BREAKFAST AND BRANCHES

Hei! Startet dagen med en fantastisk og fargerik frokost ute i solen. For en bra mte starte dagen p! Det har vrt s mange fine dager her n med stekende sol og varmegrader. Elsker slike dager. Men desverre ville ikke solen bli her i dag og det ble akkurat overskyet....BUMMER!

Jeg l og solte meg litt senere p dagen og vet dere hva?! Ei svr grein plutselig ramler over meg! Dere kan tro jeg ble vettskremt der og da.













29.05.2014    mat    2 kommentarer

STUFFED PEPPERS

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker lage mat og prve ut nye ting p kjkkenet. I dag tenkte jeg at jeg skulle gjre akkurat det, prve noe nytt. Syklet p butikken men en del ideer surrende i hodet, men det som havnet p menyen i dag var alts kyllinglr (ikke noe spesielt), meksikansk ris og fylte paprika. Fant en del oppskrifter p fylte paprika, men ikke noe som skrek til meg. Det var enten kun tomater, eller kun gulrtter eller lk, s jeg bestemte meg for lage min egen vri. Her er min oppskrift p fylte paprika.

Du trenger:

3 paprika (trafikklys pakken passer perfekt)
1 hvitlk
1,5 lk
1/2 boks mais
6-8 cherrytomater
3 ts basilikum
1 ts salt
Olivenolje til steking

Det jeg gjorde var at jeg frst vasket og renset paprikaene, alle fr skal vekk. S kuttet jeg opp alle grnnsakene, hvitlken beholdt jeg i relativt store biter, hver bt kuttet jeg bare i to. Du bestemmer selv om du vil ha mindre biter, men om du finhakker hvitlken anbefaler jeg kun bruke ca. 2 bter pga. smaken. Paprikaene skal deles p langs, lken skal finhakkes, tomatene kuttes i to.

S kommer vi til steking. Lk, hvitlk og mais skal stekes litt i pannen, IKKE tomat! S tilsetter du basilikum og salt menst grnnsakene freser.

Da er det bare begynne fylle paprikaene med grnnsakene, tomatene legger du til g sammen med de andre. Nr det er gjort er det bare legge de inn i ovnen og la de steke i 20 minutter p 180 grader. Og voila! Du har laget deg selv et supergodt og ikke minst sunt tilbehr til maten.


















27.05.2014    mat    6 kommentarer

AVOKADO OG EN GOD KOPP TE

ngenting er vel bedre enn en god start p dagen med en super frokost! Grovbrd med hvitlkssmr, avokado og kologiske gresskar kjerner.








17.04.2014    mat    1 kommentar

TAPAS

Det var en dag en stund siden der jeg tenkte jeg ville prve lage tapas siden jeg aldri har gjort det fr og det ble ganske vellyket. Blir sikkert bedre neste gang, men for en frste gang s vil jeg si det ble ganske bra.

Jeg laget wraps og asparges rullet i spekeskinke. Wrapsene laget jeg ved ta p urte kremost p en fullkorn tortilla, deretter salat, s skinke eller spekeskinke. S rullet jeg den og kutten den opp i mindre biter.

Asparges rullet jeg i spekeskinke, s tok jeg helte olivenolje over og drysset litt pepper og salt over. De var utrolig gode! S hadde vi kologiske tomater rett fra drivhuset, de er s gode. Man fr ikke noe s godt i butikken.



























18.08.2013    mat    1 kommentar
hits