DAGENS ANTREKK 28/02
28.02.2014  ·  outfit  ·  7 kommentarer

MORNINGS WITH PANCAKES

Hei søtinger! Forrige uke var jeg på ferie i Litauen, jeg var så heldig at jeg ble syk hele ferien. Først nyrebetennelse, så brant jeg opp i feber. Kjempe gøy med andre ord! Immunforsvaret mitt er helt nede og jeg får alle sykdommer som finnes. Heldigvis har jeg ikke hatt spysyken ennå. Har faktisk kun hatt det én gang i hele mitt liv. Jeg var 12 og det var første gangen jeg spydde i hele mitt liv. Hvorfor forteller jeg dette? Vet ikke.

Ellers så har jeg ikke gjort noen ting i dag, har lovet meg selv at jeg skal rydde rommet mitt i dag. Så det kommer til å skje i løpet av kvelden, håper jeg. Jeg kommer nok til å finne på noe som er litt mer interresant for meg enn å rydde. 

Kommer nok til å legge ut litt av innkjøpene mine fra ferien en gang snart. Må bare få opp motivasjonen til å ta bildene og blogge. Helt seriøst, dette innlegget må være det kjedeligste jeg har skrevet i hele mitt liv. Bortsett fra innleggene jeg skrev når jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg skal slutte her. 

Den sukkersøte pudderrosa singletten er fra New Yorker

27.02.2014  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

SLEEPY HEAD

Heisann! Dagene mine i det siste har bestått av Pretty Little Liars, Photoshop og Flappy Bird....Jeg hater Flappy Bird. Det går ikke ann å komme seg langt og jeg klarer ikke å legge det fra meg! Rekorden min er 16, og andre sin er 50-100....Jeg begynte å se Pretty Little Liars for ca. en måned siden og har nesten sett ferdig alt! Har fire episoder igjen å se og de orker jeg ikke å se. Jeg har gått lei....det er så urealistisk og karakterene irriterer meg sånn! Livet er vel ikke så utrolig vanskelig! Jeg er ikke typen til å se på slike drama serier, men jeg tenkte jeg skulle prøve å se litt av PLL og jeg ble helt hekta....Var noe som skjedde hele tiden, men de drar det litt for langt...synst jeg da. 

Ellers så er jeg fortsatt syk og det ser ikke ut til at jeg blir bedre snart. Tar alle vitaminer som finnes sikkert for å ikke bli syk, som egentlig er lite vits for meg å ta når jeg ikke blir frisk uansett. Klarer ikke å sove noe på natten heller nå, ligger bare å ruller meg. Så det jeg gjør om natten er å spille sudoku, siden det gjør meg trøtt og da er det større sjanse for at jeg sovner. Har jo sikkert blitt verdensmester i sudoku da, spiller på ekspert nivå nå, så ja....det begynner å bli seriøst dette her. Jeg er jo kjempe trøtt om natten, klarer bare ikke å sovne og det er utrolig frustrerende. 
 

 


05.02.2014  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

PHOTOSHOOT / VICTORIA, DEL 1

For noen dager siden var jeg så heldig å få fotografere fineste Victoria. Hun var kjempe grei og det var faktisk en fornøyelse å være sammen med henne. Det var kjempe artig og bildene ble kjempe fine. Jeg er med andre ord fornøyd. Se for dere selv, her er noen av bildene som jeg tok av henne.  


04.02.2014  ·  photos  ·  2 kommentarer

NATURE IS BEAUTIFUL04.02.2014  ·  photos  ·  2 kommentarer

HAPPY ESKIMO


04.02.2014  ·  photos  ·  5 kommentarer
hits