KAROLINAMARIA.FEMELLE.NO

Har nå begynt å blogge for Femelle, så jeg håper alle de som har fulgt meg her fortsetter å følge meg på den nye bloggen. Takk for meg, blogg.no! 

KAROLINAMARIA.FEMELLE.NO 

20.08.2014  ·  ukategorisert  ·  Ingen kommentarer

BERLIN / DEL II

Nå har jeg endelig fått gått gjennom alle bildene fra Berlin turen som vi var på for to måneder siden. Av å se på alle bildene så gikk det opp for meg hvor fantastisk den turen var, jeg har ikke ord. Fikk sett så utrolig mye og fikk endelig møtt mine herlige vertsforeldre og vertssøsken i gjen etter et helt år. Gleder meg allerede til neste sommer, når jeg skal på besøk til dem. Jeg er ufattelig heldig for å ha folk jeg kan kalle familie nesten over hele verden. Jeg er så utrolig glad i dem alle og takknemlig for hver og en av de. Vel, jeg skal ikke kjede dere med hvor takknemlig og glad jeg er i de menneskene rundt meg, så her er de siste bildene fra turen. Picture overload, here you go. 


 


07.08.2014  ·  reising  ·  Ingen kommentarer

HJEMMELAGET SMOOTHIE OG EN GOD BOK

Jeg elsker lange morninger, å sove lenge, våkne å bare ligge i sengen å gjøre absolutt ingenting. Jeg har så og si ikke hatt noe som helst fritid i det siste, har vært på jobb, dratt fra jobb for å så dra til min andre jobb rett etter på. Blir godt med en uke ferie neste uke. Så begynner skolen, og da er det vel slutt på all den lille fritiden jeg hadde igjen óg.

Men jeg klager ikke, det er godt å tjene sine egne penger og jeg gleder meg faktisk til skolen begynner. Har allerede kjøpt meg nye penner og permer, det tror jeg er det beste ved skolestart, å kjøpe inn nye freshe skoleting. Det er bare noe motiverende ved å ha fargerike og nye penner, blyanter og skrivebøker. 

Vel, neste uke har jeg ferie og da skal jeg og Audun på roadtrip til Sverige, vi skal telte og kanskje leige ei hytte. Jeg gleder meg så sykt, helt siden vi var i Tyskland så har jeg bare cravet etter en ny tur. Vi skulle hovedsakelig til syden, men siden det var så vanskelig for begge å få fri på de samme dagene, var det litt vanskelig. Så da bestemte vi oss for å dra på roadtrip i stede. 

Anyway, I dag laget jeg meg en nydelig smoothie til frokost og har bare lest bøker. Har nesten glemt hvor mye jeg elsker å lese. Det er nesten trist når man fullfører en bok, da er det som om man har mistet en god venn, haha. Tenk at jeg sa dette. Nei, uff..glem det. 

07.08.2014  ·  ukategorisert  ·  1 kommentar
hits