HJEMMELAGET SMOOTHIE

Hei! I dag tenkte jeg å dele en smoothie oppskrift med dere. Jeg har aldri vært så glad i smoothies og juice, og liker kun denne her. Vertsmoren min brukte å lage den hele tiden i USA og etter litt overtalelse turte jeg å smake på den og har vært frelst helt siden da. Den er utrolig forfriskende og smaker helt himmelsk. Smaker herlig på en sommerkveld. Av ingrediensier er dette det jeg pleier å legge i mixeren: 

1 Ananas
1 Appelsin
500g Jordbær
1 Mango
4 ts sukker/Natreen (Jeg brukte Natreen.) 
10-15 isbiter  

Dette gir ca. 5-6 glass. Kan godt halvere oppskriften om du ikke klarer å drikke opp alt, anbefaler ikke å la rester ligge i kjøleskapet, siden isbitene smelter og den blir veldig bløt.  Da er det bedre å lage litt mindre og drikke opp med en gang. I dag halverte jeg den og la resten av frukta i kjøleskapet, slik jeg kan lage meg litt mer i morgen eller bare ha det som snacks. 

 
07.05.2014  ·  mat og drikke  ·  6 kommentarer

MITT FAVORITT GODTERI

Hei! Når jeg var i USA fikk jeg smaken på et godteri som heter Nerds og det har jeg vært helt hekta på! Men her om dagen var jeg innom Godteland og fant det der!! Gud, så glad jeg ble. Selv om det er fylt med masse fargestoff og og annet dritt, så elsker jeg det! 

Et annet godteri jeg elsker er de blå og rosa flaskene du får som smågodt i butikkene her, Bublizz tror jeg de heter. Jeg bruker å fylle halve smågodt posen min med bare det. Og litt før påske fikk en en hel eske med det fra sjefen min, dere kan ikke se for dere hvor glad jeg ble. Den er halvveis tom nå, jeg som prøvde å spare på den så lenge som mulig! Vel, nå har jeg faktisk skrevet et innlegg på bloggen som kun handler om godteri. Det sier vel hvor stort av et godteræv jeg er. 

Om du noen gang skal gjøre meg glad, kjøp meg Bublizz eller Nerds, just saying. 


 

 


25.04.2014  ·  mat og drikke  ·  2 kommentarer

DRIKK MER VANN

Jeg synst det er utrolig vanskelig å få i meg nok vann. Jeg drikker alt for lite og det ender opp med at jeg blir dehydrert. Får syk hodepine, blir slapp, huden blir tørr og ja...det suger rett og slett. 

I det siste har jeg blitt flinkere på det. Lastet ned WaterMinder på mobilen, det er en app på iPhone som skal gjøre det enklere å holde oversikt over vanninntaket. Det har hjulpet meg en del. Noe annet som har hjulpet er å tilsette ting i vannet, som sitron, jordbær, appelsin, osv. Det gjør at det smaker bedre og ser mye mer delikat ut. Jeg har byttet ut saft, brus, juice med vann, til middag og andre måltider óg. Finner óg at det er lurt å ha med seg en vannflaske på jobb. Liker ikke å drikke iskaldt vann, siden det er da mye vanskeligere å drikke mer av det. Det er mye lettere å drikke mer vann om det ikke er iskaldt. 

Her er noen grunner for å drikke mer vann : 

  • Vann slukker tørsten mest effektivt
  • Kroppen trenger vann for at alle deler av kroppen skal virke bra. 
  • Vann er GRATIS! 
  • Vann gjør at du tåler mer varme. 
  • Vann motvirker hodepine og gjør at du får mindre vondt i hodet. 
  • Vann etter trening er helt nødvendig for at kroppen skal komme seg raskt og bli klar for nye prestasjoner. 
  • Vann er bra for tennene
  • Du får penere hud av drikke vann, du får rett og slett mye sunnere hud. 
  • Vann er en nødvendighet for å tenke klart.
  • Det har INGEN kalorier. 

 

 


01.04.2014  ·  mat og drikke  ·  2 kommentarer

I HEART BERRIES

Har fått enda en solskinnsdag! Hvor herlig er ikke det? Var på jobb til fire i dag og når jeg kom hjem disket jeg opp med bær-dessert! Det beste jeg vet er frukt og bær, skjønner ikke hvordan noe så godt kan være så sunt? Det er jo hundre ganger bedre enn godteri! 

I dag spiste jeg bare bær med vanilje kesam, ikke noe avansert. Utrolig lettvint og raskt, bare å hive sammen litt bær og tilsette litt (eller litt mer) vanilje kesam på siden. 

Jeg er ikke like sunn som jeg fremstår som akkurat nå, sitter å gumler i meg gulrot kake i skrivende stund og den er fantastisk! 26.03.2014  ·  mat og drikke  ·  3 kommentarer

HJEMMELAGET ISTE

 Den var utrolig god, har ikke oppskriften på papir, jeg tilsetter det jeg føler for. Brukte hvertfall svart te, sitron og sukker. 

 

 


25.01.2012  ·  mat og drikke  ·  2 kommentarer
hits