NYTT I SMINKEPUNGEN


Jeg er vel ikke den eneste jenta som elsker ny sminke, prøve ut nye ting og sminke seg òg for den del. Tidlig på morgonen er å sminke seg ikke akkurat noe jeg gleder meg til, men når jeg kan eksperimentere litt òg så er det ikke så gale. Husker før så orket jeg nesten aldri å sminke meg for jeg HATET å gjøre det. Det var så kjedelig og jeg gjorde det samme hver gang. Jeg trives jo veldig godt uten sminke òg, i sommerferien sminket jeg meg ca. èn gang. Første gang jeg sminket meg skikkelig var på første skoledag.  Kan kanskje vise dere hvordan jeg bruker å sminke meg i hverdagene. 

Anyhow, fikk noen nye skatter i posten her om dagen, venter fortsatt på noe. Blandt annet så fikk jeg ikke øyenskygge paletten min. Bestilte en matte bronzer og highlighter fra The Balm for contouring. Det har vært etterlenget, mistet highlighteren min i bakken for en stund siden så den knuste til en million biter. Det skjer så ofte med meg, mister alt av sminke og det går ut over hele golvet. Har mistet i.d pudderet tusen ganger, nå orker jeg ikke å kjøpe det lenger. Denne gangen gikk jeg for en presset foundation fra GloMinerals. Håper det er bra, har aldri brukt det før. Har faktisk aldri brukt presset pudder før, så får se hvordan det går, håper jeg ikke ender opp seendes ut som ei porselendukke. Fikk noen koster også, knallrosa såklart! Det var så søte at jeg måtte bare ha de. 

29.09.2013  ·  mote og skjønnhet  ·  2 kommentarer

ANTREKK 26.09.13

28.09.2013  ·  outfit  ·  1 kommentar

SMALL WORLD

I går gikk jeg gjennom sentrum til buss stasjonen og såg noen jenter som va skikkelig kledd, med skjørt ikke kortere enn til knærne osv. Så slo en tanke meg ''dette minner meg om kirken i Utah''. Jeg måtte selvfølgelig se på dem, og da såg jeg de hadde noen skilt på genseren der det sto ''Søster Aasen'' og da skjønte jeg med en gang de va mormon misjonære. Så jeg måtte bare gå og si hei! Fortalte dem at jeg bodde i Utah og at jeg vet alt om dem og alt der, og det viste seg at hun ene jenta var fra Logan, som er like ved der jeg bodde i USA. Så utrolig kult! Hun hadde til og med hørt om meg når hun va hjemme i Amerika. Jeg ble så glad av å snakke med dem. Følte meg nesten litt hjemme, så rart som det høres ut. Vi skal hvertfall møtes på torsdag, det blir så sykt kult å snakke med noen der fra. Gleder meg! Broren av en venn av meg er jo også i Norge og skulle bli flyttet til Ålesund, så kanskje jeg møter han òg en dag! Det er helt utrolig av jeg i Norge møter på noen fra samme plass som jeg var i i USA, jeg blir så glad av sånt. Ble så glad av å snakke med dem, måtte selvfølgelig kontakte vertsmoren min med en gang å fortelle henne det. Før jeg dro så sa hun til meg at jeg kom til å møte mormoner hele tiden, men nå kom jeg til å legge merke til dem ''mormons are everywhere'' sa hun. Tenk hvor liten verden egentlig er, selv om den virker uendelig stor noen ganger. 

Ellers så klarte jeg å miste lommeboken min på bussen.....ble ikke så glad for det da. Jeg gikk av bussen og tenkte med en gang ''søren.......'', det var såklart for sent da. Så jeg ringte til nettbuss og sa jeg glemte lommeboken på bussen og da sa de at de skulle sende den med en buss fra byen og jeg skulle stå utenfor huset mitt og stoppe bussen for å få den, når bussen kom hadde bussjåføren ikke peiling på hva jeg snakker om og hadde ikke fått beskjed om noen ting. Prøvde å ringe nettbuss igjen, denne gangen var det stengt. Så foreldrene mine kjørte til nettbuss, ikke noe hell der heller. Senere ringte en bussjåfør til mamma og lurte på om Karolina var datteren hennes og at han hadde lommeboken min. Endelig fikk jeg lommeboken. Så mye styr. Jeg burde kanskje huske på at jeg har med meg ting ombord på bussen og ta alt med meg igjen. Uff...jeg er den største kløna i verden. 

Og her er noen bilder som ikke har noen ting med dette innlegget å gjøre. 
25.09.2013  ·  min hverdag  ·  Ingen kommentarer

HELGEN ER OVER IGJEN

Hallo godtfolk! Føler at søndag har blitt min blogg-dag, blogger nesten kun på søndager når jeg har absolutt ingenting å gjøre. Jeg har vært flink husmor og vasket og ryddet første etasjen. Det føles så mye bedre nå når det er rent, det eneste som mangler er å vaske akvariet, men jeg må vente på at kjæresten blir ferdig på jobb slik han kan gjøre det. Jeg vet ikke hvordan man gjør det, har aldri vasket et akvariet før eller hatt et for den del. Baby fiskene har begynt å bli store nå forresten, og det er syv av dem! Helt utrolig at de har overlevd i blomstervasen som vi har brukt til et yngelakvarium, og når jeg glemmer å mate de.... Jeg vet hvertfall at jeg ikke er noe mamma-materiale ennå. 

