SYK....

Som overskriften sier så har jeg blitt syk, og hvor teit er det ikke å være syk i helga? Hvertfall når det er så fint vær som det har vært i dag og i går! Det er kjipt det skal jeg si deg. Jeg var jo på jobb på lørdag og jeg var så sykt dårlig hele tiden jeg var der så jeg måtte bare dra hjem til slutt, tenkte det skulle gå over...det gjorde det altså ikke. Bra jeg dro hjem når jeg dro hjem, for når jeg kom hjem ble jeg bare verre og holdt på å brenne opp i feber. Å fryse og skjelve når det er over 20 grader ute er ikke så utrolig gøy. Hater influensa.... Men nok om det. 

Jeg har jo bare vært liggende i senga hele tiden og levd på appelsinjuice og Doctor Who, jeg er nesten ferdig med alle sesongene og neste kommer ut i november, det er alt for lenge å vente. Pluss, da er det en ny doctor òg, som jeg ikke helt vet om jeg liker. Men jeg likte jo ikke så godt Matt Smith når han ble doctor heller, nå blir jeg nesten trist for at han skal ut. Det er helt sikkert ingen som forstår hva i alle dage jeg snakker om...derfor må alle se Doctor Who! Det er sååå bra!! Nei gud...hør på meg, jeg er jo avhengig! Hatet jo Doctor Who første gang jeg så det. Men jeg har faktisk lest litt og hørt på musikk menst jeg har vært syk òg, så jeg har ikke baare sett på Doctor Who. 

I morgen er det mandag igjen og nå har mandag blitt enda verre siden skolen har slått inn for fullt. Har full dag i morgen, tenkte jeg sluttet tidlig i morgen jeg...men neida. Jeg begynner sent på tirsdag da, det er deilig, da får jeg sove litt lenger. 

25.08.2013  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

50mm f/1.4

Objektivet dukket opp i dag! Jeg har gått og gledet meg til det skal dukke opp lenge nå, hele tre dager! Når jeg fikk høre at det hadde komt, ble jeg såååå glad! Det var kjæresten min som bestilte, så det var han som fikk melding osv. Så slik var det når han fikk den: 

Audun: Din pakke fra netonnet er klar for å plukkes opp på posten...
Karolina: JAAAA!!!!!!!
Audun: Neida, va melding fra han Ole-Martin...
Karolina: Nei?! Serriøst...Ej hata dej!
Audun: Det va faktisk melding fra posten da!
Karolina: YESS!!

Først ble jeg utrolig glad, så ble jeg lei meg når jeg trodde han tullet...Jeg tror han vil ikke at jeg skal være glad. Neida, det vet jeg han vil! Du gjør meg så glad hver dag du, vennen ♥ Han var det første jeg tok bilde av med det nye objektivet, det var viktig å få med på bloggen!

Har ikke hatt så mye muligheter til å prøve det ut ennå, men det kommer. Jeg kan allerede si at det er veldig bra og gir veldig gode bilder. Den har jo veldig stor blenderåpning, som jeg elsker! Jeg kjøpte jo det på NetOnNet.no og betalte ca. 2500 norske kroner for det og det er virkelig verdt pengene. Jeg vet jeg ikke er den rette  til å si dette nå når jeg har akkurat fått det, men jeg er allerede forelsket og kan garantere at andre fotografi-elskere også kommer til å bli det. 

Jeg fikk også brev fra ballettskolen at jeg har fått plass der og skal danse klassisk ballet der hver tirsdag. Så det blir spennende, gleder meg til å danse igjen etter sommeren. Har vært en sløv sommer, kommer nesten ikke ned i straddle splitten lenger.... Vanlig spagat går greit fortsatt, både venstre og høyre. Får se hvordan det går. 

