ANTREKK 29/03

Hei!

Skulle egentlig legge ut dette i går, men jeg var på jobb, i byen og på kvelden sammen med en venninne. Tiden strakk bare ikke til. 

Å kjøpe bukser for meg er faktisk helt umulig. Jeg var jo som sagt i byen og skulle shoppe litt med penger som egentlig ikke burde bli brukt på klær. Fant tre super fine bukser og var sikker på at de kom til å være perfekt! Neida. Prøvde de på og det var en katastrofe. Alle buksene passer alltid helt fint over lårene, så kommer det til leggene og der er den alt for stor og over hoftene er det ikke måte på å få igjen smekken på. Hoftene mine ødelegger alt, er alt for store i forhold til bena mine. Så med andre ord, det ble ikke bukser på meg på shopping turen. Det var dagens frustrasjon.

Denne buksa jeg har på meg her er en av de som jeg har brukt i mange år nå og den er like fin ennå. Er litt vanskelig å få på over rumpa og hoftene, men det klarer seg. Bruker bare sann 30 minutter å få den på meg. Neida. Joda. 

Jeans fra Pull & Bear / Skjorte Secondhand / Bluse fra Bik Bok / Klokke fra New Yorker / Solbriller fra Primark / Veske Vintage / Sko fra La Bella 


30.03.2014  ·  outfit  ·  6 kommentarer

I HEART BERRIES

Har fått enda en solskinnsdag! Hvor herlig er ikke det? Var på jobb til fire i dag og når jeg kom hjem disket jeg opp med bær-dessert! Det beste jeg vet er frukt og bær, skjønner ikke hvordan noe så godt kan være så sunt? Det er jo hundre ganger bedre enn godteri! 

I dag spiste jeg bare bær med vanilje kesam, ikke noe avansert. Utrolig lettvint og raskt, bare å hive sammen litt bær og tilsette litt (eller litt mer) vanilje kesam på siden. 

Jeg er ikke like sunn som jeg fremstår som akkurat nå, sitter å gumler i meg gulrot kake i skrivende stund og den er fantastisk! 26.03.2014  ·  mat og drikke  ·  3 kommentarer

HELLO SPRING

Hei! 

I dag har det vært så utrolig fint vær her. Helt klar blå himmel og masse sol! Det er så deilig, og det er faktisk varmt óg. Jeg var ute og tok noen bilder i bare en kjole og jeg synst ikke det var kaldt! Skulle bare ønske det var slik hver dag. Det er jo den første dagen det faktisk føles ut som det er vår her. 

Skal straks på jobb nå, er litt kjipt å være innestengt i en butikk når det er så fint vær ute. Men helt ærlig så hadde jeg nok ikke gjort noe bedre om jeg ikke hadde jobb i dag. 

Vel, denne kjolen her som dere ser under, kjøpte jeg for noen år siden på Vero Moda og jeg synst den er så utrolig søt. Har aldri fått brukt den før, noe som er litt synd med tanke på hvor utrolig sommerlig og pen den er. Jeg har så mye sommerklær i skapet mitt som aldri har blitt brukt før...men så bor jeg på Sunnmøre. Kan egentlig ikke forvente noe annet, med tanke på at det regner hele tiden her og ikke er noe særlig varmt her om sommeren. Anyhow, jeg elsker slike kjoler! Hva synst du?

I dag er en av de dagene der jeg ikke klarer å få et eneste fint bilde av meg selv. Bildene ble jeg utrolig fornøyd med, men så kommer selveste Karolina og ødelegger alt. Argh! Så ikke vær slem i dag. 

25.03.2014  ·  outfit  ·  5 kommentarer

DAGENS ANTREKK 24/0324.03.2014  ·  outfit  ·  5 kommentarer

SUNDAY DAZE

Hei! 

Jeg danset i går, det har vært alt for lenge siden jeg danset sist. Jeg har vært syk og har måttet kutte ut fysisk aktvitet, siden jeg blir dårlig etterpå. Hadde strekt en muskel i venstre lår og høgre lår óg, og det har tatt så sykt lang tid for det å hele. Når man går fra å danse flere timer om dagen til bare noen få timer i uken, og er ikke like myk som man brukte å være så er det mye lettere å skade seg. Jeg er vandt til at kroppen min gjør akkurat slik jeg vil og bøyer seg slik jeg vil, men det går jo ikke nå som jeg ikke har danset skikkelig på et halvt år. 