Fredag var jeg og min gode venninne Hanne på noe ''modell for en dag'' opplegg. Først når vi kom dit ble vi sminket og stæsjet opp, så etter det måtte vi vente litt før vi fikk bli tatt bilde av. Fotografen fortalte oss akkurat hva vi skulle gjøre foran kamera, absolutt alt...og noe var veldig merkelig. Men det var ganske kjekt osv. da, ikke at jeg hadde gjort noe sånt igjen. 

Lørdag var jeg på jobb fra ti til halv syv, så dro jeg hjem for å dusje og skifte før jeg dro på en bursdagsfest for en venninne som hadde bursdag. Senere dro jeg og Audun med en kompis av han til Kebabhouse for å kjøpe kebab. Jeg synst jeg var flink og klarte å motstå fristelsen til å ikke kjøpe meg en kebab, selv om det fristet veldig veldig mye! Kebab er nesten favorittretten min, ELSKER kebab! Når jeg skulle hjem fra USA så ba jeg Audun om å ta med kebab til meg på flyplassen. Det ble ikke noe av uheldigvis, siden mamma laget middag til oss. Men det var kylling til middag og jeg elsker mamma-kylling òg. Nok om det! 

Fikk en gave av Hanne på fredag som hun kjøpte i sommerferien, har ikke hatt tid til å henge med henne før nå. Det må vi gjøre noe med! Anyhow, jeg fikk en parfyme fra Victoria's Secret som lukter himmelsk! Tusen takk ♥ 

Forresten, angående iOS 7, jeg har klart å venne meg til det nå. Liker det faktisk ganske godt. Noen andre?22.09.2013  ·  min hverdag  ·  4 kommentarer

LENGE SIDEN SIST

Heia! Nå er det en stund siden jeg har satt meg inn i å skrive et innlegg på denne bloggen her. Har vært syk hele uka og ikke vært opp til å finne på noe til sprell. Men nå er jeg oppegående igjen, tilbake på skolen òg. Har mest sannsynlig hatt et virus eller noe sånt, har følt meg som dritt. Er så ofte syk for tiden, kanskje en tur på legen hadde vært lurt? 

Anyhow, oppdaterte iPhonen i dag tidlig til iOS 7. Jeg har aldri følt meg så inkompetent og forvirret før. Føler meg som en gammel dame som aldri har blitt utsatt for teknologi. Skjønner absolutt ingenting, det er som en ny mobil. Angrer veldig mye på at jeg oppdaterte mobilen. Blæ. Forhåpentligvis blir jeg vandt med det snart. 

Ellers så har jeg det fint, filosoferer over livet og finner ut hva slags superkrefter kommer til å redde menneskeheten og slikt, det vanlige. Er veldig glad for tiden, føler jeg må smile hele tiden bredt til alle som kommer meg i møte og slå dem i fleisen med gladheten min. 

19.09.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

TUMBLR ADDICT

Hei og hallo! Dagen i dag har vært så sykt sen, den slutter aldri... Dagen startet med en tur til tannlegen (jippii!!), jeg hadde heldigvis ingen hull (dobbejippii!!) . Det var helt grusomt når hun holdt på å grave rundt i munnen min når jeg har et svært sår på tunga som svir så innmari! Jeg er en av dem som synst jeg selv smaker så godt at jeg har nødt å prøve av og til og biter meg selv på tunga. Håper der skjønner jeg er ironisk, av og til er ironien min så avansert at folk tror det er sant. Men så skjønner jo jeg aldri ironi selv heller da og hvertfall hvis en person jeg ikke kjenner så godt er ironisk om at de liker noe. Eksempel: ''Jeg elsker å ha gjørme over hele kroppen min jeg'' Jeg: ''Ååå, så fint! Sikkert bra for huden.''. Dette var faktisk en ekte samtale. 

Så var det skole, alt jeg gjorde på skolen i dag var å sitte på tumblr. Fysøren, så hekta jeg er! Følg meg! fuzzyhappiness.tumblr.comEr det noen andre som bare ikke klarer å komme seg vekk fra tumblr når de først har begynt å bla i gjennom? Jeg klarer det hvertfall ikke, blir så inspirert og misunnelig på alle som er så rike og har råd til så utrolig fine hus, klær, smykker og ja, you name it. Jeg er blakk jeg. Vel, ikke helt blakk...jeg har en femtiøring i lommeboken da. Den blir sikkert verdt en del noe om noen hundre år. Får lønning snart da, heldigvis! 

