AVHENGIG

Hei søte blogglesere! Jeg har endelig fått tilbake iPhonen min, jeg har jo gått en uke med en gammel Nokia telefon, som kun går ann å sende melding, ringe med og spille Snake. Så det er ganske deilig å kunne bruke mobilen som en data igjen. Etter jeg har fått iPhone har jeg kun brukt dataen min til å blogge nesten. Jeg bruker aldri dataen min lenger. Noen andre?

Jeg har kjøpt noen kjempe fine deksel til mobilen min, på Ebay vel og merke. Det er så billig med mobildeksel på Ebay, det er helt utrolig. Det er jo ikke så god kvalitet på dem, men de er pene så det gjør egentlig ikke så mye. 20.03.2014  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

VICTORIA'S SECRET

Hei! 

På fredag var jeg på stand-up show med Dagfinn Lyngbø, STEREO. Jeg har ikke ord for hvor morsom han er og dyktig! Synge kan han óg! Jeg lurer på om det er noe den mannen IKKE kan gjøre. Jeg lo gjennom hele showet og jeg må ærlig si at jeg var vond i kjeven senere. Haha. Jeg dro sammen med mamma og jeg er ganske sikker på at hun lo høyest av alle i salen. Jeg og mamma har helt lik humor og jeg er glad at jeg dro sammen med henne, det gjorde det bare mer moro. Vi satt helt fremst, på første rad! 

Når jeg var på flyplassen i Riga så stoppet jeg innom Victoria's Secret og kjøpte meg noen kjempe søte rosa toalettvesker. Kjøpte en lip plumper óg, det er jo en slags lip gloss som skal gjøre leppene større. Jeg visste ikke hva den gjorde før jeg prøvde den. Jeg trodde det bare var en vanlig lip gloss, men neida...jeg tok den på meg og begynte å svi på leppene som bare det! Og de ble helt nummen. Er det normalt? 


Her er russekortet som jeg skulle ha. Men nå skal jo jeg ikke være russ, så hva skal jeg gjøre med 600 russekort?


19.03.2014  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

KLØNETE OG UHELDIG

Hei! Vel, som de som følger meg på instagram har sikkert fått med seg så har jeg knust mobilen min. Min knapt tre måneder gamle iPhone 5. Jeg har óg skrevet på bloggen om hav som skjedde med min gamle, vel...den også ble knust. Men da mistet jeg den ned fra trappen hos kjæresten og rett ned på flisegulv. Denne gangen så var det faktisk en parfyme sin skyld. Mobilen min låg helt stille og rolig på benken på badet, i menst Naomi Campbell parfymen min på øverste hylle bestemte seg for å være dust og falle rett ned på skjermen på iPhonen og knuse den i tusen millioner biter (er det et realistisk nummer?). 

Men det går fint da, jeg er vandt med at slike ting skjer med meg hele tiden. Jeg faller, knuser ting, skader meg, er dum, osv.....hele tiden. Hvorfor måtte JEG bli så sykt kønete og uheldig?! 

Jeg dro inn på en av kioskene til NetCom og sendte inn mobilen min til reperasjon. Det viser seg at jeg kommer bare til å få ny, Apple reparere ikke iPhone og bare erstatter de med en ny. Noe som er egentlig ganske greit, jeg får en helt ny til halve prisen. Det som hadde vært enda bedre er at jeg ikke hadde ødelagt denne i det hele tatt, men uhell skjer (litt for mange ganger i mitt tilfelle). 

Akkurat nå bruker jeg en gammel bitteliten Nokia som er som en legokloss. Fikk låne gamle telefonen til broren til kjæresten min. Forhåpentligvis klarer jeg ikke å knuse denne (fingers crossed). 

12.03.2014  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

SØNDAGER

Hei! Søndager er en av de dagene i uken som er faktisk ment for å late seg å ikke gjøre noen ting. Å bare ta seg fri fra verden. Så det er akkurat det jeg gjør i dag. Neste uke så er uken min helt full av jobbing, eneste fridagen jeg har er i morgen. 

I natt så sov jeg absolutt ingenting. Jeg lå faktisk og tenkte på om jeg hadde hvite converse. Jeg klarte faktisk ikke å legge fra meg tanken, det er det rareste jeg har opplevd (ikke egentlig). Jeg gikk gjennom alle bildene på mobilen og facebook for å se om jeg hadde på meg hvite converse i en av bildene, det hadde jeg ikke. Men! Jeg har faktisk et par hvite converse, er ikke sikker på hvor de er, men jeg har dem! Husker ikke å ha kjøpt dem i det hele tatt, eller brukt de. Det er en merkelig følelse. Kanskje det er noen som styrer livet mitt, og gjorde en feil i å la meg kjøpe de skoene, trykte på delete og backspacet minnet mitt? Ja, vi går for den. 
 


09.03.2014  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

SLEEPY HEAD

Heisann! Dagene mine i det siste har bestått av Pretty Little Liars, Photoshop og Flappy Bird....Jeg hater Flappy Bird. Det går ikke ann å komme seg langt og jeg klarer ikke å legge det fra meg! Rekorden min er 16, og andre sin er 50-100....Jeg begynte å se Pretty Little Liars for ca. en måned siden og har nesten sett ferdig alt! Har fire episoder igjen å se og de orker jeg ikke å se. Jeg har gått lei....det er så urealistisk og karakterene irriterer meg sånn! Livet er vel ikke så utrolig vanskelig! Jeg er ikke typen til å se på slike drama serier, men jeg tenkte jeg skulle prøve å se litt av PLL og jeg ble helt hekta....Var noe som skjedde hele tiden, men de drar det litt for langt...synst jeg da. 

Ellers så er jeg fortsatt syk og det ser ikke ut til at jeg blir bedre snart. Tar alle vitaminer som finnes sikkert for å ikke bli syk, som egentlig er lite vits for meg å ta når jeg ikke blir frisk uansett. Klarer ikke å sove noe på natten heller nå, ligger bare å ruller meg. Så det jeg gjør om natten er å spille sudoku, siden det gjør meg trøtt og da er det større sjanse for at jeg sovner. Har jo sikkert blitt verdensmester i sudoku da, spiller på ekspert nivå nå, så ja....det begynner å bli seriøst dette her. Jeg er jo kjempe trøtt om natten, klarer bare ikke å sovne og det er utrolig frustrerende. 
 

