LET'S TALK HAIR

Hei! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere ''evolusjonen'' av håret mitt fra de siste årene. Jeg begynte å tulle med håret rett før jeg dro til USA, da tok jeg å klipte håret mitt som nesten var ned til rompa. Det angrer jeg på nå, men det gud så deilig det var å bli kvitt det! Jeg er helt sykt hårsår, og gråt nesten hver gang jeg børstet håret. Jeg tuller ikke engang. En gang vi var i Paris, satt jeg på hotellrommet og gråt for jeg var sliten, trøtt og måtte i tillegg børste kråkereiret mitt. Det er ikke like gale nå lenger. 

FRA LANGT TIL KORT  

Nå som jeg ser på dette så var det egentlig ikke kort, det var bare litt uvant i forhold til hva jeg hadde. OMBRÉ

I USA så gjorde jeg det mest ''risky'' jeg noen gang har gjort med håret. Jeg hadde aldri farget det noen andre farger enn brune toner. Det tok en stund, først var jeg med frisøren og farget det uten å se noe forskjell egentlig og senere gjorde jeg det selv hjemme med butikkjøpt hårfarge. Jeg brukte aldri noe form for blekemiddel.LYSEBRUNT, ORANSJE OG RØDT 

Etter at jeg farget det så lyst i tuppene, så var det litt vanskelig å få det tilbake til normalen. Først farget jeg det lysebrunt, som senere gikk ut til å bli Ombré igjen. Etter det var jeg på frisøren og skulle farge det brunt, stripe det og klippe det opp. Det jeg fikk var rødt hår og hakkete hår. Det røde håret gikk ut til å bli oransje senere. Etter det ble oransje prøvde jeg å farge det mørkere (som ble helt lik min naturlige hårfarge), men det ble alltid ganske oransje likevel. 

KORTKORTKORT! 

Det sykeste jeg noen gang har gjort med håret mitt var å la vertsafaren min klippe det kort. Vi satt bare hjemme en dag og vi fikk en idè om å klippe håret mitt. Så jeg lot han gjøre det. Jeg angrer nå som jeg prøver å vokse ut håret mitt. Men jeg følte meg så utrolig fri når håret ble borte, ingen floker når jeg brukte skjerf eller når jeg sov. Jeg farget det mørkebrunt rett etter jeg klipte det, men det varte i ca. en uke og ble igjen til oransje. SOLBLEKET HÅR OG LYSE STRIPER 

Mammaen min er frisør, så når jeg kom hjem fra USA fikk jeg henne til å fikse håret mitt. Klippe det skikkelig og stripe håret mitt. Det var sommer, så håret mitt ble veldig lyst av solen. Så hele sommeren hadde jeg lysebrunt hår som kunne se nesten blondt ut i annet lys. 

MØRKT!

Jeg farget det mørke brunt, som lignet litt på svart og var helt ulik min stil. Dette er det mørkeste håret mitt var vært. Hadde ikke mørkt hår lenge og trivdes ikke helt med det. Det var ikke helt meg. Men det var fortsatt gøy å prøve.PANNELUGG!

Så klipte jeg pannelugg, trivdes med det, men så ble det litt for langt og jeg orket ikke å fikse den hver dag. Så den ble gjemt bort med fliseklemmer og hårspray.


TILBAKE TIL OMBRÈ OG LYST HÅR

Nå har jo jeg Ombré igjen og ganske lyst hår generelt. Det er det jeg liker best og har planer om å beholde dette en stund. Men hvem vet, jeg klarer aldri å bestemme meg og det kan dere vel se. Haha. 

 Hva likte du best?


23.03.2014  ·  karolinagriciute  ·  2 kommentarer
hits