22.08.2013  ·  kamera og slikt  ·  1 kommentar

LESEHEST

Vi var på biblioteket i norsk timen på skolen idag, pågrunn av at vil skal ha særemne ganske snart...eller ikke så veldig snart, egentlig. Men det er lurt å begynne tidligere enn for sent, og for min del blir det en del lesing, kanskje ikke like mye som andre siden jeg har lest de fleste bøkene og kan dem ganske godt. Jeg lånte fem bøker, jeg tenker på å bruke tre siden de fleste er ganske tynne. Jeg gleder meg litt til særemne, faktisk. Så rart som det høres ut. Jeg elsker jo å lese, studere bøkene og måten de er skrevet på. Jeg er mer glad i klassikere som Phantom of the Opera, Les Miserables, Fahrenheit 451,Pride & Prejudice etc, enn i mer moderne litteratur. Jeg leser jo såklart det òg, har sikkert lest mer moderne enn klassikere. Så jeg har masse å lese fremover. Men selv om jeg lånte fem bøker, så gikk jeg innom bokhandelen i dag og fant meg en bok som jeg ville ha og kjøpte den.''Jeg tenker du skjønner det sjøl. Historien om Christoffer.'' av Jon Gangdal. Håper den ikke er for trist, har hørt den er forferdelig. Mamma tørr ikke å lese den. 
 


22.08.2013  ·  skole  ·  Ingen kommentarer

BESTILT!

I går bestilte jeg meg et nytt objektivet til kameraet mitt, gleder meg som en liten unge på julaften til jeg får det i posten om 6-10 dager!! Haha. Jeg kjøpte meg 50 mm f/1.4 på NetOnNet.no for 2500 kr ca. Når jeg får det kan jeg vise dere resultat av bilder osv. Gleder meg! 20.08.2013  ·  kamera og slikt  ·  5 kommentarer

FØRSTE SKOLEDAG UNNAGJORT

Hei! Jeg har ikke gått en hel dag på skolen engang og jeg er allerede lei...Det er koselig å se gamleklassen igjen da, og lærere. I dag måtte vi møte om klokken 10 og gikk gjennom timeplan, frihelger, programfag, lærere osvosv. Fikk bøker også, så fikk vi gå halv 12 så det var ikke den lengste skoledagen jeg har hatt. Dette året skal jeg virkelig stå på og være verdens største nerd. Får se om jeg klarer det da!lacitaded

Programfagene jeg skal ha tror jeg blir sosialkunnskap, samfunnsfaglig engelsk og eventuelt psykologi eller markedsføring og ledelse, får se hvilken av de to jeg kan få lov til å ta eller om det er plass til meg i klassen. 

Jeg og Audun tok oss en liten shoppingrunde etter skolen, vi skulle egentlig bare kjøpe noen fisker men det ble til at vi gikk rundt hele Moa for å lete etter sko og jeg måtte jo såklart kike innom alle butikken jeg såg på min vei.. Vi kjøpte 2 pansermalle (albino pansermalle faktisk, ser ut som døden selv), 2 scalare og 3 khuli ål og noen planter. Vi kjøpte egentlig 2 khuli åler, men vi fikk med 3, hihihi! 

Har en venn i USA som var utsatt for en helt syk motorsykkel ulykke, det var en bil som kom foran han og han ble slengt av sykkelen til andre siden av veien til motgående trafikk og ble kjørt på der igjen. Han rullet ribbeina, flerret opp levra og kollapset lungene. Jeg er helt sjokket! Må bare be til Gud om at han bli bedre og klarer seg gjennom dette. 

Kjøpte meg denne toppen i dag på Bik Bok, og den jeg har under toppen. Jeg trenger virkelig noe slikt man kan ha under lave topper, slik at ikke hele brystet mitt viser. Alle topper blir så sykt langt nede på meg, så jeg må bruke singletter hele tiden. Men jeg fant denne bh lignende greia som jeg synst var helt perfekt. Passer ikke til alt, men noe får jeg nå brukt mer pågrunn av denne redderen. 
Fornøyd gutt med nye Nike sko. 