 


05.02.2014  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

WITCH WATCH, WATCH WITCH

Heia! Det er en stund siden sist jeg ga denne bloggen en tanke. Jeg har vært utrolig syk og jeg har ikke akkurat prioritert noe annet enn senga. Jeg er såå lei av å være syk nå, har vært syk i et halvt år nå. Det ødelegger for så mye, for skolen, humøret mitt, dans, osvosv. Folk må vel tro jeg jobber på legekontoret så ofte som jeg er der. Legene klarer ikke å finne ut hva som feiler meg og det kan være veldig frustrerende til tider. Hvertfall når jeg er på mitt verste. Var jo på sykehuset i dag for å sjekke ut noen ting, skal få svar om ei uke på prøvene. Kjenner jeg gleder meg til å få svar, er jo så utrolig lei av å være syk og ikke vite hva det er. Blir deilig å finne ut hva det er som feiler meg, slik jeg kan bli bedre. Men men, nok om sykdommer. 

Over til noe litt mer hyggelig, julegaver! Etter turen på sykehuset, dro jeg og kjæresten for å handle litt julegaver. Fikk handlet ferdig alle gavene, til og med til hverandre. Selv om jeg måtte overbevise han om at å ta seg en tur en annen plass var en god idé, slik jeg fikk kjøpt gaven hans. Jeg synes det er så utrolig koselig å handle julegaver, selv om det kan bli stressende når man har mange å kjøpe til og ikke helt vet hva de ønsker seg. Men på en annen side så er det veldig deilig å være ferdig med gavene. 

Jeg kan nå endelig bruke klokken jeg fikk til bursdagen min, den er så pen! Når jeg fikk den så var jo den alt for stor for min lille arm, så den måtte tilpasses. Med min timeplan og mine sykdommer så er det ikke så lett å få til dette. Men endelig, en måned etter jeg fikk klokken fikk jeg tilpasset den til armen min og nå er den fult i bruk. Jeg er jo egentlig ikke så glad i store klokker med masse bling, men dette likte jeg kjempe godt! Ikke for mye av alt. Jeg presterte jo i å miste klokken jeg fikk i sommer, den var perfekt. Så liten og elegant. Jeg hater meg selv for at jeg ikke klare å huske hvor jeg tok den av meg! TYPISK MEG!!!

Og noe litt dumt og kanskje morsomt for noen, dere vet den nye hobbit filmen? Ja, jeg og kjæresten skulle ta oss en tur på nattpremieren på onsdag klokken 00.02. Vi dro på onsdagskvelden og når vi kom til kinoen så var det helt mørkt og dørene var låst. Skjønte ikke hva som var feil, hadde kjøpt kinogodt og var klar for filmen. Men neida, det vi ikke tenkte på at når klokken slår tolv så er det en ny dag, så vi kom en hel dag for sent. Vi hadde betalt for billetten og alt, så det var litt bortkastet penger. Vi var og såg den på søndag istedenfor, den er såååå bra! Men det er så kjipt å måtte vente til fortsettelsen etter du har sett en utrolig bra film. Får se opp igjen Ringenes Herre i ventetiden, selv om det sikkert er et helt år til den tredje hobbit filmen kommer ut....

16.12.2013  ·  min hverdag  ·  5 kommentarer

KJEDSOMHET

Heihei! I skrivende stund sitter jeg på klasserommet og vi er ferdig på skolen og jeg må være her til klokken tre.....to timer til jeg skal på dans. Eller, vi er egentlig ikke ferdig, men vi har ikke lærer og det betyr at vi gjør ingenting uansett. Jeg har jo heller ikke penger som jeg kunne brukt på å spise, istedenfor å kjede meg. Får ikke lønn før fredag, venter i spenning! Er så utrolig blakk, og det siste jeg hadde igjen av min forrige lønn ble brukt på kveldsmat i går, som ble såklart en burger. Skjønner ikke hvorfor folk bestemmer seg for å bli sunne, gå på diett og trene ræva av seg. Det er så mye gøyere å spise burger og være tykk. Ja, du lever kanskje lenger når du spiser sunt og trener, men den ekstra tiden bruker du på treningsstudio, så det er ikke verdt det. Jeg velger å leve lykkelig, med mat og ingen vekter og tredemøller. Neida, jeg beundrer de som faktisk klarer å trene og spise sunt. Det er faktisk utrolig vanskelig, og som dere hører....det er ikke noe jeg har klart å oppnå. 

Anyhow, jeg kjeder meg. 

13.11.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

SYTESYTESYTE

Hei! Jeg har så mye jeg vil blogge om for tiden, har mange innlegg på lur, så følg med! Jeg har tenkt på å skrive et innlegg om hvordan jeg pleier huden min, eller hvordan jeg sminker meg, noe sånt hvertfall. Jeg har ikke så mye tid til blogging egentlig, jeg jobber jo og danser etter skolen. Så jeg har i grunnen èn fridag og det er på søndag. Får se hvordan dette går i lengden, jeg er ikke så sikker på at jeg klarer å balansere alt dette. 

Jeg har jo vært syk mye i det siste, nå begynner det å gå over. Jeg hadde både kyssesyken og luftveisinfeksjon, så det gjorde at jeg ble en smule dårlig. Men heldigvis er det over nå (håper jeg). Er så utrolig kjipt å være syk, går glipp av utrolig mye skole og aktiviteter. 

Forresten, dere vet de barberbladene alle snakker om og sier er så utrolig bra? Vel, jeg bestilte noen og stolte så godt på de at jeg tok vekk holderen til den gamle barberhøvelen min på badet. Så gledde jeg meg til å prøve dem, og gjett hva? De sugde. Jeg er ganske sikker på at Dorco Shai er den verste barberhøvelen jeg har prøvd. Ble utrolig skuffet, hvertfall etter å ha hørt så mye godt om dem på andre blogger osv. Derfor har jeg trust issues.......!! Jeg glemte jo såklart å avbestille de etter å ha fått prøvepakken, så jeg fikk 8 nye barberblader. Hva skal jeg med de da? Noen som vil ha? Heldigvis hadde jeg karameller å trøste meg med etter den store smellen. En venninne av meg solgte slike for klassen sin og jeg måtte kapre med meg noen! Elsker virkelig slike karameller, Lillebrors og Lillesøsters hekseblanding. Jeg vil forresten introdusere dere for mine nye bestevenner! Ba-dum-tsssss........


