BREAKFAST AND BRANCHES

Hei! Startet dagen med en fantastisk og fargerik frokost ute i solen. For en bra måte å starte dagen på! Det har vært så mange fine dager her nå med stekende sol og varmegrader. Elsker slike dager. Men desverre ville ikke solen bli her i dag og det ble akkurat overskyet....BUMMER!

Jeg lå og solte meg litt senere på dagen og vet dere hva?! Ei svær grein plutselig ramler over meg! Dere kan tro jeg ble vettskremt der og da.  

29.05.2014  ·  mat  ·  2 kommentarer

SUMMER DENIM

Fant denne skatten her langt inne i skapet mitt, hadde jo helt glemt av den! Den er jo utrolig stilig og passer perfekt til sommeren. Eneste minuset er at den er litt stor, på bildene holder jeg den faktisk fast bake på rumpa på bildene, haha. Den er faktisk mamma sin, fra da hun va yngre. Det synes jeg gjør shortsen enda bedre. Hva synes du? Ja eller nei?28.05.2014  ·  outfit  ·  8 kommentarer

STUFFED PEPPERS

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å lage mat og prøve ut nye ting på kjøkkenet. I dag tenkte jeg at jeg skulle gjøre akkurat det, prøve noe nytt. Syklet på butikken men en del ideer surrende i hodet, men det som havnet på menyen i dag var altså kyllinglår (ikke noe spesielt), meksikansk ris og fylte paprika. Fant en del oppskrifter på fylte paprika, men ikke noe som skrek til meg. Det var enten kun tomater, eller kun gulrøtter eller løk, så jeg bestemte meg for å lage min egen vri. Her er min oppskrift på fylte paprika. 

Du trenger: 
 
3 paprika (trafikklys pakken passer perfekt)
1 hvitløk
1,5 løk
1/2 boks mais
6-8 cherrytomater
3 ts basilikum 
1 ts salt 
Olivenolje til steking

Det jeg gjorde var at jeg først vasket og renset paprikaene, alle frø skal vekk. Så kuttet jeg opp alle grønnsakene, hvitløken beholdt jeg i relativt store biter, hver båt kuttet jeg bare i to. Du bestemmer selv om du vil ha mindre biter, men om du finhakker hvitløken anbefaler jeg kun å bruke ca. 2 båter pga. smaken. Paprikaene skal deles på langs, løken skal finhakkes, tomatene kuttes i to. 

Så kommer vi til steking. Løk, hvitløk og mais skal stekes litt i pannen, IKKE tomat! Så tilsetter du basilikum og salt menst grønnsakene freser. 

Da er det bare å begynne å fylle paprikaene med grønnsakene, tomatene legger du til òg sammen med de andre. Når det er gjort er det bare å legge de inn i ovnen og la de steke i 20 minutter på 180 grader. Og voila! Du har laget deg selv et supergodt og ikke minst sunt tilbehør til maten. 

 


27.05.2014  ·  mat  ·  6 kommentarer

NOE Å SE FREM TIL

Hei! Nå er det kun en uke til jeg skal reise til Tyskland! Dette har vi da planlagt i nesten et helt år nå og jeg har sett frem til dette lenge. Jeg skal altså møte vertsfamilien min igjen! Gud, så jeg gleder meg! Jeg skal reise sammen med kjæresten og vi drar den 2 juni til Berlin. Vertsfamilien min kommer ikke dit før den 5 juni, men Tabea (vertssøsteren min fra Tyskland) bor i Berlin, så det blir fortsatt utrolig moro! Vi skal jo være der i en hel uke, så jeg håper på å oppleve nye ting og se mye i løpet av den tiden jeg er der. Har jo aldri vært i Berlin før, så dette blir spennende! Hotellet vi skal bo på er heldigvis midt i sentrum, så det er ikke lang avstand til alle severdighetene. Er det noen steder/attraksjoner jeg brude besøke når jeg er i Berlin?26.05.2014  ·  reising  ·  4 kommentarer

HJEMMELAGET SMOOTHIE

Hei! I dag tenkte jeg å dele en smoothie oppskrift med dere. Jeg har aldri vært så glad i smoothies og juice, og liker kun denne her. Vertsmoren min brukte å lage den hele tiden i USA og etter litt overtalelse turte jeg å smake på den og har vært frelst helt siden da. Den er utrolig forfriskende og smaker helt himmelsk. Smaker herlig på en sommerkveld. Av ingrediensier er dette det jeg pleier å legge i mixeren: 

1 Ananas
1 Appelsin
500g Jordbær
1 Mango
4 ts sukker/Natreen (Jeg brukte Natreen.) 
10-15 isbiter  

Dette gir ca. 5-6 glass. Kan godt halvere oppskriften om du ikke klarer å drikke opp alt, anbefaler ikke å la rester ligge i kjøleskapet, siden isbitene smelter og den blir veldig bløt.  Da er det bedre å lage litt mindre og drikke opp med en gang. I dag halverte jeg den og la resten av frukta i kjøleskapet, slik jeg kan lage meg litt mer i morgen eller bare ha det som snacks. 

 
07.05.2014  ·  mat og drikke  ·  6 kommentarer
hits