INSTAGRAM LATELY

   

♥ Trenger jeg å si mer? Er så sliten, kyssesyken er noe herk ♥ Lei av skole ♥ Elsker å danse

  

♥ Selfieee ♥ Date på kinesisk restaurant, nammis! ♥ PANNELUGG!!! 

  

♥ Sexyhairstyles.com ♥ Var Audrey Hepburn på Halloween ♥ Selfie Nr.2 

  

♥ Dette beskriver livet mitt. ♥ Var en snill kunde på jobb som kom med en kilo med godteri til meg! Elsker mennesker ♥ Bursdagen min den 4. november

  

 ♥ Haha, trenger jeg å forklare dette? Piggies ♥ Etter danseforestilling, endelig ferdig! ♥ Vakrere ord skal man lete etter, dette er noe av det fineste jeg har lest. 


26.11.2013  ·  instagram  ·  Ingen kommentarer

CIRQUE DES REVES

Hei! I helgen hadde jeg danse opptreden på Parken Kulturhus i Ålesund. Temaet var sirkus og jeg danset til Flying with the Birds fra Cirque des Soleil. Skulle i grunn danse sammen med balletten òg, men jeg hadde ikke tid til å både danse på moderne og ballett. Jeg hadde så utrolig lyst til å danse ballett! Var helt utslitt etter denne uken, hadde øvinger og generalprøver etter skolen og kom hjem sent. Så det resulterte i at jeg fikk utrolig lite søvn. Men det var kjempe artig uansett!

Vi hadde en duet, vi danset som sagt moderne og var fugler. Jeg selv synes dansen er utrolig fin. Det var utrolig kjekt å være med på og se på alle flinke danserene på scenen. Haha, jeg har i grunn helt sykt sceneskrekk og blir svimmel og kvalm på scenen. Første forestillingen så måtte jeg bare springe av scenen på slutten av dansen for jeg trodde jeg skulle spy, andre gangen gikk det mye bedre og da var det faktisk ganske gøy. Jeg har prøvd å komt meg over sceneskrekken utrolig lenge, har vært med på forestillinger og så videre bare for å skrekken sin skyld og fordi jeg vil så sykt komme meg over det. Jeg klarer aldri å prestere på scenen...jeg glemmer alt, blir helt stiv og unaturlig. Hater det virkelig, men det stopper meg ikke fra å gjøre det jeg elsker. Jeg vet jeg er en mye bedre danser enn det jeg klarer å være på en scene, alt føles så unaturlig på en scene, men alene så er det jeg og musikken. Alt kommer naturlig og jeg svever. Jeg har ingen bekymringer og ingen som dømmer meg. 

Etter siste forestillingen så dro familien på Egon for å spise. Jeg er så opptatt hele tiden at jeg ikke får tilbringe tid med familien min på denne måten så ofte, så jeg setter virkelig pris på tiden med dem. Jeg elsker familien min mer enn noe annet og de betyr utrolig mye for meg. 26.11.2013  ·  helg  ·  Ingen kommentarer

LOVE

En dag når vi var på Atlanterhavsparken så skjedde dette når dykkershowet holdt på. Så utrolig sjarmerende. De satt rett ved siden av oss og plutselig går mannen ned på kne med en ring. Slike ting varmer hjertet mitt. 


22.11.2013  ·  fotografi  ·  Ingen kommentarer

GRATIS PHOTOSHOOT!!

Hei! Jeg har ikke så mye erfaring med å ta bilder av mennesker, så lenge jeg har hatt kamera har jeg i grunnen aldri fått øvet meg på dette. Jeg har lyst på å bli flinkere på dette, for fotografi er noe jeg virkelig interreserer meg for og elsker. Såååå, spørsmålet er...hvem vil på photoshoot? Helt uten kostnad. Dere hadde gjort med en stor tjeneste hvis dere sier i fra til meg om dere vil bli tatt bilde av. Pluss, dere får noen bilder av dere selv, som jeg redigerer og fikser på photoshop. Hvis noen er interresert så sier dere i fra til meg i kommentarfeltet, på mail (karolinagric@gmail.com) eller sende meg en liten melding på facebook. Jeg har ikke en fast stil på bildene jeg tar, ikke som jeg vet hvertfall. Så det kan enten jeg velge eller du selv.  Som sagt, jeg tar ikke betalt for dette og dere ville gjort meg en stor tjeneste! Ingen av vennene mine vil bli tatt bilde av og jeg klarer til og med ikke å tvinge dem til det....så da tyr jeg til dette. 
22.11.2013  ·  fotografi  ·  6 kommentarer