 


06.11.2013  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

4 NOVEMBER

Hei! I går hadde jeg faktisk bursdag, ble hele 18 år! Endelig er jeg myndig! Jeg hadde en helt fantastisk dag, den kunne faktisk ikke vært bedre. Kjæresten møtte meg på skolen med roser, vi dro hjem og spiste hummer med familien. Hummeren var faktisk mamma sin bursdagsgave, men hun delte med oss. Senere ble jeg overøst med gaver, kake og kos. Jeg fikk endelig kamerastativ og fjernkontroll, har ønsket meg det i ørten år. Jeg har jo egentlig visst at jeg skulle få det med Audun, siden jeg har gått rundt og sagt det til han hele tiden. Han ga meg òg verdens fineste klokke og vin, det er synd at jeg ikke kan bruke klokken med det samme. Den er litt stor, så jeg må få den fikset. Gleder meg sann til å bruke den! Først kom han inn med kaken og en gave, så trodde jeg det var alt og var kjempe glad. Så plutselig henter han en til, og en til. Jeg har seriøst verdensbeste kjæreste, er så utrolig heldig for å ha ham i livet mitt. Han vet virkelig hvordan å få jenta si til føle seg som en prinsesse på dagen sin. Fikk også to rosebuketter med brødrene mine, de er så søte! Avsluttet kvelden med å dra på restaurant for å spise. Var litt klisjete innlegg, men jeg vil bare dele gleden min! 

Tusen takk for alle som var med på å gjøre dagen min så spesiell ♥ Elsker dere alle!  


05.11.2013  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

SMALL WORLD

I går gikk jeg gjennom sentrum til buss stasjonen og såg noen jenter som va skikkelig kledd, med skjørt ikke kortere enn til knærne osv. Så slo en tanke meg ''dette minner meg om kirken i Utah''. Jeg måtte selvfølgelig se på dem, og da såg jeg de hadde noen skilt på genseren der det sto ''Søster Aasen'' og da skjønte jeg med en gang de va mormon misjonære. Så jeg måtte bare gå og si hei! Fortalte dem at jeg bodde i Utah og at jeg vet alt om dem og alt der, og det viste seg at hun ene jenta var fra Logan, som er like ved der jeg bodde i USA. Så utrolig kult! Hun hadde til og med hørt om meg når hun va hjemme i Amerika. Jeg ble så glad av å snakke med dem. Følte meg nesten litt hjemme, så rart som det høres ut. Vi skal hvertfall møtes på torsdag, det blir så sykt kult å snakke med noen der fra. Gleder meg! Broren av en venn av meg er jo også i Norge og skulle bli flyttet til Ålesund, så kanskje jeg møter han òg en dag! Det er helt utrolig av jeg i Norge møter på noen fra samme plass som jeg var i i USA, jeg blir så glad av sånt. Ble så glad av å snakke med dem, måtte selvfølgelig kontakte vertsmoren min med en gang å fortelle henne det. Før jeg dro så sa hun til meg at jeg kom til å møte mormoner hele tiden, men nå kom jeg til å legge merke til dem ''mormons are everywhere'' sa hun. Tenk hvor liten verden egentlig er, selv om den virker uendelig stor noen ganger. 

Ellers så klarte jeg å miste lommeboken min på bussen.....ble ikke så glad for det da. Jeg gikk av bussen og tenkte med en gang ''søren.......'', det var såklart for sent da. Så jeg ringte til nettbuss og sa jeg glemte lommeboken på bussen og da sa de at de skulle sende den med en buss fra byen og jeg skulle stå utenfor huset mitt og stoppe bussen for å få den, når bussen kom hadde bussjåføren ikke peiling på hva jeg snakker om og hadde ikke fått beskjed om noen ting. Prøvde å ringe nettbuss igjen, denne gangen var det stengt. Så foreldrene mine kjørte til nettbuss, ikke noe hell der heller. Senere ringte en bussjåfør til mamma og lurte på om Karolina var datteren hennes og at han hadde lommeboken min. Endelig fikk jeg lommeboken. Så mye styr. Jeg burde kanskje huske på at jeg har med meg ting ombord på bussen og ta alt med meg igjen. Uff...jeg er den største kløna i verden. 

Og her er noen bilder som ikke har noen ting med dette innlegget å gjøre. 
25.09.2013  ·  min hverdag  ·  Ingen kommentarer

HELGEN ER OVER IGJEN

Hallo godtfolk! Føler at søndag har blitt min blogg-dag, blogger nesten kun på søndager når jeg har absolutt ingenting å gjøre. Jeg har vært flink husmor og vasket og ryddet første etasjen. Det føles så mye bedre nå når det er rent, det eneste som mangler er å vaske akvariet, men jeg må vente på at kjæresten blir ferdig på jobb slik han kan gjøre det. Jeg vet ikke hvordan man gjør det, har aldri vasket et akvariet før eller hatt et for den del. Baby fiskene har begynt å bli store nå forresten, og det er syv av dem! Helt utrolig at de har overlevd i blomstervasen som vi har brukt til et yngelakvarium, og når jeg glemmer å mate de.... Jeg vet hvertfall at jeg ikke er noe mamma-materiale ennå. 

Fredag var jeg og min gode venninne Hanne på noe ''modell for en dag'' opplegg. Først når vi kom dit ble vi sminket og stæsjet opp, så etter det måtte vi vente litt før vi fikk bli tatt bilde av. Fotografen fortalte oss akkurat hva vi skulle gjøre foran kamera, absolutt alt...og noe var veldig merkelig. Men det var ganske kjekt osv. da, ikke at jeg hadde gjort noe sånt igjen. 

Lørdag var jeg på jobb fra ti til halv syv, så dro jeg hjem for å dusje og skifte før jeg dro på en bursdagsfest for en venninne som hadde bursdag. Senere dro jeg og Audun med en kompis av han til Kebabhouse for å kjøpe kebab. Jeg synst jeg var flink og klarte å motstå fristelsen til å ikke kjøpe meg en kebab, selv om det fristet veldig veldig mye! Kebab er nesten favorittretten min, ELSKER kebab! Når jeg skulle hjem fra USA så ba jeg Audun om å ta med kebab til meg på flyplassen. Det ble ikke noe av uheldigvis, siden mamma laget middag til oss. Men det var kylling til middag og jeg elsker mamma-kylling òg. Nok om det! 