19.08.2013  ·  min hverdag  ·  Ingen kommentarer

BACK TO SCHOOL

Hei! I morgen begynner skolen igjen og jeg både gleder meg og gruer meg. Det med å glede seg går nok over allerede denne uken. Men det blir jo òg ganske kjekt å ha noe å gjøre, kanskje ikke akkurat klokken 8 på morgonen, men dagene går. Jeg har også kjøpt litt skoleting osv som jeg trengte. Det er det gøyeste med skole, å kjøpe nye bøker, penal og skrivesaker. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle fikse håret og få vekk gulskjæret i håret, så da spurte jeg mamma om hun kunne farge over det. Skulle farge lilla over det for å fjerne gulskjæret. Det er ikke sånn at håret blir lilla, men hvis et blir for lyst blir det litt lyselilla. Og ja....jeg har litt lilla hår nær tinningen nå....Men det går ut når jeg vasker det 2-3 ganger. Får bare håpe ingen merker det. Hahah, jeg klarer aldri å ta seriøse bilder, må alltid gå full retardation-mode. 18.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

TAPAS

Det var en dag en stund siden der jeg tenkte jeg ville prøve å lage tapas siden jeg aldri har gjort det før og det ble ganske vellyket. Blir sikkert bedre neste gang, men for en første gang så vil jeg si det ble ganske bra. 

Jeg laget wraps og asparges rullet i spekeskinke. Wrapsene laget jeg ved å ta på urte kremost på en fullkorn tortilla, deretter salat, så skinke eller spekeskinke. Så rullet jeg den og kutten den opp i mindre biter. 

Asparges rullet jeg i spekeskinke, så tok jeg å helte olivenolje over og drysset litt pepper og salt over. De var utrolig gode! Så hadde vi økologiske tomater rett fra drivhuset, de er så gode. Man får ikke noe så godt i butikken. 18.08.2013  ·  mat  ·  1 kommentar

SLITENOGTRØTT.COM

Hei! Selv om jeg absolutt ikke har en ting å blogge om for øyeblikket, jeg kan hverken legge ut outfits eller om ting jeg gjør for jeg går nesten bare i slappeklær og gjør ingenting. De mest brukte klærne mine for øyeblikket er Joker t-sjorta og morgenkåpen som jeg har på meg akkurat nå i skrivende stund. Den er så utrolig god og deilig. Har sann ca. 4 morgenkåper, kanskje flere om jeg leter...er så sykt glad i tykke, varme og deilige plagg. 

Føler meg syk i dag, har vært kvalm og slapp i hele dag. Det er et virus som har gått rundt i det siste, så jeg håper jeg ikke får det! Er sikkert bare sliten for jeg ikke får sove om nettene, det er veldig lenge siden jeg fikk sovet godt om nattet. Jeg driver å våkner 100 ganger om natten for ingen grunn og det er sååå irriterende! Når jeg hadde jetlag etter jeg kom hjem fra USA så ga mamma meg sovetabletter slik jeg skulle klare å sovne om natten, og jeg visste ikke at man må ligge helt stille etter man har tatt den så jeg satt å surfet på internett jeg. Plutselig begynte bildene å komme ut av datamaskinen og jeg så monstere og aliens osvosv... Ringte kjæresten hulkendes og sa at ett monster hadde stukket av fra buret og alt slags ting. Til slutt ringte jeg mamma og og hun kom ned og måtte ligge med meg for at jeg skulle få roet meg ned. Uff, verste natta i hele mitt liv...var så utrolig skummelt! Kunne aldri blitt narkoman, tenk å drive å hallusinere slik da?! Det er jo feil å si da, siden man blir avhengig. Men den saken kommer jeg inn på en annen gang eller aldri. 

Har fått dilla på lange sokker, liker de så godt! Er så behagelig å bare trasse rundt med sokkene helt opp til knærne, sikkert kun jeg som synst det. Høres sikkert merkelig ut, men for meg er det normalt. 

13.08.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

MITT PROSJEKT

Som jeg skrev på mitt blomster-innlegg så skulle jeg plante de små blomstene mine, og det gjorde jeg! Det var slettes ikke vanskelig, var bare at jeg slet noen blad på den ene og kanskje litt røtter (?) Håper ikke! Det var ikke det store prosjektet, jeg har et større et som jeg begynte på for lengelenge siden, men har ikke gjort ferdig. Jeg skulle male knagg bokstavene og rammene, så ble jeg irritert for jeg klarte ikke å gjøre det slik jeg ville så jeg ga opp og skulle gjøre det en annen dag. Den dagen har ennå ikke kommet. Det var New York motiv på bokstavene og det passer ikke helt inn i rommet mitt, så jeg bestemte meg for å male de hvit istedenfor. Hvertfall, her er bildene av blomstene. 

