BILDESERIE / BERLIN DEL I
10.06.2014  ·  photos  ·  3 kommentarer

SUNDAY DAZE

Hei! 

Jeg danset i går, det har vært alt for lenge siden jeg danset sist. Jeg har vært syk og har måttet kutte ut fysisk aktvitet, siden jeg blir dårlig etterpå. Hadde strekt en muskel i venstre lår og høgre lår óg, og det har tatt så sykt lang tid for det å hele. Når man går fra å danse flere timer om dagen til bare noen få timer i uken, og er ikke like myk som man brukte å være så er det mye lettere å skade seg. Jeg er vandt til at kroppen min gjør akkurat slik jeg vil og bøyer seg slik jeg vil, men det går jo ikke nå som jeg ikke har danset skikkelig på et halvt år. 

Men gud så deilig det var å bare bevege seg etter rytmen og ikke tenke på noe annet. Det er kanskje den beste følelsen jeg vet, og det er vel derfor jeg elsker å danse. Den beste terapien i verden.

 


23.03.2014  ·  photos  ·  7 kommentarer

PASTEL PINK

Pudderrosa er en av favoritt fargene mine, det er en så beroligende og ren farge. Og den nye genseren min er akkurat den fargen og derfor elsker jeg den! Den er kjempe behagelig og ikke minst utrolig søt! Eneste ulempen er trådene trekker seg ut veldig lett, og det kan dere sikkert se på bildene. Men den er fortsatt kjempe pen! 

Jeg fikk russeklærne mine i dag, men siden jeg ikke skal være russ likevel så skal jeg returnere alt. Jeg hadde jo ikke så lyst å være russ i utgangspunktet, ville ikke være med på bil og er ikke akkurat ''party-jenta''. Så jeg gråter ikke akkurat. 

Ellers så gleder jeg meg fortsatt som en liten unge til helgen, jeg burde ikke glede meg så mye...De gangene jeg har vært litt for glad for noe så har det skjært seg. Vil ikke ''jink'se'' det, så jeg gleder meg ikke! Det blir kjempe kjedelig. 13.03.2014  ·  photos  ·  5 kommentarer

ONE OF THOSE DAYS

Hei! I dag har jeg vært sløv, hadde ikke jobb eller noen ting i dag og magesmertene har ikke gått bort. Så det passet fint at jeg ikke hadde noen planer og kan bare ligge å se på serier og redigere bilder. Og ligge å synes synd på meg selv såklart! Orket ikke å ta noen bilder i dag, så jeg fant frem noen jeg har tatt men ikke postet her på bloggen ennå.  

Vet dere hva?! Jeg er en veldig stor fan av nudler, jeg spiser det hele tiden. Helt siden jeg var veldig liten har jeg elsket det. Jeg elsker spesielt Yum Yum nudlene med kyllingsmak. Men nå har de sluttet å selge de på Rema 1000 her! Spiste noen ''plastikk'' nudler akkurat og det er seriøst så trist for meg....Jeg trenger hjelp. 

06.03.2014  ·  photos  ·  4 kommentarer

BACK TO BLACK

Hei! Dagen min i dag har bestått av jobb, te, mozarella pizza og magesmerter. Jeg savner tiden for akkurat et år siden. Når jeg var helt frisk og kunne gjøre akkurat det jeg ville. Været her er så surt, og det hjelper ikke så mye på humøret heller. Det har vært fint vær noen dager denne uken, det er litt rart hvor mye været har å si. Når solen kommer frem blir jeg så mye gladere og inspirert! Skulle virkelig ønske jeg bodde en plass der det var hærlig vær året rundt. Australia kanskje? Gleder meg hvertfall så sykt til sommeren, skal blandt annet til Italia og ha en slags ''backpacking'' gjennom landet sammen med bestevenninen min fra USA. Gud, så koselig det blir! Klarer så vidt å vente til sommeren, har så mye å se frem til! 

Denne gangen tok jeg å redigerte alle bildene mine svart og hvitt.  Hva synst du?


 


05.03.2014  ·  photos  ·  6 kommentarer

PHOTOSHOOT / VICTORIA, DEL 2
02.03.2014  ·  photos  ·  5 kommentarer

MORNINGS WITH PANCAKES

Hei søtinger! Forrige uke var jeg på ferie i Litauen, jeg var så heldig at jeg ble syk hele ferien. Først nyrebetennelse, så brant jeg opp i feber. Kjempe gøy med andre ord! Immunforsvaret mitt er helt nede og jeg får alle sykdommer som finnes. Heldigvis har jeg ikke hatt spysyken ennå. Har faktisk kun hatt det én gang i hele mitt liv. Jeg var 12 og det var første gangen jeg spydde i hele mitt liv. Hvorfor forteller jeg dette? Vet ikke.