Men gud så deilig det var å bare bevege seg etter rytmen og ikke tenke på noe annet. Det er kanskje den beste følelsen jeg vet, og det er vel derfor jeg elsker å danse. Den beste terapien i verden.

 


23.03.2014  ·  photos  ·  7 kommentarer

LET'S TALK HAIR

Hei! 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere ''evolusjonen'' av håret mitt fra de siste årene. Jeg begynte å tulle med håret rett før jeg dro til USA, da tok jeg å klipte håret mitt som nesten var ned til rompa. Det angrer jeg på nå, men det gud så deilig det var å bli kvitt det! Jeg er helt sykt hårsår, og gråt nesten hver gang jeg børstet håret. Jeg tuller ikke engang. En gang vi var i Paris, satt jeg på hotellrommet og gråt for jeg var sliten, trøtt og måtte i tillegg børste kråkereiret mitt. Det er ikke like gale nå lenger. 

FRA LANGT TIL KORT  

Nå som jeg ser på dette så var det egentlig ikke kort, det var bare litt uvant i forhold til hva jeg hadde. OMBRÉ

I USA så gjorde jeg det mest ''risky'' jeg noen gang har gjort med håret. Jeg hadde aldri farget det noen andre farger enn brune toner. Det tok en stund, først var jeg med frisøren og farget det uten å se noe forskjell egentlig og senere gjorde jeg det selv hjemme med butikkjøpt hårfarge. Jeg brukte aldri noe form for blekemiddel.LYSEBRUNT, ORANSJE OG RØDT 

Etter at jeg farget det så lyst i tuppene, så var det litt vanskelig å få det tilbake til normalen. Først farget jeg det lysebrunt, som senere gikk ut til å bli Ombré igjen. Etter det var jeg på frisøren og skulle farge det brunt, stripe det og klippe det opp. Det jeg fikk var rødt hår og hakkete hår. Det røde håret gikk ut til å bli oransje senere. Etter det ble oransje prøvde jeg å farge det mørkere (som ble helt lik min naturlige hårfarge), men det ble alltid ganske oransje likevel. 

KORTKORTKORT! 

Det sykeste jeg noen gang har gjort med håret mitt var å la vertsafaren min klippe det kort. Vi satt bare hjemme en dag og vi fikk en idè om å klippe håret mitt. Så jeg lot han gjøre det. Jeg angrer nå som jeg prøver å vokse ut håret mitt. Men jeg følte meg så utrolig fri når håret ble borte, ingen floker når jeg brukte skjerf eller når jeg sov. Jeg farget det mørkebrunt rett etter jeg klipte det, men det varte i ca. en uke og ble igjen til oransje. SOLBLEKET HÅR OG LYSE STRIPER 

Mammaen min er frisør, så når jeg kom hjem fra USA fikk jeg henne til å fikse håret mitt. Klippe det skikkelig og stripe håret mitt. Det var sommer, så håret mitt ble veldig lyst av solen. Så hele sommeren hadde jeg lysebrunt hår som kunne se nesten blondt ut i annet lys. 

MØRKT!

Jeg farget det mørke brunt, som lignet litt på svart og var helt ulik min stil. Dette er det mørkeste håret mitt var vært. Hadde ikke mørkt hår lenge og trivdes ikke helt med det. Det var ikke helt meg. Men det var fortsatt gøy å prøve.PANNELUGG!

Så klipte jeg pannelugg, trivdes med det, men så ble det litt for langt og jeg orket ikke å fikse den hver dag. Så den ble gjemt bort med fliseklemmer og hårspray.


TILBAKE TIL OMBRÈ OG LYST HÅR

Nå har jo jeg Ombré igjen og ganske lyst hår generelt. Det er det jeg liker best og har planer om å beholde dette en stund. Men hvem vet, jeg klarer aldri å bestemme meg og det kan dere vel se. Haha. 

 Hva likte du best?


23.03.2014  ·  karolinagriciute  ·  2 kommentarer

DAGENS ANTREKK 22/03


22.03.2014  ·  outfit  ·  10 kommentarer

PURE SEDUCTION

Jeg har fått noen kropps spayer fra Victoria's Secret fra Amsterdam og jeg må si at hver og en av dem lukter helt hærlig. Jeg skulle ønske at de hadde Victoria's Secret i Norge, men på en annen side er det kanskje bra for lommeboken. Hadde gått helt amok hver gang lønna rullet inn på konto. 

Min favoritt av alle tre var Sensual Blush, den lukter så sykt godt. Men det gjør jo forsåvidt alle tre. Jeg går bare å lukter på meg selv nå for jeg lukter så sinnsykt godt, haha. 

