MITT FAVORITT GODTERI

Hei! Når jeg var i USA fikk jeg smaken på et godteri som heter Nerds og det har jeg vært helt hekta på! Men her om dagen var jeg innom Godteland og fant det der!! Gud, så glad jeg ble. Selv om det er fylt med masse fargestoff og og annet dritt, så elsker jeg det! 

Et annet godteri jeg elsker er de blå og rosa flaskene du får som smågodt i butikkene her, Bublizz tror jeg de heter. Jeg bruker å fylle halve smågodt posen min med bare det. Og litt før påske fikk en en hel eske med det fra sjefen min, dere kan ikke se for dere hvor glad jeg ble. Den er halvveis tom nå, jeg som prøvde å spare på den så lenge som mulig! Vel, nå har jeg faktisk skrevet et innlegg på bloggen som kun handler om godteri. Det sier vel hvor stort av et godteræv jeg er. 

Om du noen gang skal gjøre meg glad, kjøp meg Bublizz eller Nerds, just saying. 


 

 


25.04.2014  ·  mat og drikke  ·  2 kommentarer

OUTFIT 18/04
18.04.2014  ·  outfit  ·  7 kommentarer

AVOKADO OG EN GOD KOPP TE

ngenting er vel bedre enn en god start på dagen med en super frokost! Grovbrød med hvitløkssmør, avokado og økologiske gresskar kjerner. 
17.04.2014  ·  mat  ·  1 kommentar

WAFFLES AND ROSES

 

Hei! Jeg prøver egentlig ganske hardt å finne på noe å skrive på dette innlegget, men hjernen min er helt tom. Jeg prøver desperat å finne på noe å skrive på alle innleggene mine, uten å egentlig skrive noe interressant i det hele tatt og det ender opp i total katastrofe (legger det fortsatt ut). Jeg føler bloggen min er mer en ''bilde-blogg'' og jeg vil egentlig bare la bildene snakke for seg selv fra nå av, istedenfor å skrive ''I dag var jeg på bowling'' og deretter legge ut bilder av kjegler og baller. Det er hvertfall vært slik med meg at jeg kun orker å se på bilder på bloggene jeg leser og bryr meg egentlig fint lite om hva som står over. Noen andre som er slik? Eventuelt, vil folk at jeg skal skrive litt mer eller bare fokusere mer på bilder? 

16.04.2014  ·  ukategorisert  ·  4 kommentarer

WE FOLLOW THE SUN DOWN LOW
03.04.2014  ·  fotografi  ·  3 kommentarer

DRIKK MER VANN

Jeg synst det er utrolig vanskelig å få i meg nok vann. Jeg drikker alt for lite og det ender opp med at jeg blir dehydrert. Får syk hodepine, blir slapp, huden blir tørr og ja...det suger rett og slett. 

I det siste har jeg blitt flinkere på det. Lastet ned WaterMinder på mobilen, det er en app på iPhone som skal gjøre det enklere å holde oversikt over vanninntaket. Det har hjulpet meg en del. Noe annet som har hjulpet er å tilsette ting i vannet, som sitron, jordbær, appelsin, osv. Det gjør at det smaker bedre og ser mye mer delikat ut. Jeg har byttet ut saft, brus, juice med vann, til middag og andre måltider óg. Finner óg at det er lurt å ha med seg en vannflaske på jobb. Liker ikke å drikke iskaldt vann, siden det er da mye vanskeligere å drikke mer av det. Det er mye lettere å drikke mer vann om det ikke er iskaldt. 

Her er noen grunner for å drikke mer vann : 

  • Vann slukker tørsten mest effektivt
  • Kroppen trenger vann for at alle deler av kroppen skal virke bra. 
  • Vann er GRATIS! 
  • Vann gjør at du tåler mer varme. 
  • Vann motvirker hodepine og gjør at du får mindre vondt i hodet. 
  • Vann etter trening er helt nødvendig for at kroppen skal komme seg raskt og bli klar for nye prestasjoner. 
  • Vann er bra for tennene
  • Du får penere hud av drikke vann, du får rett og slett mye sunnere hud. 
  • Vann er en nødvendighet for å tenke klart.
  • Det har INGEN kalorier. 

 

 


01.04.2014  ·  mat og drikke  ·  2 kommentarer
hits