Ellers så har jeg ikke gjort noen ting i dag, har lovet meg selv at jeg skal rydde rommet mitt i dag. Så det kommer til å skje i løpet av kvelden, håper jeg. Jeg kommer nok til å finne på noe som er litt mer interresant for meg enn å rydde. 

Kommer nok til å legge ut litt av innkjøpene mine fra ferien en gang snart. Må bare få opp motivasjonen til å ta bildene og blogge. Helt seriøst, dette innlegget må være det kjedeligste jeg har skrevet i hele mitt liv. Bortsett fra innleggene jeg skrev når jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg skal slutte her. 

Den sukkersøte pudderrosa singletten er fra New Yorker

27.02.2014  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

PHOTOSHOOT / VICTORIA, DEL 1

For noen dager siden var jeg så heldig å få fotografere fineste Victoria. Hun var kjempe grei og det var faktisk en fornøyelse å være sammen med henne. Det var kjempe artig og bildene ble kjempe fine. Jeg er med andre ord fornøyd. Se for dere selv, her er noen av bildene som jeg tok av henne.  


04.02.2014  ·  photos  ·  2 kommentarer

NATURE IS BEAUTIFUL04.02.2014  ·  photos  ·  2 kommentarer

HAPPY ESKIMO


04.02.2014  ·  photos  ·  5 kommentarer

MITT PROSJEKT

Som jeg skrev på mitt blomster-innlegg så skulle jeg plante de små blomstene mine, og det gjorde jeg! Det var slettes ikke vanskelig, var bare at jeg slet noen blad på den ene og kanskje litt røtter (?) Håper ikke! Det var ikke det store prosjektet, jeg har et større et som jeg begynte på for lengelenge siden, men har ikke gjort ferdig. Jeg skulle male knagg bokstavene og rammene, så ble jeg irritert for jeg klarte ikke å gjøre det slik jeg ville så jeg ga opp og skulle gjøre det en annen dag. Den dagen har ennå ikke kommet. Det var New York motiv på bokstavene og det passer ikke helt inn i rommet mitt, så jeg bestemte meg for å male de hvit istedenfor. Hvertfall, her er bildene av blomstene. 

Jeg ble hvertfall fornøyd, jeg synst det ble kjempefint! 

 


13.08.2013  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

FLOWERPOWER

Jeg er altså veldig glad i blomster og hvis jeg kunne så hadde rommet mitt sett ut som en jungel. Men det kan jeg ikke gjøre og det hadde ikke vært så utrolig fint heller. Blomstrene jeg hadde før jeg dro til statene, har mamma tatt over og jeg måtte få meg noen nye. I dag dro jeg innom plantasjen og gjorde et lite impulskjøp når jeg husket at det var noe viktig som manglet på det nye rommet mitt, nemlig blomster. Fikk kjøpt meg noen mini-blomster og en Phalaenopis orkide. Kjøpte en mini-orkide òg som jeg synes var så utolig søt. I mine øye er orkideer de fineste blomstene du noen gang kan finne, bortsett fra tulipaner (jeg har en svakhet for tulipaner). Jeg hadde noen små krukker, eller glass rettere sagt...som jeg ikke fant noe jeg kunne ha i. Så nå kan jeg plante mini-blomstene i dem. Jeg har ikke fått gjort det ennå, men jeg får se om jeg får tid i morgen, da kan jeg vise dere resultatet. 

Jeg gleder meg til å kunne innrede stuen min og badet når det er ferdig! Jeg elsker å innrede og jeg blir aldri fornøgd med det jeg kjøper så jeg må fikse på det hele tiden. Men nå må jeg bli ferdig med rommet mitt først. Må fortsatt bli ferdig å male bokstav-knaggene og rammene som jeg skal ha på den røde veggen min. Nå har jeg bare to store rammer som ser bare flaue ut, skal få opp flere og få satt noen bilder i noen av rammene. Så håper jeg på at det blir pent! 

Jeg håper at Beaucarneaen ikke vokser til å bli kjempesvær, noen som vet om de vokser store eller om det er noe annet med mini? 

06.08.2013  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

yo

Heisann! 

