LESEHEST

Vi var på biblioteket i norsk timen på skolen idag, pågrunn av at vil skal ha særemne ganske snart...eller ikke så veldig snart, egentlig. Men det er lurt å begynne tidligere enn for sent, og for min del blir det en del lesing, kanskje ikke like mye som andre siden jeg har lest de fleste bøkene og kan dem ganske godt. Jeg lånte fem bøker, jeg tenker på å bruke tre siden de fleste er ganske tynne. Jeg gleder meg litt til særemne, faktisk. Så rart som det høres ut. Jeg elsker jo å lese, studere bøkene og måten de er skrevet på. Jeg er mer glad i klassikere som Phantom of the Opera, Les Miserables, Fahrenheit 451,Pride & Prejudice etc, enn i mer moderne litteratur. Jeg leser jo såklart det òg, har sikkert lest mer moderne enn klassikere. Så jeg har masse å lese fremover. Men selv om jeg lånte fem bøker, så gikk jeg innom bokhandelen i dag og fant meg en bok som jeg ville ha og kjøpte den.''Jeg tenker du skjønner det sjøl. Historien om Christoffer.'' av Jon Gangdal. Håper den ikke er for trist, har hørt den er forferdelig. Mamma tørr ikke å lese den. 
 


22.08.2013  ·  skole  ·  Ingen kommentarer

SENIOR!

Hei! Idag var jeg på skolen igjen og fikk registrert meg, endelig. Jeg skal være senior, jippi! Var mest forberedt for å være junior, men jeg ble senior for det var det jeg hadde mest lyst til. Gleder meg så utrolig masse til skolestart den 28 august! 

 

Dette er fagene jeg skal ha på skolen:

 

1 Trimester


1.Digital Photography
2.Peer Tutor
3. Child Development
4. Math Of Personal Finance
5. Language Arts / English
6. Fashion Strategy

 

2 Trimester


1.Food & Nutrition
2.Psychology
3.Social Dance 1
4. US History
5. Language Arts / English
6. Clothing

 

3 Trimester


1. Food & Nutrition 2
2. Social Dance 2 
3. US History
4. Math Of Personal Finance
5. Interior Design
6. Digital Photography 2  

 

Jeg fikk også skap (locker), men det er så utrolig vanskelig å åpne! Jeg klarte koden til slutt, men jeg må vri på låsen og den er sykt tung...Jeg klarte det ÈN gang, når jeg tok av meg skjorta og brukte den til å åpne den... Håper jeg har noen i nærheten av skapet mitt som er sterke, som kan åpne det for meg hver dag. Ellers er skolen gaaanske stor, kommer til å gå meg vill hver dag jeg! 

 

Igår prøvde jeg longboard for første gang, og tryna... så nå har jeg skrubbsår og blåkuler som er låke! Men jeg synst fortsatt jeg var flink ^^ Det va utrolig nok ikke så lett å stå på et brett og skubbe seg framover! 

 13.08.2012  ·  skole  ·  2 kommentarer

SKOLE OSV

Hei! Det er litt lenge siden jeg har oppdatert bloggen nå, sorryy. Angående forrige innlegg, det var min tilbakestående kjærest som blogget for meg. Av og til tror han at han er en hest, for en eller annen grunn. Men jeg er glad i han uansett! Sender nuss til hesten, hvis du leser dette ;*

 

Idag var jeg på skolen og skulle registrere meg, men det fikk jeg ikke gjort så da skal jeg tilbake på mandags morgen. Så da var vi bare og kikket litt på skolen osv. Den er utrolig stor, kommer til å gå meg vill jeg! I tillegg så har jeg bare 5 minutter mellom timene, på å løpe til neste time..dette kan ikke gå bra. Det er også mest sannsynlig at jeg blir junior, men jeg håper fortsatt på senior! 

 

Dette er skolen som jeg skal gå på.

 
Vertsmoren min tok bilder av meg en dag og her er noen av bildene.Jeg og min vertssøster Ellie, hun er utrolig søt.


08.08.2012  ·  skole  ·  Ingen kommentarer

STRÅLENDE

Hei! Jeg må skryte litt til dere!  Jeg tror jeg har aldri vært så stolt over en karakter før, herregud! Jeg fikk 6'er i RLE muntlig prøve eksamen! Når jeg så seks talet på arket trodde jeg at hjertet mitt skulle eksplodere! Jeg kommer til å gå rundt å skryte i hele dag. Altså de som kjenner meg, vet at jeg bruker ikke å få såå gode karakterer og at dette er stort for meg. Men nå spørst jo det om jeg får like bra på den skikkelige eksamen da..  har du hatt prøve eksamen? fikk du bra eller dårlig?


- karolina


10.05.2011  ·  skole  ·  1 kommentar

FORBEREDELSER

Hei! Idag har vi tentamens forberedelser, vi har norsk hovudmål og sidemål imorgen og på onsdag og matte neste uke. Engelsk tentamen har de fleste tatt, men jeg var syk den uken så jeg må ta den på en oppsamlingsdag eller noe sånt. Kjenner jeg er lite giret på å lese 20 tekster om liv. har du tentamen/eksamen snart?

 

Senere skal jeg på tannlegen, jeg har mistet en del av tanna mi og skal fikse den (endelig!!). Har gått rundt med en halv fortann i en måned nå. har dette skjedd med deg noen gang?

 Må bare beklage for gammelt bilde.

