NÅ STARTER EVENTYRET

Nå sitter jeg på Gardemoen, her var heldigvis internett så da kjeder jeg meg ikke så altfor mye! Med en gang jeg kom så fant jeg ingen EF-folk, så da tok jeg og fikset alt selv. Jeg ble så sykt stresset, men når jeg hadde fått billettene og levert baggasjen, da ringte kontaktpersonen meg og lurte på hvor jeg var...Jeg fikk aldri møtt hun, siden jeg allerede hadde gått forbi sikkerthetskontrollen. Menmen.. 

 

Nå begynner endelig den lange reisen! ca. 3 timers flytur nå, og en veldig lang senere, vet ikke akkurat hvor lenge jeg skal fly fra Dusseldorf til Chicago. Det er hvertfall over 10 timer, får håpe jeg er trøtt på flyet. 

 

Frokosten på hotellet var så sykt god, jeg kunne spist og spist og spist! Men jeg hadde dårlig tid, så jeg fikk ikke tid til å spise alt...stakkars meg!

 

17.07.2012  ·  reisen  ·  1 kommentar

I OSLOOO

Heyhey! Nå har jeg nettopp landet i Oslo, funnet hotellet og alt! Det var litt styr først, først gikk jeg helt feil vei, det er visst 2 radisson hoteller på Gardemoen... Så måtte stefaren min sende inn en bekreftelse til hotelle at det var han som betalt osv. før jeg fikk sjekket inn.. Men nå har jeg sjekket inn og rommet er kjempe fint. 

 

Jeg har nå tatt avskjed med alle vennene mine og imorgen tidlig så flyr jeg til USA. Can't wait! Oppmøte på flyplassen 7.40 og flyet til Dusseldorf går 9.40. Så da må jeg legge meg snart og stå opp tidlig. 

 

Kjøpte meg en telefon før jeg reiste hjemmefra som var billig og ikke låst. Den er ROSA! Jeg har ikke telefon selv, siden jeg klarte å miste den i sjøen...Så jeg har lånt en telefon av en venninne helt til nå. Helt grei telefon, går ann å ringe og sende meldinger. Men jeg tror jeg skal kjøpe en ny telefon i USA.

 


 

 


16.07.2012  ·  reisen  ·  4 kommentarer

PAKKET OG (nesten) KLAR

Hey! Nå har jeg nettopp pakket ferdig, det var såvidt jeg fikk igjen kofferten og den veger akkurat 23 kg, OH JOY! Men, jeg glemte å ha en vinterjakke oppi kofferten, så den får bare bli igjen hjemme, så får jeg bare fryse i USA, for jeg gidder nemlig ikke å åpne den igjen og det er heller ikke plass. Jeg har sikker glemt noe viktig, og jeg finner sikkert ikke ut hva som er viktig før jeg har glemt det. Men det får bare vær.

 

Jeg lurer på hvordan jeg skal få med meg ting tilbake tfra USA, siden jeg allerede har problemer med å få med meg ting dit bort. Håper ingen på flyplassen åpner kofferten min, da får de den nok ikke igjen.

 

Det er faktisk helt utrolig at jeg skal reise imorgen, drømmen min blir til virkelighet! Jeg kan nesten ikke tro det selv. Sommerfuglene i magen holder på å hoppe ut av meg, jeg gleder meg sann at jeg bare fårlyst til å skrike!

 

Så står det igjen å rydde rommet og legge ting oppi kasser, siden jeg ikke skal ha det rommet jeg har nå når jeg kommer hjem igjen. 

 

 


15.07.2012  ·  reisen  ·  Ingen kommentarer
hits