KJEDSOMHET

Heihei! I skrivende stund sitter jeg på klasserommet og vi er ferdig på skolen og jeg må være her til klokken tre.....to timer til jeg skal på dans. Eller, vi er egentlig ikke ferdig, men vi har ikke lærer og det betyr at vi gjør ingenting uansett. Jeg har jo heller ikke penger som jeg kunne brukt på å spise, istedenfor å kjede meg. Får ikke lønn før fredag, venter i spenning! Er så utrolig blakk, og det siste jeg hadde igjen av min forrige lønn ble brukt på kveldsmat i går, som ble såklart en burger. Skjønner ikke hvorfor folk bestemmer seg for å bli sunne, gå på diett og trene ræva av seg. Det er så mye gøyere å spise burger og være tykk. Ja, du lever kanskje lenger når du spiser sunt og trener, men den ekstra tiden bruker du på treningsstudio, så det er ikke verdt det. Jeg velger å leve lykkelig, med mat og ingen vekter og tredemøller. Neida, jeg beundrer de som faktisk klarer å trene og spise sunt. Det er faktisk utrolig vanskelig, og som dere hører....det er ikke noe jeg har klart å oppnå. 

Anyhow, jeg kjeder meg. 

13.11.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

ANTREKK / SUBTLE GRUNGE

06.11.2013  ·  outfit  ·  5 kommentarer

SYTESYTESYTE

Hei! Jeg har så mye jeg vil blogge om for tiden, har mange innlegg på lur, så følg med! Jeg har tenkt på å skrive et innlegg om hvordan jeg pleier huden min, eller hvordan jeg sminker meg, noe sånt hvertfall. Jeg har ikke så mye tid til blogging egentlig, jeg jobber jo og danser etter skolen. Så jeg har i grunnen èn fridag og det er på søndag. Får se hvordan dette går i lengden, jeg er ikke så sikker på at jeg klarer å balansere alt dette. 

Jeg har jo vært syk mye i det siste, nå begynner det å gå over. Jeg hadde både kyssesyken og luftveisinfeksjon, så det gjorde at jeg ble en smule dårlig. Men heldigvis er det over nå (håper jeg). Er så utrolig kjipt å være syk, går glipp av utrolig mye skole og aktiviteter. 

Forresten, dere vet de barberbladene alle snakker om og sier er så utrolig bra? Vel, jeg bestilte noen og stolte så godt på de at jeg tok vekk holderen til den gamle barberhøvelen min på badet. Så gledde jeg meg til å prøve dem, og gjett hva? De sugde. Jeg er ganske sikker på at Dorco Shai er den verste barberhøvelen jeg har prøvd. Ble utrolig skuffet, hvertfall etter å ha hørt så mye godt om dem på andre blogger osv. Derfor har jeg trust issues.......!! Jeg glemte jo såklart å avbestille de etter å ha fått prøvepakken, så jeg fikk 8 nye barberblader. Hva skal jeg med de da? Noen som vil ha? Heldigvis hadde jeg karameller å trøste meg med etter den store smellen. En venninne av meg solgte slike for klassen sin og jeg måtte kapre med meg noen! Elsker virkelig slike karameller, Lillebrors og Lillesøsters hekseblanding. Jeg vil forresten introdusere dere for mine nye bestevenner! Ba-dum-tsssss........


 


06.11.2013  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

ANTREKK / FUZZY
06.11.2013  ·  outfit  ·  5 kommentarer

4 NOVEMBER

Hei! I går hadde jeg faktisk bursdag, ble hele 18 år! Endelig er jeg myndig! Jeg hadde en helt fantastisk dag, den kunne faktisk ikke vært bedre. Kjæresten møtte meg på skolen med roser, vi dro hjem og spiste hummer med familien. Hummeren var faktisk mamma sin bursdagsgave, men hun delte med oss. Senere ble jeg overøst med gaver, kake og kos. Jeg fikk endelig kamerastativ og fjernkontroll, har ønsket meg det i ørten år. Jeg har jo egentlig visst at jeg skulle få det med Audun, siden jeg har gått rundt og sagt det til han hele tiden. Han ga meg òg verdens fineste klokke og vin, det er synd at jeg ikke kan bruke klokken med det samme. Den er litt stor, så jeg må få den fikset. Gleder meg sann til å bruke den! Først kom han inn med kaken og en gave, så trodde jeg det var alt og var kjempe glad. Så plutselig henter han en til, og en til. Jeg har seriøst verdensbeste kjæreste, er så utrolig heldig for å ha ham i livet mitt. Han vet virkelig hvordan å få jenta si til føle seg som en prinsesse på dagen sin. Fikk også to rosebuketter med brødrene mine, de er så søte! Avsluttet kvelden med å dra på restaurant for å spise. Var litt klisjete innlegg, men jeg vil bare dele gleden min! 

Tusen takk for alle som var med på å gjøre dagen min så spesiell ♥ Elsker dere alle!  


05.11.2013  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

ANTREKK / LAVENDER DREAMS


05.11.2013  ·  outfit  ·  5 kommentarer
hits