Jeg ble hvertfall fornøyd, jeg synst det ble kjempefint! 

 


13.08.2013  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

LIFE

Hey peeps! Nå er det snart skolestart og jeg har mistet et helt år med skole så jeg gruer meg ekstra mye til siste året på videregående. Tenk om jeg ikke kan noen ting og USA har gjort meg dum som et brød? Neida, håper ikke det. Det er ikke så gale, jeg liker bare ikke skole generelt. Men hvem gjør? 

En ting som plager meg veldig mye er regnet her...HVOR KOMMER ALT DET JÆVLA REGNET FRA???  Det regner jo hver bidige dag, er så sykt lei av det. Vil bo en plass der det aldri regner og er bare sol hele tiden! En ørken kanskje? 

Jeg har forresten kommet over noe sykt bra låter. WIldfire av John Mayer er min favoritt akkurat nå og jeg klarer ikke å slutte å lytte til den. John Mayer er kanskje min all time favorite, han har en så sykt beroligende stemme.Red hands av Walk Off the Earth og er utrolig bra! Jeg er en person som hører på absolutt alt! Det kommer bare ann på humøret mitt, en dag kan jeg høre på skikkelig sukkersøt musikk en annen dag kan jeg høre på heavy metal. Det blir vel ikke så mye av heavy metal da, det er jeg ikke så stor fan av. Etter at jeg var i USA så har jeg begynt å høre på så sykt mye country, og jeg elsker det! Hunter Hayes ♥

Nå ble det litt av hvert, jeg må ta å hoppe i sengs nå, jobb i morgen. Det er så greit å jobbe så nært huset mitt, elsker det! 

12.08.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

VALLDALEN

På lørdag dro jeg og Audun en tur til Valldalen, farmoren hans har campingvogn der, så vi fikk låne den. Vi var der til i dag, altså mandag. Vi kom dit om kvelden, grillet pølser og bare satt å slappet av ute med levende lys og koste oss. Dagen etter tok vi en tur til tafjorden og var turister. Senere på dagen ble Audun syk, så vi fikk ikke gjort så mye mer. Så dro vi hjem igjen i dag. Det var veldig koselig å ta en slik tur før sommerferien er over, som er faktisk om ei uke (!!!). Uff, jeg gruer meg til skolen, jeg er vel ikke den eneste.

12.08.2013  ·  reising  ·  Ingen kommentarer

AQUARIUM

Her om dagen så fant vi ut at vi skulle lage til et akvariet i stuen min her. Audun hadde et akvariet han ikke brukte så vi tenkte vi skulle fylle det opp med meg og la det stå her. Vi har tenkt på å få fisker lenge og endelig ble det noe av. Brødrene mine var helt i ekstase og kunne ikke vente på å få fisker når vi holdt på å fylle det opp. Det tok ikke lenge før vi kjørte til byen og kjøpte noen fisker og planter. Vi kjøpte 5 forskjellige fisker, men noen var stimfisk så vi trengte 6 av bare den sorten. Vi kjøpte en del fisker, selv om det ser litt lite ut når akvariet er så stort. Akvariet tror jeg er 120 liters. Når vi først tok oppi grusen osv, ble hele akvariet helt hvitt, burde kanskje ha skyllet grusen først da...men det gikk bra, nå er vannet helt klart. 

Nå kommer den dårlige nyheten...det var 2 døde fisker i dag tidlig. Jeg og Audun var bortreist og ga ansvaret av matingen til lillebrødrene mine og de trodde at de ikke fikk lov å mate de. Så ja..konklusjonen er..to døde fisker. Men det var neon tetra så de var såpass billige og små at det ikke gjør så mye, får bare kjøpt nye. 

Så nå har vi fått oss en ny hobby! Håper på at den blir vellykket og ingen flere fisker dør. 