Tenkte bare jeg skulle skrive litt om livet mitt i usa, siden der er sikkert mange av dere som lurer på hvordan det er her. Jeg er altså utvekslingsstudent i en amerikansk stat kallt Island, og der skal jeg være til 5. august 2016. På Island er det litt kaldt men ikke så veldig kaldt, bare litt kaldt. Jeg har mange venner som tar godt vare på meg. I helgene bruker vi tiden til hvalfangst, og det er utrolig spennende! 

her er et bilde av en hval jeg fanget sist helg med min egen hjemmelagde harpun: 

Andre ting jeg driver med for å få tiden til å fly er for eksempel skyping! jeg eeeelsker å skype :)

har også noen skypebilder som jeg kan legge ut: 

 

 

 

Jeg har også kjøpt meg ny hval-lue, som er veldig god og varm! 

Søøøøøøøøøte hvalen på hodet mitt! 

 

Som de fleste har sikkert fått med seg så er jeg en person som ikke er helt normal... du kan godt kalle meg litt retard! men jeg er verdens beeeeste og søteste kjærest da :D <3 

Noen bevis på at jeg er verdens søteste person: 

    

 

Ellers vil jeg ønske alle sammen en fantastisk helg! Jeg skal på hvalfangst så jeg skal i allefall kose meg! :) 

 

BTW, blogginnlegget er skrevet av min mentalt skadet kjæreste Audun. 

 

 


06.04.2013  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

cowboy dance

video:vid20121024160819


Dette er min amerikanske venninne Chelsea. Hva kan man si? Se for dere selv. 


13.01.2013  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

instragram month

 

FOLLOW ME - @karolinagriciute


20.09.2012  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

OPEN YOUR EYES

 

 

1vfi_W on Make A Gif, Animated Gifs


13.08.2012  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

INSTAGRAM


FOLLOW ME! @karolinagriciute

 

Har du Instagram? 


06.06.2012  ·  photos  ·  1 kommentar

DA VAR DET LANGE HÅRET BORTE

Tok å klipte vekk mesteparten av håret mitt jeg, ble så utrolig lei av at det floket seg hele tiden. Nå føles det så fritt ut!

 

Hva synst du?


02.05.2012  ·  photos  ·  1 kommentar

JEG HAR TATT TATTOVERINGHva synst du? 


21.04.2012  ·  photos  ·  1 kommentar

I am an exchange student....

I am an exchange student.
How do you know what is a dream if you never accomplished one. How do you know what is an adventure if you never took part in one. How do you know what is anguish if you never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears. How do you know what is being desperate, if you never arrived in a place alone and could not understand a word of what everyone ......else was saying. How do you know what is diversity if you never lived under the same roof with people from all over the world? How do you know what is tolerance, if you never had to get used to something different even if you didn?t like it. How do you know what is autonomy, if you never had the chance to decide something by yourself? How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child to start a new course? How do you know what is to be helpless, if you never wanted to hug someone and had a computer screen to prevent you from doing it. How do you know what is distance, if you never, looking at a map, said ? I am so far away?. How do you know what is a language, if you never had to learn one to make friends. How do you know what is patriotism, if you never shouted ? I love my country? holding a flag in your hands. How do you know what is the true reality, if you never had the chance to see a lot of them to make one. How do you know what is an opportunity, if you never caught one. How do you know what is pride, if you never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished. How do you know what is to seize the day, if you never saw the time running so fast. How do you know what is a friend, if the circumstances never showed you the true ones. How do you know what is a family, if you never had one that supported you unconditionally . How do you know what are borders, if you never crossed yours , to see what there was on the other side. How do you know what is imagination, if you never thought about the moment when you would go back home. How do you know the world, if you have never been an exchange student? 

 

10.04.2012  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

LISSIE

 

Lissie, Jugendfest. 


28.03.2012  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

MY HEART IS FREAKING OUT


27.03.2012  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

PHOTO / UNTITLED
20.03.2012  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

DA LIVET VAR SOM EN DRØM

 

Karolina Griciute - 3 år 


16.01.2012  ·  photos  ·  4 kommentarer

FOTO / GATER I AMSTERDAMHva synst du? 


11.01.2012  ·  photos  ·  3 kommentarer

IT GETS BETTER
Hva synst du om bildet?

 

-karolina


25.09.2011  ·  photos  ·  4 kommentarer

SOLNEDGANG


18.09.2011  ·  photos  ·  2 kommentarer

DAY 9

day 9 

 

Noen tanker?


31.08.2011  ·  photos  ·  1 kommentar

DAY 8

 

day 8 - mystery box

 

Hva synst du?