Fikk en gave av Hanne på fredag som hun kjøpte i sommerferien, har ikke hatt tid til å henge med henne før nå. Det må vi gjøre noe med! Anyhow, jeg fikk en parfyme fra Victoria's Secret som lukter himmelsk! Tusen takk ♥ 

Forresten, angående iOS 7, jeg har klart å venne meg til det nå. Liker det faktisk ganske godt. Noen andre?22.09.2013  ·  min hverdag  ·  4 kommentarer

LENGE SIDEN SIST

Heia! Nå er det en stund siden jeg har satt meg inn i å skrive et innlegg på denne bloggen her. Har vært syk hele uka og ikke vært opp til å finne på noe til sprell. Men nå er jeg oppegående igjen, tilbake på skolen òg. Har mest sannsynlig hatt et virus eller noe sånt, har følt meg som dritt. Er så ofte syk for tiden, kanskje en tur på legen hadde vært lurt? 

Anyhow, oppdaterte iPhonen i dag tidlig til iOS 7. Jeg har aldri følt meg så inkompetent og forvirret før. Føler meg som en gammel dame som aldri har blitt utsatt for teknologi. Skjønner absolutt ingenting, det er som en ny mobil. Angrer veldig mye på at jeg oppdaterte mobilen. Blæ. Forhåpentligvis blir jeg vandt med det snart. 

Ellers så har jeg det fint, filosoferer over livet og finner ut hva slags superkrefter kommer til å redde menneskeheten og slikt, det vanlige. Er veldig glad for tiden, føler jeg må smile hele tiden bredt til alle som kommer meg i møte og slå dem i fleisen med gladheten min. 

19.09.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

TUMBLR ADDICT

Hei og hallo! Dagen i dag har vært så sykt sen, den slutter aldri... Dagen startet med en tur til tannlegen (jippii!!), jeg hadde heldigvis ingen hull (dobbejippii!!) . Det var helt grusomt når hun holdt på å grave rundt i munnen min når jeg har et svært sår på tunga som svir så innmari! Jeg er en av dem som synst jeg selv smaker så godt at jeg har nødt å prøve av og til og biter meg selv på tunga. Håper der skjønner jeg er ironisk, av og til er ironien min så avansert at folk tror det er sant. Men så skjønner jo jeg aldri ironi selv heller da og hvertfall hvis en person jeg ikke kjenner så godt er ironisk om at de liker noe. Eksempel: ''Jeg elsker å ha gjørme over hele kroppen min jeg'' Jeg: ''Ååå, så fint! Sikkert bra for huden.''. Dette var faktisk en ekte samtale. 

Så var det skole, alt jeg gjorde på skolen i dag var å sitte på tumblr. Fysøren, så hekta jeg er! Følg meg! fuzzyhappiness.tumblr.comEr det noen andre som bare ikke klarer å komme seg vekk fra tumblr når de først har begynt å bla i gjennom? Jeg klarer det hvertfall ikke, blir så inspirert og misunnelig på alle som er så rike og har råd til så utrolig fine hus, klær, smykker og ja, you name it. Jeg er blakk jeg. Vel, ikke helt blakk...jeg har en femtiøring i lommeboken da. Den blir sikkert verdt en del noe om noen hundre år. Får lønning snart da, heldigvis! 

Etter skolen dro jeg opp på balletskolen, danset og tok bussen hjem igjen. Når jeg kom hjem så fikk jeg poteter til middag. Vet dere hva? Det var verdens beste poteter, jeg tror det må være de beste potetene jeg har smakt! Slukte alt på en gang jeg. 

Hvertfall.....nå orker jeg ikke å skrive mer tull.Sitter her og prøver å gjøre lekser, men tumblr bare drar meg tilbake i skjermen. Jeg er sliten og trøtt, det kan dere sikkert se på innlegget òg. Blæ, over og ut.

10.09.2013  ·  min hverdag  ·  Ingen kommentarer

SYK....

Som overskriften sier så har jeg blitt syk, og hvor teit er det ikke å være syk i helga? Hvertfall når det er så fint vær som det har vært i dag og i går! Det er kjipt det skal jeg si deg. Jeg var jo på jobb på lørdag og jeg var så sykt dårlig hele tiden jeg var der så jeg måtte bare dra hjem til slutt, tenkte det skulle gå over...det gjorde det altså ikke. Bra jeg dro hjem når jeg dro hjem, for når jeg kom hjem ble jeg bare verre og holdt på å brenne opp i feber. Å fryse og skjelve når det er over 20 grader ute er ikke så utrolig gøy. Hater influensa.... Men nok om det. 

Jeg har jo bare vært liggende i senga hele tiden og levd på appelsinjuice og Doctor Who, jeg er nesten ferdig med alle sesongene og neste kommer ut i november, det er alt for lenge å vente. Pluss, da er det en ny doctor òg, som jeg ikke helt vet om jeg liker. Men jeg likte jo ikke så godt Matt Smith når han ble doctor heller, nå blir jeg nesten trist for at han skal ut. Det er helt sikkert ingen som forstår hva i alle dage jeg snakker om...derfor må alle se Doctor Who! Det er sååå bra!! Nei gud...hør på meg, jeg er jo avhengig! Hatet jo Doctor Who første gang jeg så det. Men jeg har faktisk lest litt og hørt på musikk menst jeg har vært syk òg, så jeg har ikke baare sett på Doctor Who. 

I morgen er det mandag igjen og nå har mandag blitt enda verre siden skolen har slått inn for fullt. Har full dag i morgen, tenkte jeg sluttet tidlig i morgen jeg...men neida. Jeg begynner sent på tirsdag da, det er deilig, da får jeg sove litt lenger. 

25.08.2013  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

FØRSTE SKOLEDAG UNNAGJORT

Hei! Jeg har ikke gått en hel dag på skolen engang og jeg er allerede lei...Det er koselig å se gamleklassen igjen da, og lærere. I dag måtte vi møte om klokken 10 og gikk gjennom timeplan, frihelger, programfag, lærere osvosv. Fikk bøker også, så fikk vi gå halv 12 så det var ikke den lengste skoledagen jeg har hatt. Dette året skal jeg virkelig stå på og være verdens største nerd. Får se om jeg klarer det da!lacitaded

Programfagene jeg skal ha tror jeg blir sosialkunnskap, samfunnsfaglig engelsk og eventuelt psykologi eller markedsføring og ledelse, får se hvilken av de to jeg kan få lov til å ta eller om det er plass til meg i klassen. 

