WITCH WATCH, WATCH WITCH

Heia! Det er en stund siden sist jeg ga denne bloggen en tanke. Jeg har vært utrolig syk og jeg har ikke akkurat prioritert noe annet enn senga. Jeg er såå lei av å være syk nå, har vært syk i et halvt år nå. Det ødelegger for så mye, for skolen, humøret mitt, dans, osvosv. Folk må vel tro jeg jobber på legekontoret så ofte som jeg er der. Legene klarer ikke å finne ut hva som feiler meg og det kan være veldig frustrerende til tider. Hvertfall når jeg er på mitt verste. Var jo på sykehuset i dag for å sjekke ut noen ting, skal få svar om ei uke på prøvene. Kjenner jeg gleder meg til å få svar, er jo så utrolig lei av å være syk og ikke vite hva det er. Blir deilig å finne ut hva det er som feiler meg, slik jeg kan bli bedre. Men men, nok om sykdommer. 

Over til noe litt mer hyggelig, julegaver! Etter turen på sykehuset, dro jeg og kjæresten for å handle litt julegaver. Fikk handlet ferdig alle gavene, til og med til hverandre. Selv om jeg måtte overbevise han om at å ta seg en tur en annen plass var en god idé, slik jeg fikk kjøpt gaven hans. Jeg synes det er så utrolig koselig å handle julegaver, selv om det kan bli stressende når man har mange å kjøpe til og ikke helt vet hva de ønsker seg. Men på en annen side så er det veldig deilig å være ferdig med gavene. 

Jeg kan nå endelig bruke klokken jeg fikk til bursdagen min, den er så pen! Når jeg fikk den så var jo den alt for stor for min lille arm, så den måtte tilpasses. Med min timeplan og mine sykdommer så er det ikke så lett å få til dette. Men endelig, en måned etter jeg fikk klokken fikk jeg tilpasset den til armen min og nå er den fult i bruk. Jeg er jo egentlig ikke så glad i store klokker med masse bling, men dette likte jeg kjempe godt! Ikke for mye av alt. Jeg presterte jo i å miste klokken jeg fikk i sommer, den var perfekt. Så liten og elegant. Jeg hater meg selv for at jeg ikke klare å huske hvor jeg tok den av meg! TYPISK MEG!!!

Og noe litt dumt og kanskje morsomt for noen, dere vet den nye hobbit filmen? Ja, jeg og kjæresten skulle ta oss en tur på nattpremieren på onsdag klokken 00.02. Vi dro på onsdagskvelden og når vi kom til kinoen så var det helt mørkt og dørene var låst. Skjønte ikke hva som var feil, hadde kjøpt kinogodt og var klar for filmen. Men neida, det vi ikke tenkte på at når klokken slår tolv så er det en ny dag, så vi kom en hel dag for sent. Vi hadde betalt for billetten og alt, så det var litt bortkastet penger. Vi var og såg den på søndag istedenfor, den er såååå bra! Men det er så kjipt å måtte vente til fortsettelsen etter du har sett en utrolig bra film. Får se opp igjen Ringenes Herre i ventetiden, selv om det sikkert er et helt år til den tredje hobbit filmen kommer ut....

16.12.2013  ·  min hverdag  ·  5 kommentarer
hits