PURE SEDUCTION

Jeg har fått noen kropps spayer fra Victoria's Secret fra Amsterdam og jeg må si at hver og en av dem lukter helt hærlig. Jeg skulle ønske at de hadde Victoria's Secret i Norge, men på en annen side er det kanskje bra for lommeboken. Hadde gått helt amok hver gang lønna rullet inn på konto. 

Min favoritt av alle tre var Sensual Blush, den lukter så sykt godt. Men det gjør jo forsåvidt alle tre. Jeg går bare å lukter på meg selv nå for jeg lukter så sinnsykt godt, haha. 

Nå har det blitt en del Victoria's Secret her på bloggen, jeg skal gi meg nå. 22.03.2014  ·  mote og skjønnhet  ·  1 kommentar

NEW IN / LACEDRESS

Heisann! Sist jeg var i byen så kom jeg over denne skjønne kjolen. Jeg elsker blonder, på kjoler, undertøy, topper, skjørt, ja...you name it! Jeg har en svakhet for hvite blonder med andre ord. Jeg føler meg så...jentete? 

Denne kjolen er så behagelig å ha på, den er så luftig og ikke stram noen steder. Og vet dere hva? Den var på salg! Ja, jeg handler på salg og jeg elsker det. Jeg har ikke tonnevis med penger å bruke, så jeg kjøper heller litt flere plagg for like mye penger som et plagg ville kostet. Enda et pluss er at da er det større sjangs for at det ikke er så mange som har de samme klærne som du.Men folk kommer bort til meg og sier hvor fint det jeg har kjøpt er og spørr hvor det er fra. ''Vel, jeg kjøpte den på salg for ingen andre ville kjøpe det.''03.03.2014  ·  mote og skjønnhet  ·  3 kommentarer

NYTT I SMINKEPUNGEN


Jeg er vel ikke den eneste jenta som elsker ny sminke, prøve ut nye ting og sminke seg òg for den del. Tidlig på morgonen er å sminke seg ikke akkurat noe jeg gleder meg til, men når jeg kan eksperimentere litt òg så er det ikke så gale. Husker før så orket jeg nesten aldri å sminke meg for jeg HATET å gjøre det. Det var så kjedelig og jeg gjorde det samme hver gang. Jeg trives jo veldig godt uten sminke òg, i sommerferien sminket jeg meg ca. èn gang. Første gang jeg sminket meg skikkelig var på første skoledag.  Kan kanskje vise dere hvordan jeg bruker å sminke meg i hverdagene. 

Anyhow, fikk noen nye skatter i posten her om dagen, venter fortsatt på noe. Blandt annet så fikk jeg ikke øyenskygge paletten min. Bestilte en matte bronzer og highlighter fra The Balm for contouring. Det har vært etterlenget, mistet highlighteren min i bakken for en stund siden så den knuste til en million biter. Det skjer så ofte med meg, mister alt av sminke og det går ut over hele golvet. Har mistet i.d pudderet tusen ganger, nå orker jeg ikke å kjøpe det lenger. Denne gangen gikk jeg for en presset foundation fra GloMinerals. Håper det er bra, har aldri brukt det før. Har faktisk aldri brukt presset pudder før, så får se hvordan det går, håper jeg ikke ender opp seendes ut som ei porselendukke. Fikk noen koster også, knallrosa såklart! Det var så søte at jeg måtte bare ha de. 

29.09.2013  ·  mote og skjønnhet  ·  2 kommentarer

FORANDRING

I går såg jeg meg selv i speilet og ble bare helt oppgitt, håret mitt var et kråkereir og nesten tissegult. Kanskje ikke tissegult, men håret mitt hadde så mye gulskjær at det var til å spy av. Så jeg tenkte jeg skulle farge det litt annerledes enn jeg har hatt det før. Kom hjem fra skolen og spurte om mamma kunne farge håret mitt og slik ble det. Det er så deilig å ha en mor som er frisør og har en salong nede i kjelleren din, jeg kunne aldri ha farget det så spontant hvis ikke. Jeg farget det mørkt, veldig mørkebrunt. Jeg har aldri hatt det så mørkt før og jeg må si det er veldig uvant. Jeg ble faktisk litt skremt når jeg så meg selv i speilet i dag tidlig. Jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke ennå, tar litt tid å bli vandt til kanskje. Men her er resultatet, jeg har jo lagt ut bilde av meg med lysere hår så jeg har ikke så mange ''før'' bilder. Hva synst dere?

 


10.09.2013  ·  mote og skjønnhet  ·  6 kommentarer

new stuff

 

Skjorte fra Forever21

 

Jakke fra Forever21.

 

 

Gensere og et skjørt fra Forever21. 

Topper fra Kohls 

Ringer fra Forever21. 

Mikke Mus genser fra Forever21.

 

Smykker og armbånd fra Forever21.


 

Har også kjøpt noen covers til iPhonen, de er så billige her! Alle fra Amazon. 


13.01.2013  ·  mote og skjønnhet  ·  4 kommentarer

NEW SHOES

 


26.10.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  2 kommentarer

CLEMÉNCE POÈSY

                                  Hva synst du om Cleménce Poésy?

 

                                 -karolina


30.05.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  4 kommentarer

WAYFARERS

 

fra superkul.no

 

solbrillene er sponset

 

tycks?

 

-karolina
25.05.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  5 kommentarer

I WANT THIS!

Alt fra Nelly.

 

Hva synst du?

 

-karolina18.05.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  6 kommentarer

BILDER AV SHORTSEN PÅ MEG

Siden det var noen som ville at jeg skulle vise shortsen på meg, så legger jeg ut bilder av meg med den. 

  

Hvordan jeg ''laget'' den : 

 

Først så klipte jeg vekk det jeg ikke ville ha på shortsen, så klipte jeg noen hull. Hullene raspa jeg opp, med denne. 

 

Så raspa jeg også litt der jeg klipte vekk noe av shortsen, for at trådene skulle ''stikke'' litt ut. Så festet jeg på naglene, som jeg tok av naglearmebåndet mitt som jeg lenger ikke bruker.

 

Noe mer dere lurer på?-karolina


16.05.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  15 kommentarer

JEG LOT KREATIVITETEN TA OVER


Shortsen såg slik ut før jeg angrep den med min saks!

Tada! 

 

Hva synst du om shortsen?

 

-karolina


15.05.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  4 kommentarer

shorts med frynser - hva synst du?Vintage shorts fra 80 - tallet.


hva synst du?


-karolina


08.05.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  6 kommentarer

knestrømper og hofteholdere - hva synst du?

Jeg har fått sansen for knestrømper med hofteholdere, jeg synst det er litt kult.

Knestrømper fra Pierre Robert og hofteholder fra Lindex.ph_karolina

Hva synst du?


16.03.2011  ·  mote og skjønnhet  ·  5 kommentarer

nå har jeg bestilt ..

i.d bare minerals foundation og smashbox photo finish foundation primer fra coverbrands.no . Jeg gleder meg til de kommer i posten! Da kan jeg komme med produktanbefaling eller hva det enn nå heter. Jeg har hørt utrolig mye bra om Smashbox photo finish foundation primer, så jeg tebkte at jeg skulle prøve den ut.

♥ Har du prøvd noen av disse produktene ?

karolina


08.11.2010  ·  mote og skjønnhet  ·  6 kommentarer

hårprodukter

⁍ Er noen giret på at jeg skal begynne med produkt anbefaling ?

karolina


24.10.2010  ·  mote og skjønnhet  ·  4 kommentarer
hits