Nå har det blitt en del Victoria's Secret her på bloggen, jeg skal gi meg nå. 22.03.2014  ·  mote og skjønnhet  ·  1 kommentar

PANNELUGG/SIDELUGG/INGENLUGG

Nå sitter jeg her å sipper til meg litt te før jeg skal straks til å sette meg på sykkelen og dra på jobb. I dag hadde jeg håp for en fin vår dag. Jeg våknet til at solen traff ansiktet mitt og tenkte ''I dag skal jeg ut å ta fine bilder, for det er så fint vær osvosvosv.'' Nei. Rett etter den tanken slo meg begynte det å regne som bare rakkern. Himmelen forandret seg på 0.2 sekund og alt ble bare til en grå sørpe. Æsj. 

Jeg skal ta å lage et innlegg om håret mitt når jeg kommer hjem fra jobb, har jo forandret det en hel del i det siste året. Jeg hadde pannelugg for litt siden og klipte den til en sidelugg, det likte jeg ikke så godt. Siden har jeg gått med luggen oppsatt. Det har dere kanskje lagt merke til i bildene mine, at dere ser aldri luggen min lenger. Vel, det er en grunn til det. Jeg liker den ikke og venter på at den skal vokse ut. Men, i dag tenkte jeg at dere kanskje skulle få se den. Så jeg hadde luggen frem. 


 


21.03.2014  ·  ukategorisert  ·  4 kommentarer

AVHENGIG

Hei søte blogglesere! Jeg har endelig fått tilbake iPhonen min, jeg har jo gått en uke med en gammel Nokia telefon, som kun går ann å sende melding, ringe med og spille Snake. Så det er ganske deilig å kunne bruke mobilen som en data igjen. Etter jeg har fått iPhone har jeg kun brukt dataen min til å blogge nesten. Jeg bruker aldri dataen min lenger. Noen andre?

Jeg har kjøpt noen kjempe fine deksel til mobilen min, på Ebay vel og merke. Det er så billig med mobildeksel på Ebay, det er helt utrolig. Det er jo ikke så god kvalitet på dem, men de er pene så det gjør egentlig ikke så mye. 20.03.2014  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

VICTORIA'S SECRET

Hei! 

På fredag var jeg på stand-up show med Dagfinn Lyngbø, STEREO. Jeg har ikke ord for hvor morsom han er og dyktig! Synge kan han óg! Jeg lurer på om det er noe den mannen IKKE kan gjøre. Jeg lo gjennom hele showet og jeg må ærlig si at jeg var vond i kjeven senere. Haha. Jeg dro sammen med mamma og jeg er ganske sikker på at hun lo høyest av alle i salen. Jeg og mamma har helt lik humor og jeg er glad at jeg dro sammen med henne, det gjorde det bare mer moro. Vi satt helt fremst, på første rad! 

Når jeg var på flyplassen i Riga så stoppet jeg innom Victoria's Secret og kjøpte meg noen kjempe søte rosa toalettvesker. Kjøpte en lip plumper óg, det er jo en slags lip gloss som skal gjøre leppene større. Jeg visste ikke hva den gjorde før jeg prøvde den. Jeg trodde det bare var en vanlig lip gloss, men neida...jeg tok den på meg og begynte å svi på leppene som bare det! Og de ble helt nummen. Er det normalt? 


Her er russekortet som jeg skulle ha. Men nå skal jo jeg ikke være russ, så hva skal jeg gjøre med 600 russekort?


19.03.2014  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

ANTREKK / RUNNING WILD
18.03.2014  ·  outfit  ·  2 kommentarer

PASTEL PINK

Pudderrosa er en av favoritt fargene mine, det er en så beroligende og ren farge. Og den nye genseren min er akkurat den fargen og derfor elsker jeg den! Den er kjempe behagelig og ikke minst utrolig søt! Eneste ulempen er trådene trekker seg ut veldig lett, og det kan dere sikkert se på bildene. Men den er fortsatt kjempe pen! 

Jeg fikk russeklærne mine i dag, men siden jeg ikke skal være russ likevel så skal jeg returnere alt. Jeg hadde jo ikke så lyst å være russ i utgangspunktet, ville ikke være med på bil og er ikke akkurat ''party-jenta''. Så jeg gråter ikke akkurat. 