Etter skolen dro jeg opp på balletskolen, danset og tok bussen hjem igjen. Når jeg kom hjem så fikk jeg poteter til middag. Vet dere hva? Det var verdens beste poteter, jeg tror det må være de beste potetene jeg har smakt! Slukte alt på en gang jeg. 

Hvertfall.....nå orker jeg ikke å skrive mer tull.Sitter her og prøver å gjøre lekser, men tumblr bare drar meg tilbake i skjermen. Jeg er sliten og trøtt, det kan dere sikkert se på innlegget òg. Blæ, over og ut.

10.09.2013  ·  min hverdag  ·  Ingen kommentarer

FORANDRING

I går såg jeg meg selv i speilet og ble bare helt oppgitt, håret mitt var et kråkereir og nesten tissegult. Kanskje ikke tissegult, men håret mitt hadde så mye gulskjær at det var til å spy av. Så jeg tenkte jeg skulle farge det litt annerledes enn jeg har hatt det før. Kom hjem fra skolen og spurte om mamma kunne farge håret mitt og slik ble det. Det er så deilig å ha en mor som er frisør og har en salong nede i kjelleren din, jeg kunne aldri ha farget det så spontant hvis ikke. Jeg farget det mørkt, veldig mørkebrunt. Jeg har aldri hatt det så mørkt før og jeg må si det er veldig uvant. Jeg ble faktisk litt skremt når jeg så meg selv i speilet i dag tidlig. Jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke ennå, tar litt tid å bli vandt til kanskje. Men her er resultatet, jeg har jo lagt ut bilde av meg med lysere hår så jeg har ikke så mange ''før'' bilder. Hva synst dere?

 


10.09.2013  ·  mote og skjønnhet  ·  6 kommentarer

PERFECT SUNDAY

Denne søndagen har vært den beste på lenge. Jeg, Audun, Jonas og Justus startet med å ta en søndagstur opp til Skjonghellaren, som er ei hule slags greier i fjellet på Valderøya. Måtte først ta oss en liten tur til butikken for å kjøpe litt turmat, kjeks og lignende. Var så utrolig fint vær òg, så det var veldig koselig å ta seg en tur i fineværet. Først klatrer vi inn i Skjonghellaren, kiket litt rundt der og utforsket hulen, så klatret vi såklart ned igjen og hadde piknik. Var så koselig å tilbringe dagen med de beste guttene jeg kjenner. 

Senere på dagen grillet vi sammen med familien, god mat og fint vær er noe jeg kunne blitt vandt til. Mamma lager verdens beste kylling, tror hun kommer til å berømt for kyllingen sin når hun dør. Eller lever, vet ikke hvordan dette funker. 

På kvelden dro jeg og Audun på kino for å se The Conjuring. Kan lett si at det var den verste filmen jeg noen gang har sett! Var veldig godt laget til og alt det der, filmen var bra, det skal den ha. Men fy så skummel den var. Hvis du er veldig lettskremt så IKKE se filmen! Jeg hylte nesten hele filmen jeg, eller...bare når noe brått kom på eller når jeg så den skumle demonen. Stakkars Audun som ble sikkert døv i den ene øra for jeg hylte sånn. På veien hjem fra kinoen kunne jeg ikke tenke på noe annet at en demon skulle komme frem og ta over sjelen min og få meg til å drepe noen. Uff, nei...aldri igjen. Skjønner ikke hvorfor jeg ville se den i det hele tatt. Kan si jeg hadde en skikkelig skrekkfilm-opplevelse hvertfall. Ikke en veldig fin ending på dagen...skulle legge meg med engang jeg kom hjem :( 

Blir litt overload av bilder, men la gå! Jeg tok mange bilder og vil vise dere hvor fin søndagen min var! 
09.09.2013  ·  helg  ·  Ingen kommentarer

JENTEKVELD

På lørdag ble jentene i klassen samlet for jentekveld, det var noe de gjorde i fjor og, men da var jo jeg ikke der. Vi hadde tapas til mat, alle tok med en rett hver slik at det ikke ble så mye å lage på en person da. Synes det er egentlig utrolig greit, på den måten tar man med noen man liker og. Jeg møtte opp med asparges rullet i spekeskinke, det er så godt! Tok og med ei krukke med oliven, den ble altså ikke spist....Jeg er vldig glad i oliven, men det er ikke de andre tydeligvis. Det var hvertfall utrolig koselig, vi snakket, danset, tullet og koste oss mye! 

Senere på kvelden førte veien til golf banen og der var det litt golf spilling. Jeg har jo aldri spillet golf i hele mitt liv, så det gikk ikke så sykt bra som jeg håpte. Får ta turen dit litt oftere slik jeg blir flinkere og klarer å slå kjæresten i golf (hihi). 

Var på jobb før jeg dro dit, så jeg var allerede litt sliten, men etter kvelden var jeg helt ute. Sovnet nesten med engang hodet slo puten. 09.09.2013  ·  helg  ·  1 kommentar

HELGENS ANTREKK 

 


09.09.2013  ·  outfit  ·  3 kommentarer
hits