50mm f/1.4

Objektivet dukket opp i dag! Jeg har gått og gledet meg til det skal dukke opp lenge nå, hele tre dager! Når jeg fikk høre at det hadde komt, ble jeg såååå glad! Det var kjæresten min som bestilte, så det var han som fikk melding osv. Så slik var det når han fikk den: 

Audun: Din pakke fra netonnet er klar for å plukkes opp på posten...
Karolina: JAAAA!!!!!!!
Audun: Neida, va melding fra han Ole-Martin...
Karolina: Nei?! Serriøst...Ej hata dej!
Audun: Det va faktisk melding fra posten da!
Karolina: YESS!!

Først ble jeg utrolig glad, så ble jeg lei meg når jeg trodde han tullet...Jeg tror han vil ikke at jeg skal være glad. Neida, det vet jeg han vil! Du gjør meg så glad hver dag du, vennen ♥ Han var det første jeg tok bilde av med det nye objektivet, det var viktig å få med på bloggen!

Har ikke hatt så mye muligheter til å prøve det ut ennå, men det kommer. Jeg kan allerede si at det er veldig bra og gir veldig gode bilder. Den har jo veldig stor blenderåpning, som jeg elsker! Jeg kjøpte jo det på NetOnNet.no og betalte ca. 2500 norske kroner for det og det er virkelig verdt pengene. Jeg vet jeg ikke er den rette  til å si dette nå når jeg har akkurat fått det, men jeg er allerede forelsket og kan garantere at andre fotografi-elskere også kommer til å bli det. 

Jeg fikk også brev fra ballettskolen at jeg har fått plass der og skal danse klassisk ballet der hver tirsdag. Så det blir spennende, gleder meg til å danse igjen etter sommeren. Har vært en sløv sommer, kommer nesten ikke ned i straddle splitten lenger.... Vanlig spagat går greit fortsatt, både venstre og høyre. Får se hvordan det går. 

22.08.2013  ·  kamera og slikt  ·  1 kommentar

BESTILT!

I går bestilte jeg meg et nytt objektivet til kameraet mitt, gleder meg som en liten unge på julaften til jeg får det i posten om 6-10 dager!! Haha. Jeg kjøpte meg 50 mm f/1.4 på NetOnNet.no for 2500 kr ca. Når jeg får det kan jeg vise dere resultat av bilder osv. Gleder meg! 20.08.2013  ·  kamera og slikt  ·  5 kommentarer

JEG VIL HA, JEG VIL HA

Har lenge ønsket meg et polaroid kamera, men igår så fant jeg et. Tenk så deilig å ta et bilde også vips, så har du det i hånden! 

 

 

Polaroid Z340, øverst på min ønskeliste!


29.03.2012  ·  kamera og slikt  ·  Ingen kommentarer

sigma 70-300 mm for sony

Hei! Nå har jeg fått lønn og det betyr at jeg endelig kan kjøpe objektiv til kameraet mitt. Det er alltid så typisk at jeg finer et bra motiv men kommer ikke nært nok. Jeg fant et objektiv fra Sigma som var 70-300 mm.

 

Jeg fant et som var billig og passet til mitt kamera, men vet ikke om det er noe bra. Noen som har det eller har prøvd det? Det koster 1495,- og det var jo ganske billig til å være et 70-300 mm. Jeg har ikke prøvd noe fra Sigma før, så jeg har egentlig ikke peiling om det er bra eller dårlig.

Vet du om et bra objektiv til sony a500?

- karolina


01.03.2011  ·  kamera og slikt  ·  3 kommentarer
hits