Ellers så gleder jeg meg fortsatt som en liten unge til helgen, jeg burde ikke glede meg så mye...De gangene jeg har vært litt for glad for noe så har det skjært seg. Vil ikke ''jink'se'' det, så jeg gleder meg ikke! Det blir kjempe kjedelig. 13.03.2014  ·  photos  ·  5 kommentarer

CASUAL WEDNESDAY

Jeg har begynt å se på White Collar, det er så sykt spennende. Folk har gått og skrytt over serien til meg en god stund nå, så når jeg fant den på Netflix, så bestemte jeg meg for å prøve. Nå er jeg helt hekta! 

Det er allerede onsdag, uken har gått så fort! Det er snart fredag! På fredag skal jeg på Dagfinn Lyngbø show og kjæresten kommer hjem for å besøke meg! Kan det bli bedre? 

Anyhow, jeg fant de hvite Converse skoene mine. 

12.03.2014  ·  outfit  ·  5 kommentarer

KLØNETE OG UHELDIG

Hei! Vel, som de som følger meg på instagram har sikkert fått med seg så har jeg knust mobilen min. Min knapt tre måneder gamle iPhone 5. Jeg har óg skrevet på bloggen om hav som skjedde med min gamle, vel...den også ble knust. Men da mistet jeg den ned fra trappen hos kjæresten og rett ned på flisegulv. Denne gangen så var det faktisk en parfyme sin skyld. Mobilen min låg helt stille og rolig på benken på badet, i menst Naomi Campbell parfymen min på øverste hylle bestemte seg for å være dust og falle rett ned på skjermen på iPhonen og knuse den i tusen millioner biter (er det et realistisk nummer?). 

Men det går fint da, jeg er vandt med at slike ting skjer med meg hele tiden. Jeg faller, knuser ting, skader meg, er dum, osv.....hele tiden. Hvorfor måtte JEG bli så sykt kønete og uheldig?! 

Jeg dro inn på en av kioskene til NetCom og sendte inn mobilen min til reperasjon. Det viser seg at jeg kommer bare til å få ny, Apple reparere ikke iPhone og bare erstatter de med en ny. Noe som er egentlig ganske greit, jeg får en helt ny til halve prisen. Det som hadde vært enda bedre er at jeg ikke hadde ødelagt denne i det hele tatt, men uhell skjer (litt for mange ganger i mitt tilfelle). 

Akkurat nå bruker jeg en gammel bitteliten Nokia som er som en legokloss. Fikk låne gamle telefonen til broren til kjæresten min. Forhåpentligvis klarer jeg ikke å knuse denne (fingers crossed). 

12.03.2014  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

SØNDAGER

Hei! Søndager er en av de dagene i uken som er faktisk ment for å late seg å ikke gjøre noen ting. Å bare ta seg fri fra verden. Så det er akkurat det jeg gjør i dag. Neste uke så er uken min helt full av jobbing, eneste fridagen jeg har er i morgen. 

I natt så sov jeg absolutt ingenting. Jeg lå faktisk og tenkte på om jeg hadde hvite converse. Jeg klarte faktisk ikke å legge fra meg tanken, det er det rareste jeg har opplevd (ikke egentlig). Jeg gikk gjennom alle bildene på mobilen og facebook for å se om jeg hadde på meg hvite converse i en av bildene, det hadde jeg ikke. Men! Jeg har faktisk et par hvite converse, er ikke sikker på hvor de er, men jeg har dem! Husker ikke å ha kjøpt dem i det hele tatt, eller brukt de. Det er en merkelig følelse. Kanskje det er noen som styrer livet mitt, og gjorde en feil i å la meg kjøpe de skoene, trykte på delete og backspacet minnet mitt? Ja, vi går for den. 
 


09.03.2014  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

KJÆRE HELG, ER DU HER?

Hola chicas/chicos(?) ! I dag sto jeg opp tidligere enn det jeg bruker, tok bussen til byen, leverte inn noen bøker på skolen og tok solarium for en gangs skyld. Synes det er så chill å ligge i solarium. Føles litt ut som man ligger på stranden. Jeg hadde valgt standen ovenfor solarium any day, men man tar det man får! Hvertfall når det pissregner og blåser som bare rakkern. 

Kjøpte meg ny sminke i dag óg, elsker ny sminke! Har alltid brukt Clinique sine flytende foundation, så prøvde jeg en Bobbi Brown foundation og likte ikke den i det hele tatt, føltes ut som jeg bare smørte på en krem som var litt brun tint i. Så nå har jeg gått tilbake til min favoritt Clinique. Kjøpte meg en foundation kost som har vært så mye snakk om, så jeg gleder meg til å prøve den ut! 