12.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

FLOWERPOWER

Jeg er altså veldig glad i blomster og hvis jeg kunne så hadde rommet mitt sett ut som en jungel. Men det kan jeg ikke gjøre og det hadde ikke vært så utrolig fint heller. Blomstrene jeg hadde før jeg dro til statene, har mamma tatt over og jeg måtte få meg noen nye. I dag dro jeg innom plantasjen og gjorde et lite impulskjøp når jeg husket at det var noe viktig som manglet på det nye rommet mitt, nemlig blomster. Fikk kjøpt meg noen mini-blomster og en Phalaenopis orkide. Kjøpte en mini-orkide òg som jeg synes var så utolig søt. I mine øye er orkideer de fineste blomstene du noen gang kan finne, bortsett fra tulipaner (jeg har en svakhet for tulipaner). Jeg hadde noen små krukker, eller glass rettere sagt...som jeg ikke fant noe jeg kunne ha i. Så nå kan jeg plante mini-blomstene i dem. Jeg har ikke fått gjort det ennå, men jeg får se om jeg får tid i morgen, da kan jeg vise dere resultatet. 

Jeg gleder meg til å kunne innrede stuen min og badet når det er ferdig! Jeg elsker å innrede og jeg blir aldri fornøgd med det jeg kjøper så jeg må fikse på det hele tiden. Men nå må jeg bli ferdig med rommet mitt først. Må fortsatt bli ferdig å male bokstav-knaggene og rammene som jeg skal ha på den røde veggen min. Nå har jeg bare to store rammer som ser bare flaue ut, skal få opp flere og få satt noen bilder i noen av rammene. Så håper jeg på at det blir pent! 

Jeg håper at Beaucarneaen ikke vokser til å bli kjempesvær, noen som vet om de vokser store eller om det er noe annet med mini? 

06.08.2013  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

SOMMERFERIE JA

Hey there! I dag har jeg vært på jobb til tre, det er deilig å ha noe å gjøre på hverdagene. Hvis jeg ikke hadde hatt jobb hadde dagene mine vært litt tomme og uten menig. Nå får jo jeg muligheten til å tjene penger og jeg har noe å gjøre. Denne uken og neste uke skal jeg jobbe nesten hver dag og jeg slutter nesten hver dag klokken tre, så det er også bra at jeg får fortsatt finne på noe ''sommerferie-aktig''. Glem det jeg sa, jeg skal være inne og spise is og sjokolade. Jeg har serriøst ikke noe å gjøre, jeg har gått fra å ha noe å gjøre hver eneste dag og hatt dagene helt fulle til å ikke ha noen ting å gjøre! Jeg får hvertfall begynne å danse igjen til høsten, er litt kjedelig å danse helt for meg selv i kjellerstuen. Men jeg klager ikke, jeg elsker å danse selv om jeg er helt alene. 

Jeg får prøve å legge meg litt tidligere i dag, slik det ikke er så vanskelig å stå opp i morgen. 


06.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

MANDAG IGJEN

Selv om mandager har et veldig dårlig rykte og er ikke likt av en eneste sjel på jord, så var denne mandagen ganske bra. Jeg fikk gjort en del, fikk ryddet hele første etasjen som jeg bor på. Har ennå ikke fått meg til å støvsuge, men det tar meg 2 minutter å gjøre. Etter mangel på ting å gjøre, eller rettere sagt så prøvde jeg å finne noe annet å gjøre istedenfor å rydde rommet mitt, og som alle som jeg kjenner meg vet er en katastrofe. Men når er det fint da. Jeg fikk òg snakket med noen folk fra USA, med engang jeg begynte å snakke engelsk så ommøblerte jeg hele hjernen. Nå går jeg rundt å snakker halvt engelsk halvt norsk, som skjer hver eneste gang jeg sier noe på engelsk. Noen andre som har dette problemet? Det er hvertfall utrolig irriterende. 