Jeg og Audun tok oss en liten shoppingrunde etter skolen, vi skulle egentlig bare kjøpe noen fisker men det ble til at vi gikk rundt hele Moa for å lete etter sko og jeg måtte jo såklart kike innom alle butikken jeg såg på min vei.. Vi kjøpte 2 pansermalle (albino pansermalle faktisk, ser ut som døden selv), 2 scalare og 3 khuli ål og noen planter. Vi kjøpte egentlig 2 khuli åler, men vi fikk med 3, hihihi! 

Har en venn i USA som var utsatt for en helt syk motorsykkel ulykke, det var en bil som kom foran han og han ble slengt av sykkelen til andre siden av veien til motgående trafikk og ble kjørt på der igjen. Han rullet ribbeina, flerret opp levra og kollapset lungene. Jeg er helt sjokket! Må bare be til Gud om at han bli bedre og klarer seg gjennom dette. 

Kjøpte meg denne toppen i dag på Bik Bok, og den jeg har under toppen. Jeg trenger virkelig noe slikt man kan ha under lave topper, slik at ikke hele brystet mitt viser. Alle topper blir så sykt langt nede på meg, så jeg må bruke singletter hele tiden. Men jeg fant denne bh lignende greia som jeg synst var helt perfekt. Passer ikke til alt, men noe får jeg nå brukt mer pågrunn av denne redderen. 
Fornøyd gutt med nye Nike sko. 


19.08.2013  ·  min hverdag  ·  Ingen kommentarer

SLITENOGTRØTT.COM

Hei! Selv om jeg absolutt ikke har en ting å blogge om for øyeblikket, jeg kan hverken legge ut outfits eller om ting jeg gjør for jeg går nesten bare i slappeklær og gjør ingenting. De mest brukte klærne mine for øyeblikket er Joker t-sjorta og morgenkåpen som jeg har på meg akkurat nå i skrivende stund. Den er så utrolig god og deilig. Har sann ca. 4 morgenkåper, kanskje flere om jeg leter...er så sykt glad i tykke, varme og deilige plagg. 

Føler meg syk i dag, har vært kvalm og slapp i hele dag. Det er et virus som har gått rundt i det siste, så jeg håper jeg ikke får det! Er sikkert bare sliten for jeg ikke får sove om nettene, det er veldig lenge siden jeg fikk sovet godt om nattet. Jeg driver å våkner 100 ganger om natten for ingen grunn og det er sååå irriterende! Når jeg hadde jetlag etter jeg kom hjem fra USA så ga mamma meg sovetabletter slik jeg skulle klare å sovne om natten, og jeg visste ikke at man må ligge helt stille etter man har tatt den så jeg satt å surfet på internett jeg. Plutselig begynte bildene å komme ut av datamaskinen og jeg så monstere og aliens osvosv... Ringte kjæresten hulkendes og sa at ett monster hadde stukket av fra buret og alt slags ting. Til slutt ringte jeg mamma og og hun kom ned og måtte ligge med meg for at jeg skulle få roet meg ned. Uff, verste natta i hele mitt liv...var så utrolig skummelt! Kunne aldri blitt narkoman, tenk å drive å hallusinere slik da?! Det er jo feil å si da, siden man blir avhengig. Men den saken kommer jeg inn på en annen gang eller aldri. 

Har fått dilla på lange sokker, liker de så godt! Er så behagelig å bare trasse rundt med sokkene helt opp til knærne, sikkert kun jeg som synst det. Høres sikkert merkelig ut, men for meg er det normalt. 

13.08.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

LIFE

Hey peeps! Nå er det snart skolestart og jeg har mistet et helt år med skole så jeg gruer meg ekstra mye til siste året på videregående. Tenk om jeg ikke kan noen ting og USA har gjort meg dum som et brød? Neida, håper ikke det. Det er ikke så gale, jeg liker bare ikke skole generelt. Men hvem gjør? 

En ting som plager meg veldig mye er regnet her...HVOR KOMMER ALT DET JÆVLA REGNET FRA???  Det regner jo hver bidige dag, er så sykt lei av det. Vil bo en plass der det aldri regner og er bare sol hele tiden! En ørken kanskje? 

Jeg har forresten kommet over noe sykt bra låter. WIldfire av John Mayer er min favoritt akkurat nå og jeg klarer ikke å slutte å lytte til den. John Mayer er kanskje min all time favorite, han har en så sykt beroligende stemme.Red hands av Walk Off the Earth og er utrolig bra! Jeg er en person som hører på absolutt alt! Det kommer bare ann på humøret mitt, en dag kan jeg høre på skikkelig sukkersøt musikk en annen dag kan jeg høre på heavy metal. Det blir vel ikke så mye av heavy metal da, det er jeg ikke så stor fan av. Etter at jeg var i USA så har jeg begynt å høre på så sykt mye country, og jeg elsker det! Hunter Hayes ♥

Nå ble det litt av hvert, jeg må ta å hoppe i sengs nå, jobb i morgen. Det er så greit å jobbe så nært huset mitt, elsker det! 

12.08.2013  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

DAYDREAMING

Hey supertjejer! Nå har jeg akkurat kommet inn døren, gikk på en veldig koslig og lang tur. Nå sitter jeg i godsengen og filosoferer over livet.  Nei, det gjør jeg ikke... Alt jeg sitter å tenker på er sjokolade, dagen lang...og natten. Dere skjønner, jeg har visst blitt allergisk mot det. Så nå kan jeg ikke spise det pga. bivirkningene kan bli verre osv. Jeg har flere tonn med lekser og prøver og ingen sjokolade å trøste meg med! Livet er urettferdig. 

 

Ellers har jeg ikke gjort noe spennende på veldig lenge, sitter bare inne å feiter meg opp på druer, muffins og potetgull. Jeg vil reise, oppleve nye ting og steder! Spise pizza i Italia, bade i det krystallklare vannet i Maldivene, gå på safari i Afrika, det er så mye jeg vil gjøre! Jeg vil fylle opp kameraet med minner. Men jeg må nok sette vekk de små drømmene mine, og fokusere på den største, nemlig utvekslingsåret mitt i USA. Det er ca. bare 4 måneder igjen til jeg er i Utah, Tremonton.  Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye at jeg snart sprekker! 

 

Vertsfamilien min ville at jeg skulle blogge mer, slik at de kunne se bilder og sånt. Så nå skal jeg prøve å blogge mer, hvertfall en gang i uka. 