I dag er det kun mobilbilder som gjelder, har vært på jobb og vært litt for opptatt for å ta frem kameraet, ta bilder og redigere. God helg, søte sjeler!

 07.03.2014  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

ONE OF THOSE DAYS

Hei! I dag har jeg vært sløv, hadde ikke jobb eller noen ting i dag og magesmertene har ikke gått bort. Så det passet fint at jeg ikke hadde noen planer og kan bare ligge å se på serier og redigere bilder. Og ligge å synes synd på meg selv såklart! Orket ikke å ta noen bilder i dag, så jeg fant frem noen jeg har tatt men ikke postet her på bloggen ennå.  

Vet dere hva?! Jeg er en veldig stor fan av nudler, jeg spiser det hele tiden. Helt siden jeg var veldig liten har jeg elsket det. Jeg elsker spesielt Yum Yum nudlene med kyllingsmak. Men nå har de sluttet å selge de på Rema 1000 her! Spiste noen ''plastikk'' nudler akkurat og det er seriøst så trist for meg....Jeg trenger hjelp. 

06.03.2014  ·  photos  ·  4 kommentarer

BACK TO BLACK

Hei! Dagen min i dag har bestått av jobb, te, mozarella pizza og magesmerter. Jeg savner tiden for akkurat et år siden. Når jeg var helt frisk og kunne gjøre akkurat det jeg ville. Været her er så surt, og det hjelper ikke så mye på humøret heller. Det har vært fint vær noen dager denne uken, det er litt rart hvor mye været har å si. Når solen kommer frem blir jeg så mye gladere og inspirert! Skulle virkelig ønske jeg bodde en plass der det var hærlig vær året rundt. Australia kanskje? Gleder meg hvertfall så sykt til sommeren, skal blandt annet til Italia og ha en slags ''backpacking'' gjennom landet sammen med bestevenninen min fra USA. Gud, så koselig det blir! Klarer så vidt å vente til sommeren, har så mye å se frem til! 

Denne gangen tok jeg å redigerte alle bildene mine svart og hvitt.  Hva synst du?


 


05.03.2014  ·  photos  ·  6 kommentarer

SPICY SHOES

Jeg blir så glad av fargerike sko, det spicer opp hele antrekket og gjør det så mye mer spennende. Såg dem på hylla i butikken og måtte bare ha dem, selv om de sikkert ikke kommer til å bli brukt så mye. Men her og nå virker de som en super idé. Hva synst du?
#outfit #antrekk #mote #foto #inspirasjon #blogg


04.03.2014  ·  outfit  ·  9 kommentarer

NEW IN / LACEDRESS

Heisann! Sist jeg var i byen så kom jeg over denne skjønne kjolen. Jeg elsker blonder, på kjoler, undertøy, topper, skjørt, ja...you name it! Jeg har en svakhet for hvite blonder med andre ord. Jeg føler meg så...jentete? 

Denne kjolen er så behagelig å ha på, den er så luftig og ikke stram noen steder. Og vet dere hva? Den var på salg! Ja, jeg handler på salg og jeg elsker det. Jeg har ikke tonnevis med penger å bruke, så jeg kjøper heller litt flere plagg for like mye penger som et plagg ville kostet. Enda et pluss er at da er det større sjangs for at det ikke er så mange som har de samme klærne som du.Men folk kommer bort til meg og sier hvor fint det jeg har kjøpt er og spørr hvor det er fra. ''Vel, jeg kjøpte den på salg for ingen andre ville kjøpe det.''03.03.2014  ·  mote og skjønnhet  ·  3 kommentarer

WALKING NEWSPAPER

Hola! Denne helgen har vært så bra, jeg blir bare glad av å tenke på den. Trengte virkelig en koselig og glad helg! Ord kan ikke beskrive den, så jeg skal la være og bare holde lykken min for meg selv. 

For å være helt ærlig, så er jeg ræva på å blogge. Livet mitt er ikke interresant. Liker ikke å drive å ramse opp ting jeg gjør hver dag, det er liksom...så personlig? Alt jeg gjør er å sove, spise, jobbe, være syk og ta bilder, danse og tegne litt i ny og ne. Så jeg blir litt glad om jeg får noen tips av dere. 02.03.2014  ·  ukategorisert  ·  2 kommentarer

PHOTOSHOOT / VICTORIA, DEL 2
02.03.2014  ·  photos  ·  5 kommentarer
hits