30.08.2011  ·  photos  ·  1 kommentar

DAY 7 - JELLYFISH

 

day 7 - jellyfish / bildet er ikke tatt idag, jeg tok et bilde fra arkivet siden jeg ikke er i humøret til å gå ut å ta bilder idag.

 

Hva synst du om bildet?


29.08.2011  ·  photos  ·  6 kommentarer

DAY 4


            

day 4 - random gress på stranden

 

Hva synst du om bildet?


24.08.2011  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

RANDOMNESSday 3 - converse

 

Siden jeg ikke er så kreativ, og fant ikke på noe å bedre å ta bilde av idag, så ble det skoa mine.. Lover å finne på noe bedre til de andre bildene!

 

 


23.08.2011  ·  photos  ·  3 kommentarer

DAY 2 - VINTAGE CAMERA 

day 2 - vintage camera

 

tycks?


22.08.2011  ·  photos  ·  5 kommentarer

365 DAYS

Ja, da skal jeg begynne på 365 days challenge. Blant annet fordi jeg skal bli flinkere til å ta bilder og ha noe å blogge om (mihi!). 

  

day 1 - schoco bons

 

Hva synst du om bildet?


21.08.2011  ·  photos  ·  3 kommentarer

JULI OG AUGUST

Hei! Tenkte jeg skulle dele bildene som jeg tok i sommer med dere, så her er de.

 


Bildene er tatt og redigert av meg. 

 

Hva synst du om bildene?21.08.2011  ·  photos  ·  5 kommentarer

hey there!

Først og fremst vil jeg bare skrive kondolere, hvil i fred, til alle pårørte og til de som er borte. Har i grunn ikke så veldig mange ord å si om denne hendelsen. Er ufattelig at noe slikt kunne skje! Men som sagt, vi alle må komme videre, og kjempe for at noe slikt aldri skjer igjen! 

Karolina er forsatt på ferie og hun og slekta fikk det med seg på radioen, det var sol og 30 grader og på ett minutt var det svarte skyer med torden og lyn! Så de satt inne og hørte alt som hadde skjedd på radioen. 


<3

Både jeg Karolina har tenkt på tattovering. Hun har snakket veldig mye om en tekst som betyr noe på ryggen, men nå i det siste har hun hatt veldig lyst på en fjær på ryggen eller på ribbebeina.


( den ene uten believe)

Nå som hun er i Lithauen er det billigere å ta der enn her i Norge, så kanskje når hun kommer hjem har hun sin første tattovering! wii.

Jeg har hatt lyst på tattovering veldig lenge! Jeg har lyst på mange på mange steder, så for meg blir det en veldig vansklig avgjørelse.Synest denne er veldig fin! Om jeg skulle hatt denn tror jeg at den måtte ha vert mindre, og kanskje en anna plass!

Har så mange tanker om tattoveringer, så jeg kan ikke legge ut noen bilder av tattovering som er i hodet mitt og ikke in real life. 

Har du tattovering? Hva og hvor?

- A (blogg)


25.07.2011  ·  photos  ·  1 kommentar

gjesteinnlegg

Heisann! Karolina er i Lithauen (hjemmelandet) på ferie for å besøke familien sin. Hun har ikke tilgang til internett der hun bor, så derfor får jeg vere gjesteblogger til hun kommer hjem fra ferie. (15.August) Dere må ikke forvente så veldig mange innlegg, men for å være snill skal jeg skrive noen nå og da!

Hun har det fint, hun har blitt brun og hun koser seg, har selvsagt hjemmelengsel, men det skal hun nok overleve!

Vi savner henne veldig mye såklart, men dere får bare vente! Neste innlegg kan jeg legge ut noen bilder hun har tatt, siden hun ikke har kameraet tilgjengelig atm. Dette bildet ble da tatt noen dager før avreisen :-) 

HÅPER ALLE HAR EN KUL SOMMERFERIE!

-A (blogg)


17.07.2011  ·  photos  ·  3 kommentarer

FOTO / LOST

Hva synes du om bildet?

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/2390840/karolinagriciute?claim=zt2324arfux">Follow my blog with Bloglovin</a>

-karolina


12.06.2011  ·  photos  ·  5 kommentarer

FOTO / BERG 

ph_karolina

 

Hva synst du om bildene? 

 

-karolina

 09.06.2011  ·  photos  ·  7 kommentarer

FOTO / CHAINS


ph_karolina

 

Hva synst du om bildene?

 

-karolina


04.06.2011  ·  photos  ·  4 kommentarer

PHOTO // MOVE ON
 

Hva synst du om bildet?

