helg  ·  2 kommentarer
hits