I går kveld dro jeg og kjæresten til stranda og skulle overnatte der. Vi tok med oss alle dynene og putene vi kunne finne og stappet de i bagasjerommet og sov der. Det var utrolig koselig, hvertfall ettersom det begynte å regne. Var ikke fult så koselig når vi holdt på å grille da, vi måtte holde en paraply foran grillen slik at den ikke skulle slukke. Grillen laget vi med å grave et hull i sanden, kaste kull i hullet og putte en rist over det. Hjemmelaget grill. Vi varmet opp lapskaus på boks, som var den fæleste lapskausen smaksløkene mine noen gang har opplevd. Heldigvis hadde vi kylling òg. 

05.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer

BILDER FRA GÅRDEN

Tenkte jeg skulle bare ha et lite bildedryss fra da jeg var på ferie. Jeg var altså på gården til mormoren min og koste meg masse. 04.08.2013  ·  reising  ·  Ingen kommentarer

HELLO AND GOODBYE

Så ja...jeg er tilbake i Norge, kalde og regnfulle Sunnmøre for å være mer eksakt. Jeg har ikke oppdatert bloggen på en stund nå, siste tiden i USA var jeg veldig opptatt med å være sammen med venner og prøve å få gjort mest mulig ut av den siste tiden jeg hadde der borte. Jeg var jo der i et helt år, men den siste måneden føltes det ut som jeg hadde akkurat kommet og måtte dra med engang. Det var grusomt. Etter at man har møtt og blitt kjent med så mange utrolig hyggelige mennesker, så er det vanskelig å dra fra dem. Jeg synes at den siste tiden var verst, å si farvel til alle du har blitt så utrolig glad i det året. Det verste var vel vertsfamilien min og bestevenninnen min Terrell. Selv om jeg fikk bare knappe 4 måneder med vertsfamilien, så var å si farvel til dem det verste jeg har opplevd hele dette året. Vi sto alle og hulket før jeg måtte gå gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Så sto jeg der alene....å hylgråt. På flyet så var det noen som prøvde å trøste meg, verdens snilleste dame som snakket med meg og prøvde å oppmuntre meg i 3,5 time. Jeg SKAL tilbake igjen snart, det er helt sikkert. 

Reisen gikk egentlig veldig greit, selv om den var veldig lang. Flyturen til Oslo fra Newark tok 8-9 timer, og jeg var våken hele tiden og klarte ikke å få sove. Det var så utrolig kjedelig. Så kom jeg til Oslo, og der var selveste Ruth Anna og ventet på meg, det var så godt å se henne. Så tok vi flyet til Vigra og der var nesten alle vennene mine og møtte meg, det var så utrolig herlig å se alle igjen. Jeg hadde ikke ord. Så dro vi alle hjem til meg og spiste middag som min kjære mamma hadde forberedt. 

 Nok om det! Jeg har jo vært i Norge lenge nå, ca. 2 måneder nå. Har vært på ferie i Litauen i 2 uker, det var så herlig. Sol og varme hver dag er noe jeg aldri kan gå lei av. Sommer er det beste jeg vet, synd at det ikke er så mye av det her på Sunnmøre. Jeg skal prøve å få lastet opp noen bilder fra ferien min en annen dag. Har fått meg jobb og, på den lokale Jokerbutikken. Jeg trives veldig godt der, jeg jobber sammen med utrolig hyggelige mennesker der. Det er også veldig greit at jeg kan bare gå eller sykle dit, gjør det veldig enkelt for meg. 

 Det er jo søndag idag, og det er ikke så mye å gjøre på søndager. Så jeg velger å bare ligge i sengen min og se på rotet mitt på gulvet og håpe på at det rydder seg selv. Jeg trodde at en stor garderobe skulle hjelpe meg i å være litt ryddigere, jeg tok feil. Det gjorde alt verre. Menmen, jeg finner nok husmoren inni meg en eller annen gang. Jeg kjøpte meg en fresh shorts her om dagen, på salg til og med for 29 kroner...whaaat??Men jeg vet ikke om jeg får brukt den siden der er så utrolig kort! Kan vise dere innkjøpt og andre skatter jeg har funnet en dag om noen er interresert. 
 Fikk også en gammel veske av farmoren min som jeg likte veldig godt! 

 Ha en fin søndag alle sammen!

 


04.08.2013  ·  blogg  ·  Ingen kommentarer
hits