 

-karolina


29.05.2011  ·  photos  ·  6 kommentarer

STEM PÅ MEG!

Jeg har kommet videre i forkonkurransen til Adriana, stem på meg hvis du synst at dette bildet fortjener å vinne! Værsåsnill?

 

Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.

 

 

-karolina


22.05.2011  ·  photos  ·  Ingen kommentarer

FOTO / HØYSPENNING LIVSFAREHva synst du om bildene?

 

-karolina


11.05.2011  ·  photos  ·  1 kommentar

PHOTOSHOOT

Jeg og Adriana var nede ved fjøra og hadde en liten photshoot i farta, her er bildene hun tok av meg og du kan se bildene jeg tok av henne på hennes blogg - HER 

 

 Creds til Adriana!

 

Hva synst du om bildene?

 

-karolina


10.05.2011  ·  photos  ·  9 kommentarer

FOTOKONKURRANSE

Er med i en fotokonkurranse på ADRIANA sin blogg med dette bildet! Du kan vinne en goodiebag, med ting som hun selv kunne ønske hun kunne vinne.

 

hva synst du om bildet?

 

-karolina
http://www.superkul.no/?ad=Partnerprogram&a_aid=4dc7d3a9518a8 - klikkediklakk


09.05.2011  ·  photos  ·  2 kommentarer

PHOTO OF THE DAY #3

 ph_karolina - text_weheartit

 

hva synst du om bildet?  

 

-karolina 

 


29.03.2011  ·  photos  ·  3 kommentarer

PHOTOS 270311

hva synst du om bildene?

 

-karolina


27.03.2011  ·  photos  ·  7 kommentarer

photo of the day #2Hehe, jeg failet litt.. Finn en feil!

hva synst du om bildet?

-karolina


05.03.2011  ·  photos  ·  4 kommentarer

leftoversHer er noen bilder som jeg har tatt for en stund siden men aldri brukt.

hva synst du?

-karolina


03.03.2011  ·  photos  ·  3 kommentarer

bildeserie

Hei! Idag har jeg vært nede med fjøra og tatt litt bilder, bare sann ca. ti millioner bilder. Jeg var der i nesten 2 timer, det var fint vær (sol!) og kameraet var veldig samarbeidsvillig. Håper bare på at været holder seg slik ut uka. Hadde vært litt kjedelig om det hadde regnet hele vinterferien.

Her er noen av bildene jeg tok.hva synes du om bildene?

-karolina

 


28.02.2011  ·  photos  ·  7 kommentarer

bilder med tekst

Hei! Sorry for lite blogging, jeg sa jeg skulle bli flinkere til å blogge, men det har jeg ikke blitt.

Nå er vi endelig ferdig med musikal også, jeg er så utrolig lei av løvenes konge og hele musikalen. Jeg skal aldri se Løvenes Konge igjen!

Innlegget skulle egentlig handle om bilder med tekst da (eller noe sånt), men det skle litt ut. Jeg har tatt to bilder som jeg har redigert og skrevet tekst på. Fått litt inspirasjon fra weheartit.com.

Slik så jeg ut på musikalen forresten.

Bildene er ikke så spessielt bra eller fine, men øvelse gjør mester!

ph_karolina

hva synst du ?


18.02.2011  ·  photos  ·  2 kommentarer

photo of the day
ph_karolina

hva synst du om bildet?


10.02.2011  ·  photos  ·  2 kommentarer

photo's

Nå har jeg vært ute og tatt noen bilder, de fleste bildene ble ganske dårlige så jeg tok noen bilder inne også.hva synes du om bildene?

karolina


09.12.2010  ·  photos  ·  5 kommentarer

bildeserie // frost
hva synst du om bildene ?


22.11.2010  ·  photos  ·  7 kommentarer

heart♥ hva synst du om bildene ?


31.10.2010  ·  photos  ·  1 kommentar

bildeserie - snøBildene er ikke redigert!

⁍ Hva synest du om bildene ?

karolina


21.10.2010  ·  photos  ·  4 kommentarer

bildeserie

Hei! Idag var jeg ute og tok noen bilder når det regnet, så jeg ble jo ganske så våt. Jeg tok alle bildene uten blits, så de er kansje litt uklare, men jeg har redigert de litt så forhåpentligvis så viser det ikke hvor dårlig fotograf jeg er!

Bildene er tatt med dette kameraet, SONY a500⁍ Hva synest du om bildene ?

karolina


18.10.2010  ·  photos  ·  4 kommentarer
hits