 

 

Adriana ville forresten at jeg skulle blogge om henne. Adriana er bestevenninnen min, hun er kjempe snill og grei. Hun lyser opp hverdagen min med sin crazy latter og ''smartheten'' sin. Håper du vet at jeg er kjempe glad i deg Adriana, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Dette ble litt klisje-aktig, men man må ha litt av det og. Hun har forresten en blogg >link< . 

  

Har du en supergod venninne? Tell me!

 


27.03.2012  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

GULLUNGER

Hey there babes! Jeg er på skolen og vi har akkurat hatt fritime. Jeg og min kjære venninne Rebekka var på Spar å kjøpte salat , bananer, kaffe og osteflutes. Macdonalds eller Bigbite er ikke et valg lenger, jeg skal bli sunn osv.  Jeg tviler egentlig på at jeg klarer å bli ''sunn'', jeg er alt for glad i karbohydrater og kalorier. 

 

Idag slutter vi klokke 14.00, men bussen min går 15.15, så jeg må vente i over en time på bussen... Busstilbudene her ute er latterlig dårlige. Så jeg kommer til å sitte på klasserommet å være taper og sånt. 

 

Tok forresten vaksine idag mot VANNKOPPER, en av de mest latterlige vaksinene jeg har hørt om! 

 

Jeg har så mange idèer om hva jeg kan blogge om, jeg har lyst å spy regnbuer! 

 


 

Vi er så utrolig søte, pene, vakre osv. 

 


12.01.2012  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

WHOOP WHOOP

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har ikke en dritt å gjøre, eller gidder ikke å gjøre noe rettere sagt. 2 timer med matte er det verste jeg vet, så ufattelig kjedelig. 

 

Min kjære (dumme) macbook er ikke i bruk akkurat nå, fordi laderen funker ikke. Så jeg har ikke mulighet til å legge ut skikkelige bilder, pga. jeg har ikke photoshop på skolepc-en. Men jeg har jo en haug med bilder som jeg ikke har fått brukt noen sted, så jeg for se hva jeg gjør.

 
Slenger med en supersøt sang. We the Kings - Say You Like Me 11.01.2012  ·  min hverdag  ·  Ingen kommentarer

PARANORMAL ACTIVY OG MIN LIVSHISTORIE

Hei folkens! Jeg har vært alene hjemme i 10 dager nå og imorgen kommer folka tillbake fra ferie og jeg gleder meg faktisk! Det har vært for stille her i huset, det er ingen som skriker, kaster ting omkring seg, kjefter på meg fordi jeg ikke har ryddet rommet (for nå er det faktisk latterlig rotete der inne) og det er ingen som maser på meg om å leke med biler og tog. Men en ting jeg kommer til å savne er å lage det jeg vil til middag (jeg har to lillebrødre som ikke spiser noen ting, bortsett fra pizza og pølse).  Men så har jeg ikke akkurat vært alene i 10 dager, jeg har hatt folk som overnattet nesten hver eneste natt fordi jeg ikke vil sove alene. 

 

Igår var jeg på kino og såg paranormal activity 3! Jeg kan beskrive filmen med et ord: GRUSOM! Jeg holdt på å dø bare av første og andre filmen. Slike filmer skader meg for livet, man blir jo skadet for livet hvis man bare ser på skrekkfllm sammen med meg. Jeg er sikkert sykt irriterende å se film sammens med, jeg lever meg skikkelig inn i filmer og snakker til personene i filmen (heh).    Har du sett Paranormal Activity 3?

 

Jeg har også gjort ferdig søknaden til utvekslingåret og alle papirene har blitt godkjent, så nå venter jeg bare på vertsffamilie. Gleder meg!

 

Det ble en del tekst, men det bryr jeg meg ikke om og fortsetter å skrive hele livshistorien min! Neida, skal gi meg nå. Jeg har forresten bursdag om 8 dager og jeg forventer at hver eneste sjel husker det! 

 

Speilrefleksen har ikke blitt brukt på ca. en måned nå, så jeg har ingen interressante bilder å vise.


26.10.2011  ·  min hverdag  ·  3 kommentarer

SKOLE, DANS OG ANNET TULLBALL

Hei! Herregud, vi har prøve imorgen og jeg kan ikke noe, jeg har lest gjennom kapittelet ca. 10 ganger, men kan fortsatt ingenting. Geografi, jeg er jo egentlig flink i det, platedrift, vulkaner, jordskjelv osv. Jeg burde skjerpe meg, jeg tror jeg fortsatt har sommerferie i hodet mitt. Jeg lengter etter sol, ferie, varme og dager uten bekymringer. Noen som vet om en effektiv måte å lese til prøve på?

 

Jeg har forresten begynt på igjen med dans, hiphop/street. Jeg brukte å danse hele tiden når jeg var mindre, jeg var med i en gruppe, vi vant en eller annen pris, husker ikke...jeg var sann ca. 6-7 år da. Også når jeg flyttet til Norge begynte jeg å danse litt hip hop, mamma hadde lagt store planer for meg. Hvis jeg trente hver dag i 6 år, så kunne jeg melde meg på dansefeber når jeg var 16. Men så er jeg dritdårlig da, så det blir det ikke noe av + det programmet vises ikke lenger på tv. 

 

Grunnen til at jeg sluttet i den dansegruppa, er ganske så komisk. Vel, jeg snublet i et teppe og skjærte meg på tåa. Jeg trodde at det var et tegn på at jeg skulle slutte å danse, vel jeg var 6 år, såå. Danser du?

 

Jeg og Ruth Anna, skal kanskje ta oss en tur til Stavanger i høstferien! Jeg er så dødslei av å sitte hjemme hele tiden.  Skal du noe spesielt i høstferien?

 


 
Jeg er hun i midten i rosa.

 

 

Noen ganger lurer jeg på om jeg vil dere skal tro jeg er stygg.

 

-karolina


 

 

 

 

 


25.09.2011  ·  min hverdag  ·  7 kommentarer

23 AUGUST

Hei! Blæ, jeg er så lat idag.. jeg er et vandrende vrak. Idag så var jeg så sulten og gledde meg til å komme hjem å spise noe skikkelig godt, hadde forberedt meg på å lage taco, spaghetti bolognese, lasagne eller noe annet godt, så kommer jeg hjem og gidder ikke å lage noe annet enn nudler og skive med skinke. Lenge leve latskapen, sier jeg bare. Jeg får vann i munnen bare av å tenke på all god mat akkurat nå, men gidder jeg å lage? Nei. Til vanlig så hadde jeg gått ned til butikken, kjøpt mye rart og laget 3456,12 retter bare for meg selv. Jeg er så saklig idag, at det er nesten kriminelt.
                                                                           
Såg forresten filmen Arthur igår. Fy flate, den var morsom, men så har jo jeg ekstremt dårlig humor da. Det er sann at jeg kan sitte for meg selv og sitte å le av bilder på artige.no.  Men tilbake til filmen, den var litt trist på slutten, også får dere finne ut hvorfor selv. 
            