 

-karolina


04.04.2011  ·  skole  ·  1 kommentar

skole sa du?

Hei! Da var vinterferien ferdig, skulle virkelig ønske den varte lenger.  Nå er det tilbake på skolebenken for fullt, i nærmeste framtid er det mange prøver, tentamen og til slutt eksamen! Nå har jo jeg søkt skole og sånt, jeg søkte medie og kommunikasjon. Jeg er så utrolig redd for å ikke komme inn, da vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre. Eller jo, det vet jeg, visst jeg ikke kommer inn, skal jeg gå studiespesialisering (visst jeg kommer inn der da). Jeg har egentlig ikke så mye peiling på dette skolestyret. Skulle ønske jeg slapp å bekymre meg for det. De fleste tenker sikkert, det er jo bare å slutte å velge noe annet neste år. Nei, det er ikke så enkelt, da har jo jeg sløst bort et år! Kanskje jeg overreagerer her, men det er slik jeg føler det. noen andre som har det sånn?

 

I skrivende stund spiser jeg vafler og skal snart lese til en prøve (Henrik Ibsen, drama, osv.. ) som vi har på fredag. Jeg skal få en knall karakter i norsk!

Akkurat stått opp og uten sminke, må si jeg føler meg pen.

-karolina

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

07.03.2011  ·  skole  ·  1 kommentar

snikk snakk

Heihallo! Jeg har ikke noe å blogge om idag heller (føler jeg sier dette vedlig ofte) ..

Jeg kan først fortelle litt om dagen min. På skolen idag så var det en idiot som klarte å utløse brannalarmen, brannvesenet kom og klarte ikke å skru av brannalarmen fordi vaktmesteren var i begravelse og han kunne en eller annen kode, men de fikk av brannalarmen. Unødvendig sier jeg bare.. Vi hadde også samfunnsfag prøve om den kalde krigen, hei stryk! har du hatt noen prøver i det siste ?

Så var jeg kjempe gira på å lage noe mat idag, så søte Adriana var med meg hjem og vi laget laks! bruker du å lage mat ?

En ting til, vi har fått vite hva slags musikal vi skal sette opp, nemlig Løvenes Konge! Det er audition neste uke og jeg har meldt meg på som en av hyenene og den rare apen Rafiki. Gjett hva jeg kommer til å bruke helgen min på da , nemlig å øve på rollene.skal dere ha musikal eller har hatt?
ph_adriana

Slik satt vi og øvde på prøve ..

karolina


02.12.2010  ·  skole  ·  Ingen kommentarer

norsk-tentamen

Hei! Idag har jeg hatt norsk-tentamen, vi skulle skrive en sakprega på nynorsk (!). Jeg hadde øvd kjempe masse, jeg hadde laget mange artikler og leserinnleg og kommet opp med mange ideer om hva jeg kunne skrive om. Gjett hva da ? Vi skulle skrive om humor, spøk, tull osv. Noe som jeg ikke var forberedt på i det hele tatt, det endte opp med at jeg satt i en time og prøvde å finne ut hva jeg skulle skrive om.  Så måtte jeg få rævva i gir så jeg bare skrev noe tull om at humoren er foskjellig fra folk til folk og at den forskjellig mellom ung og gammel, jente og gutt, før og nå, bygd å by og foskjellige miljøer. Jeg selv synest det gikk rett i do, men håper fortsatt på en 5-er. har du hatt tentamen i det siste?

Jeg vet jeg har vært litt sløv med å blogge i det siste, jeg har blant annet vært syk, øvet på tentamen osv. Jeg vet jeg ikke burde unnskylde meg, for jeg kunne ha skvist inn litt tid til å blogge, men nå er det siste gang jeg syter over at jeg ikke klarer å blogge hver dag

Meg helt fremme! NOT

bilde_google

 

karolina

 


16.11.2010  ·  skole  ·  1 kommentar

hospitering

Hei! Idag har jeg vært på hospitering på Ålesund vgs (studiespesialisering). Det er mest sannsynlig at jeg velger den skolen. har du vært på hospitering ?

Så har jeg fått opp nytt design, eller alt utenom header, men jeg trenger hjelp til å få midstilt innleggene. Jeg har prøvd forskjellige koder, men det funker ikke. hva synst du om det nye designet ?

Så er det på med kosedressen, pakke og ta bussen ut til Kornelia.

karolina


10.11.2010  ·  skole  ·  2 kommentarer

samfunnsfagprøve

Hei! Nå prøver jeg å øve på prøve, noe som jeg ikke kan! Jeg vet ikke hvordan jeg skal huske alt, og har ingen spesiell teknikk. Jeg har prøvd både det ene og det andre, men jeg ender uansett opp med å stirre på arket og ikke skjønne en dritt.  Så jeg trenger litt hjelp til å finne en bra måte å øve på, har du noen forslag?

Igår var jeg på jobb, jeg jobbet i 1 time, for det var veldig lite varer å sette ut i butikken og dessuten så er det sann ca 6 stykker som jobber der så da blir det unnagjort på 123! Jeg fant ut at jeg har jobbet kun 8 timer denne måneden! Jeg har vært syk 2 ganger og har ikke hatt mulighet til å jobbe og det er litt kjipt, for da får jeg ikke penger.⁍ Har du en jobb ?

karolina


21.10.2010  ·  skole  ·  5 kommentarer
hits