Jeg elsker Russell Brand, han er så morsom og min favoritt skuespiller uten tvil.
                         

 
                  
Kjøpte meg også noen øredobber i byen idag, de er så fine!
                

 
                      
øredobber ''birdie'' fra cubus
                  
Har du sett Arthur?


23.08.2011  ·  min hverdag  ·  4 kommentarer

FØRSTE SKOLEDAG

Hei! Nå er ferien over, og skolen har begynt på igjen. Jeg går studiespesialisering, og begynte idag klokken 10. Jeg tok en litt senere buss enn de andre, så jeg hadde 5 minutter til å finne frem til skolen, men takk til Sunniva som forklarte meg veien. Jeg kom i en helt grei klasse, der jeg kjenner noen fra før av, så det er ikke noe problem. Lærerene virker helt greie, så dette tror jeg blir et bra skoleår. 

 

Senere skal jeg være frivillig på Jugendfestivalen, jeg skulle egentlig stå i matteltet, men så viste det seg at det ikke skulle være noe mattelt på torsdagen, så da ble jeg trivselsvakt istedenfor. Så får jeg komme inn gratis på festivalen på fredagen. 

 

Skal du på jugendfestivalen (hvis du bor i ålesund, eller i nærheten) ?


18.08.2011  ·  min hverdag  ·  2 kommentarer

I DET SISTE

Hei! Siden jeg ikke har blogget på en stund nå, så tenkte jeg at jeg skulle oppdatere bloggen litt. 

 

Jeg er nå ferdig med grunnskolen, og skal snart begynne på studiespesialisering, har ikke fått vite hvilken skole jeg kommer inn på ennå, men det får jeg vite om ca. 2-3 dager. Det var noen som lurte på hva slags linje jeg skal gå, jeg skal gå studiespesialisering (hvertfall det jeg vil gå,men det kommer ann på om jeg kommer inn). Såå har jeg blitt godkjent som utvekslingsstudent og betalt den første delbetalingen, så da er det helt sikkert at jeg kommer til å gå et år skole i USA i 2012/2013. Og på mandag skal jeg til litauen for å besøke slekten, jeg skal være der til 15 august. 

 

UPDATE! Fikk vite idag hva slags skole jeg kom innpå, jeg kom inn på førstevalget! Studiespesialisering på latinskolen it is!

 Hva har du gjort i det siste?

 

-karolina

 

 

 

 


05.07.2011  ·  min hverdag  ·  8 kommentarer

FINAL EXAM

Hei! Ja, nå har jeg kun en eksamen igjen! Det er så deilig å tenke på at snart er jeg ferdig med grunnskolen, under 2 uker til det er sommerferie og på onsdag skal klassen min til Gøteborg! Gleder meg så sykt! 

 

Eh, ja. Eksamen.. Jeg og en venninne kom opp i muntlig eksamen i naturfag, temaet sex. Jeg ble så lettet, jeg er så glad at jeg slipper alle molekylene, atomene, osv. 

 

Jeg var på skype i sted og snakket med en venn, og gjett hva som dukket opp i mailen min ? - nemlig dette bildet. Haha, bra at folk venter på det perfekte tidspunktet og printscreener meg. Trodde jeg skulle le meg ihjel! Jeg skulle vise hvor masse jeg hadde gjort og kaka kunne jeg ikke legge fra meg, så den havnet i munnen.

 

Jeg er normal, bare så dere vet det. 

 

Hva kom du opp i eksamen?

 

-karolina

 


08.06.2011  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

YEY!

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, der jeg gikk som et vandrende sovemonster. Tror virkelig jeg burde få i meg litt søvn snart. 

 

Idag så var det norsk eksamen i sidemål (sakpreget) , gikk rett i dass spørr du meg. Igår gikk det bedre, da hadde vi skjønnlitterær tekst, det er ikke så gale. Nå er jeg hvertfall ferdig med skriftlig eksamen, da er det bare muntlig igjen. 

 

Intervjuet med EF igår gikk kjempe bra, eller det var litt kleint å snakke engelsk, følte jeg svarte helt feil på det hun spurte meg om. Hun sa hvertfall det gikk bra, så får håpe på jeg blir godkjent! Jeg gleder meg bare mer og mer! 

 

Kjøpte meg forresten lader til macen isted, nå kan jeg bruke min egen data igjen! 

 

Jaja, rare innlegg må jo man også ha! 

 

-karolina


25.05.2011  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

HARDT LIV

Hei folkens! Idag har vi hatt forberedingsdag til eksamen som er imorgen, vi har norsk eksamen. Jeg som mange andre kastet bort tiden og øvde ikke noe særlig, noe som jeg nå angrer på. Jeg skjønner jo egentlig ikke en dritt.. 

 

Ja.. Nå er det dataproblemer igjen. Laderen min til macen er ødelagt, så nå har jeg sånn 3 timer igjen. Skal kjøpe meg ny imorgen, men det er jo så dyrt for en lader. 700 KRONER! For noen er dette sikkert  billig, men jeg tjener tross alt kun 1000 kr i måneden og jeg skylder foreldrene mine allerede 2000 kr. Hardt liv.

 

Imorgen skal jeg på intervju med EF, angående utveksling.. Grugleder meg! Håper på USA til høsten i 2012/13.  Wish me luck!

 


 

Noen andre som har slike problemer?

 

-karolina23.05.2011  ·  min hverdag  ·  4 kommentarer

LØPER NED TIL STRANDA MED SOLKREM I HANDA

Heihei, alle sammen! . Idag er det utrolig fint vær, ikke en eneste sky på himmelen og sool! Så jeg fant fram mangoen (jeg elsker mango!!), gikk ut i hagen og koste meg med mine yndlings låter ute i solen. 

 

Forresten, tenker på å ha en konkurranse med en skikkelig premie. Noen ideer om hva slags konkurranse det burde være? Off, jeg og de konkurransene, klare jo aldri å fullføre de. 

 

Denne sangen her gikk vi og sang på i hele 2010, den får hvertfall meg i sommer humør! Rolffa feat Gm, Buffon og Pete - Toppløs

 Imorgen har vi prøve eksamen så jeg må lære meg alt dette utenat til imorgen.. og dette er ikke alt heller! Dette spolerte den fine dagen!

 

Er det fint vær der du bor?

 

-karolina


09.05.2011  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

SORG OG GLEDER

Hei! For noen dager siden ble macen min litt ustabil, den ville ikke skru seg på, så jeg bestemte meg for sende den inn til reperasjon. Da fikk jeg vite at når jeg fikk den tilbake kom alt som var på datan til å bli slettet! Faen. Alle bildene mine kommer til å forsvinne! Her om dagen tok jeg mange bilder som jeg ble kjempe fornøgd med, så får ingen se de.. 

 

Nok syting, på tirsdag stikker jeg til London. Jeg har allerede begynt å pakke å styre.  Gleder meg! Forresten, det blir ingen blogging i London, siden jeg ikke har data nå.  Skal du til London eller har du vært i London før? Noen steder jeg burde besøke? 

  16.04.2011  ·  min hverdag  ·  10 kommentarer

Tullball

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Kornelia, vi har jobbet med det vi skal gjøre på UKM og fortsatt er det ikke mange som har meldt seg på konkurransen min! Det er litt vanskelig og vi (jeg) gir opp ganske så lett.

Idag forsov jeg meg noe heftig, mamma vekket meg klokken 9 (ikke at det er uvanlig) og det føltes ut som at jeg hadde sovet i kun 1 time, jeg var utrolig trøtt. Jeg forsover meg ganske ofte, men jeg har aldri vært så trøtt som jeg var idag. bruker du å forsove deg?

Jeg har absolutt ingen inspirasjon, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om i det hele tatt. Vanligvis så bruker jeg å ikke gidde å blogge når jeg møter motgang, men jeg skal prøve være flink blogger og prøve å blogge uansett.  har du en idé om hva jeg kan blogge om?

I mangel på bilder, slenger jeg med det nyeste bildet av meg. Uff og uff!


13.01.2011  ·  min hverdag  ·  5 kommentarer

flaskeinnsamling og gammel spm-runde

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra flaskeinnsamling for klassen. Vi samler inn panteflasker for å tjene penger til klassetur. Jeg og en venninne gikk sammen og tjente nesten 2000 og det var ikke så så stort område vi skulle samle flasker fra.
Jeg stinker øl,brus,vin ,you name it! Føttene verker og jeg kjenner jeg er sliten, så dette kan bli et litt rart innlegg. Dere skulle sett hvordan butikken såg ut, det var øl overalt og det stinket! Jaja, nå får hvertfall de ansatte noe å gjøre.

For noen måneder eller nærmere et år siden hadde jeg spørsmålsrunde som jeg hadde glømt helt av. Den har jeg tenkt å ta snart. Så dere kan bare spørre meg om noe på dette innlegget her, viss dere vil da. Da svarer jeg om noen dager, kanskje på video.

Dusjen venter, bloggest!karolina


06.01.2011  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

mandag 29 november

Hei! Nå har jeg nesten akkuart kommet hjem fra jobb, og siden jeg har bilder fra mandagen så tenkte jeg at jeg kunne blogge om mandagen!

Jeg og Adriana ble invitert på middag med Kornelia (hun skal bli kokk). Hun serverte biff og kjempegode poteter som Adriana synes såg ut som biller (?). Men det var utroolig godt og neste gang er det min tur å lage middag, har du noen ideer om hva jeg kan lage? Kornelia er flink!

Etter at vi hadde spist så skulle Kornelia på fotball trening så jeg og Adriana tok bussen til Demma og sto på skøyte! har du stått på skøyte i år ?

Visst du ser etter så ser du at jeg har heftig latterkrampe på dette bildet, pga. fotografen.Nå følte jeg at dette ble et litt rart innlegg, men la gå!

karolina

 


01.12.2010  ·  min hverdag  ·  5 kommentarer

sove bort dagen er ikke lurt

Hei hallo! Nå har nesten akkurat stått opp, jeg gikk og skulle ta en liten lur når jeg kom hjem, da var klokken 15. Jeg har sovet bort hele dagen! Gjett hvem som kommer til å få sove i natt? har du sovet bort dagen noen gang?

Haha, idag så ringte Kornelia, og jeg har jo fått ny mobil så jeg visste ikke hvordan jeg skulle svare! Jeg brukte sikkert 5 minutter på å finne ut hvordan jeg skulle svare, menst telefonen ringte! random

Jeg er ikke kreativ idag, så jeg har ikke peiling på hva jeg kan skrive, så da ble det et litt kjedlig og random innlegg..Jeg er deilig da, ikke sant?

karolina


25.11.2010  ·  min hverdag  ·  5 kommentarer

snikk snakk

Hei! Igår var jeg på VIP-kveld på bikbok, helt sykt! Det var helt fullt med folk inne på en liten butikk, det gikk nesten ikke ann å gå der, det var så ikke verdt å være der. Man måtte stå i kø for å kjøpe noe i flere timer. Jeg kjøpte meg en bukse, sko, t-skjorte, topp, smykker, ringer og sko.

Forresten, jeg hadde bursdag igår og skal ha feiring idag! Dere får se hva jeg har fått i gave en annen gang, for nå må jeg rydde, vask og handle!

♥ har du hatt bursdag i det siste ?

karolina


05.11.2010  ·  min hverdag  ·  1 kommentar

harry potter maraton

Hei! På fredag så var det Harry Potter maraton, filmene 1-6 med 20 minutters pause mellom filmene og filmene varte 2 timer og 30 minutter hver! Filmene ble spilt av klokken 18 og var ferdig klokken 09 dagen etter. Jeg var jo så trøtt etter hele uken, og jeg holdt nesten på å sovne i den andre filmen, men det gjorde jeg ikke, jeg sov gjennom hele film nr.5 og da var det noen som tegnet på meg med spritusj! Med en gang filmen var ferdig så ringte jeg stefaren min og ba han om å hente meg , menst jeg tenkte på hvor deilig det kom til å bli å legge seg i min egen seng og sove så lenge jeg ville! Men når jeg kom heim, var jeg ikke trøtt lenger. Så da ble jeg med mamma på hårshow i byen.karolina

 

 


24.10.2010  ·  min hverdag  ·  1 kommentar
hits